Pytania Techniczne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Moderatorzy: petru, maciek_88, Dr.Football1, piotrcies, maestro, Cris7, fieldy

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Posty: 562
Rejestracja: śr 03.03.2004 8:28
Reputacja: 0
Lokalizacja: Stalowa Wola
Kontaktowanie:

Pytania Techniczne

Postautor: Pawel » wt 20.07.2004 11:43

Gdy klikam zeby sie instalowalo wyskakuję błąd ktory jest pokazany na dołączonym obrazku

za pomoc z góry dziękuję

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Posty: 874
Rejestracja: czw 08.04.2004 14:32
Reputacja: 0
Lokalizacja: Strzyżów
Kontaktowanie:

Postautor: Mazurek » wt 20.07.2004 13:15

Miałeś ostatnio jakiegoś wirusa ?
Jeśli tak to mógł ci niektóre biblioteki pousuwać. Spróbuj ściągnąć i zainstalować ponownie i na wszelki wypadek przed instalacją przeskanuj sobie system antivirem.
Obrazek
Za co będę się was "czepiał":
głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Posty: 874
Rejestracja: czw 08.04.2004 14:32
Reputacja: 0
Lokalizacja: Strzyżów
Kontaktowanie:

Postautor: Mazurek » czw 04.11.2004 14:26

pakiet MS Office :D
:arrow: Excel
:arrow: Access
Obrazek

Za co będę się was "czepiał":

głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 170
Rejestracja: pn 27.09.2004 21:47
Reputacja: 0
Lokalizacja: matrix

Postautor: neo007 » pt 05.11.2004 21:04

a zna ktos cos do robieni np. PRZEKROJÓW POPRZECZNYCH, to jest do budownictwa, i nie dla mnie oczywiscie, dla znajomego. ogolnie cos do projektowania
AC MLAN forever

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: pt 03.12.2004 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontaktowanie:

Dlaczego nie działają mi żadne gry...

Postautor: sirtomaszo » czw 23.12.2004 8:46

Otóż tak: Mam Celerona 1100, GeForca 4 4200 Titanium 128, 256 MB Ram, 80 GB, i DVD. Gdy próbuje włączyć jakąkolwiek grę, pokazuje się niebieski ekran, że coś tam wystąpiło jakiś bład czy coś tam. Gdy 2 razy kliknąłem przycisk(byle jaki) to pokazuje mi się czarny ekran z myszką i nic wiecej i wtedy musze restartnąć kompa. Co mam zrobić żeby mi to działało? Aha mam Windowsa 98se. Błagam o pomoc!!!![/i]

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C
Posty: 69
Rejestracja: sob 18.12.2004 14:42
Reputacja: 0
Lokalizacja: Puławy

Postautor: Wojaszek » czw 23.12.2004 9:21

Spruboj sformatowac dysk i wgrac od nowa system.
Valencia the best of.
I wszystko w tym temacie!!!!!!

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: pt 03.12.2004 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontaktowanie:

Nie pomoże...

Postautor: sirtomaszo » czw 23.12.2004 9:58

Ale własnie jest to nowy system.
Już 2x formatowałem wczesnij dysk i nic.
A tek poza: jak sie zdobywa stopnie wojskowe na portalu pilka.pl?

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Posty: 562
Rejestracja: śr 03.03.2004 8:28
Reputacja: 0
Lokalizacja: Stalowa Wola
Kontaktowanie:

Re: Nie pomoże...

Postautor: Pawel » czw 23.12.2004 10:14

sirtomaszo pisze:A tek poza: jak sie zdobywa stopnie wojskowe na portalu pilka.pl?


jęsli masz określoną liczbe postow wtedy zmienia ci sie ranga
ale radze ci nie pisać postow tylko po to aby ranga się zmienila... po prostu jesli będziesz pisał bez sensu zostaniesz powszechnie uznany za nabijacza :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: pt 03.12.2004 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontaktowanie:

Postautor: sirtomaszo » czw 23.12.2004 10:16

Bardzo dziekuję za odpowiedz!

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C
Posty: 69
Rejestracja: sob 18.12.2004 14:42
Reputacja: 0
Lokalizacja: Puławy

Postautor: Wojaszek » czw 23.12.2004 11:45

Jak piszesz ze juz 2 razy sformatowales dysk i nic.
To moze masz cos zwalonego na plycie Windowsa(blad w jakims pliku).
A jesli to nie pomorze to w ostatecznosci mozna pujsc do serwisu zaplacisz wtedy kase (chyba ze serwisant jest twoim znajomym)
ale za to bedziesz mial pewnosc ze jest wszyskow dobrze.
Valencia the best of.

I wszystko w tym temacie!!!!!!

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Posty: 857
Rejestracja: pt 16.07.2004 22:21
Reputacja: 0
Lokalizacja: ArenA
Kontaktowanie:

Postautor: Kotek » czw 23.12.2004 11:46

Kup sobie lepiej oryginalną grę :lol:
Obrazek
www.ajax.anv.pl
Najlepsza strona o Ajaksie!

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: pt 03.12.2004 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontaktowanie:

Postautor: sirtomaszo » czw 23.12.2004 14:36

U serwisantów było to samo. I co ja mam teraz zrobić? Akurat to znajomi mojego tatusia :D wiec nic nie stwiedzili...

Czy to może być wina uszkodzonej płyty głównej? Bo ci serwisanci tak mówili, tylko nie wiem czy to jest prawda.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: pt 03.12.2004 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontaktowanie:

Postautor: sirtomaszo » czw 30.12.2004 11:58

Ciekawe jest jeszcze to że nie moge wykonać testów grafiki w directx. A tak poza tym to mam oryginałki :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Posty: 1698
Rejestracja: pn 03.05.2004 19:25
Reputacja: 0

Postautor: Paszti » czw 30.12.2004 12:50

moż enie masz sterowników do karty/płyty g(ł)ównej/nie wiem czego tam jeszcze albo najnowszego direct X
Obrazek

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: pt 03.12.2004 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontaktowanie:

Postautor: sirtomaszo » pt 31.12.2004 17:41

Mam najnowszego directX'a, najlepsze stery do karty i mimo to grafika 3d nie chce działać...


Wróć do „Hyde Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości