Strona 297 z 302

Pytania Techniczne

: ndz 01.07.2018 10:45
autor: RoyKeane
cloner pisze:Source of the post Szybko zmiękłeś i przeszedłeś do tematu pracy. Żal mi takich malutkich zakompleksionych ludzi. Nie pieniadz w zyciu najwazniejszy, moze sie kiedyś tego nauczysz. Lecisz na ignore'a, za nisko fruwasz zeby ze mną móc porozmawiac.

A ile można udowadniać że nie jest się wielbłądem?

Dalem odpowiedź koledze ddk , poradziłem dobrego laptopa a ty że mnie szydzisz w kolejnych 10 postach że skoro ddk pożalil się że ma 10 letni monitor, to powinienem się domyślić że chce kompletować sprzęt do tego monitora właśnie.

Pytania Techniczne

: ndz 01.07.2018 11:04
autor: MazurXIII
RoyKeane pisze:Poza tym to nie rozumiem ludzi co do zwykłych zdań wolą stcjonarki niż lapki... Nie widzę plusów...


Wydajność, trwałość, modularność/możliwość rozbudowy, wymiany podzespołów/ dużo łatwiejsza konserwacja (wymiana pasty, czyszczenie z kurzu), cisza (nie widziałem jeszcze lapka z custom loop). Nie rozumiem ludzi, którzy wybierają laptop nad stacjonarkę jeśli nie potrzebują mobilności. Tylko ja mam na to trochę inne spojrzenie - 1k to kosztuje u mnie tandem klawa + mysz ;)

PS. Nie ma żadnych przeciwwskazań by pod laptop podłączyć monitor i pracować na 2 ekranach.

Rozsądne pudło wygląda mniej więcej tak:


Pytania Techniczne

: ndz 01.07.2018 14:01
autor: DDK
cloner pisze:Source of the post Ale jak kupisz nowe częsci to na tym starym kilkuletnim monitorze grafika moze Ci nie dzialać prawidłowo. ;)


Mam jeszcze drugi monitor, trochę nowszy - zmieniłem na starszy z rok temu, bo myślałem ze to tamten wysiadł, a się okazało, że to karta graficzna. W razie czego skombinuje sobie jakąś używkę.
Daj znać jaki model masz tej myszki, bo ja korzystałem do tej pory tez z logitecha, ale własnie padła mi jakiś czas temu i męczę się z jakimś gównem od tego czasu.

Co do reszty to ponawiam pytanie - złoży ktoś coś do 1500?

Pytania Techniczne

: śr 11.07.2018 23:52
autor: RoyKeane
Trochę forum kuleje w sprawach technicznych.
Wieczne logowanie to raz. Do przeżycia. Ale gorzej z wrzucaniem zdjęć. Ze smartfona z chrome, nie możliwe intuicyjnie....

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 8:19
autor: Rojiblanco
Podbijam, dla mnie tez jest to uciążliwy temat.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 16:54
autor: Tomusmc
Panowie sprawę mam. Posiadam Smart TV Sony Bravia i zniknęły mi wszystkie aplikacje. YouTube na tv nie działało (pisało żebym sprawdził połączenie sieciowe) więc przywróciłem ustawienia fabryczne. Teraz nie ma nic, a sieć działa, miał ktoś podobny problem?

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:09
autor: Sawyer
cloner pisze:Source of the post Przecież napisał wyraźnie że ma monitor i obudowę. To po co mu laptop do monitora :haha:


Cloner chyba masz ostatnio problemy z dziewczyna, albo inne problemy natury osobistej bo czepiasz sie wszystkich i wszystkiego, grasz chojraka i wszechwiedzacego...

Dla twojej informacji laptop i monitor to bardzo, ale to bardzo powszechna konfiguracja. Kupujesz malego laptopa (np. 13cali), dzialajac na kompie w domu podpinasz duzy monitor i masz full komfort pracy, a jesli potrzebujesz zabrac laptopa ze soba to odpinasz jeden/dwa kable i juz, nie dzwigasz 15" laptopa tylko maly i poreczny 13"

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:17
autor: cloner
Lepiej byś pomógł Tomkowi,albo komukolwiek. Ale Ty patolu wolisz tylko się czepiać. Jprdl, co za dno.
Jeszcze temat sprzed 2 tyg. No nieogar niesamowity. :lol2:

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:21
autor: Sawyer
cloner pisze:Source of the post Lepiej byś pomógł Tomkowi,albo komukolwiek. Ale Ty patolu wolisz tylko się czepiać. Jprdl, co za dno.


Patole, Patol, Patologia - ostatnio to Twoje ulubione slowa, chyba za czesto sie obracasz w tym srodowisku :/

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:25
autor: cloner
Zgadza się.. za często czytam twoje posty.

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:28
autor: Sawyer
cloner pisze:Source of the post Zgadza się.. za często czytam twoje posty.


Zgasiles mnie jak peta :wink:

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:44
autor: cloner
Tomusmc pisze:Source of the post Panowie sprawę mam. Posiadam Smart TV Sony Bravia i zniknęły mi wszystkie aplikacje. YouTube na tv nie działało (pisało żebym sprawdził połączenie sieciowe) więc przywróciłem ustawienia fabryczne. Teraz nie ma nic, a sieć działa, miał ktoś podobny problem?

Ja miałem podobny. Też mam Sony. Nagle przestał działać Youtube, ale.. ustawienia fabryczne pomogły. I po resecie, ustawiłem połączenie z UPC i aplikacje działają bez problemu.

Coś te Sony awaryjne.

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:50
autor: Tomusmc
Wczoraj normalnie grało z YouTube, a dzisiaj przestało cokolwiek działać. Strony internetowe się otwierają, a reszta nie działa. Próbowałem już resetować router, odłączyłem tv z prądu i przywróciłem ustawienia fabryczne. Nic nie pomogło, na szczęście mogę odpalać przez plejke, ale na dłuższą metę to będzie irytować

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 17:54
autor: cloner
Jeśli na gwarancji to może warto oddać? Choć Sickstick pisał że nie ma najlepszych wspomnień z serwisem ;)

Pytania Techniczne

: czw 12.07.2018 18:04
autor: Tomusmc
Oczywiście w marcu gwarancja się skończyła :P gdzieś tu problem leży w systemie