Ilka pisze:Source of the post Nie lubisz szarości?
Nie. Nuda i nijakość nie dla mnie.
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
Ilka pisze:Source of the post Nie lubisz szarości?
cloner pisze:Source of the postIlka pisze:Source of the post Nie lubisz szarości?
Nie. Nuda i nijakość nie dla mnie.
Ilka pisze:Source of the post Jako kolor lubię, najbardziej w połączeniu z czerwonym
Ale szarości w życiu też nie lubię
Ilka pisze:Source of the post Ją kilka posiadam. Ale bez szaleństw. Wole czerwoneod butów po czapkę
cloner pisze:Source of the postIlka pisze:Source of the post Ją kilka posiadam. Ale bez szaleństw. Wole czerwoneod butów po czapkę
Ja fioletowe
sickstick pisze:Source of the post Beka z typów we fiolecie
Cement pisze:Source of the post Widzę, że dyskusje clonera z dziewczynami już na stałe wpisały się w krajobraz forum - może osobny wątek powinniście założyć do tego celu.
Ilka pisze:Source of the post Hehe:) Ha to pikus przy dyskusjach Klaudyny z Clonerem
cloner pisze:Source of the post No niestety, czego by człowiek nie napisał to zaraz przyjdzie Futbolowa i zacznie pisać, że jest zupełnie inaczej Miała dziewczyna w swoim życiu pod górkę od urodzenia, ciągle w dupę dostawała, miliony kompleksów, itd. Więc chociaż na forum internetowym musi zawsze postawić na swoim i cieszy się z każdej udanej docinki. Takie dowartościowanie.
futbolowa pisze:Source of the post Ciekawe, że brzmi to dokładnie jak charakterystyka Twojej osoby.
cloner pisze:Source of the post wiedzialem że zaraz tu wpadniesz napisać że to o mnie, jakbym napisał że w Cz-wie jest obecnie +3 st to zaraz napiszesz, że +4
doskonale wiesz, że po mnie spływają te potyczki forumowe, więc możesz sobie ze mną pisać, z innymi tak nie chcesz dyskutować, bo jeszcze byś mogła kogoś urazić, to przemyślana zagrywka z twojej strony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości