Podobno wcale nie. Ja zawsze myślałam, że gorąca kąpiel rozleniwia i uspokaja przed snem, a w książkach na temat spania przedstawiają badania, które pokazują, że jest na odwrót.Delpiero14 pisze:Weźmiesz gorący to zaśniesz pod prysznicem.
Domek nr 10 (temat luźny)
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 767
- Kontaktowanie:
piotrcies pisze:Source of the post Przez chwilę próbowałem sobie wyobrazić Darka Szpakowskiego z pomalowanymi paznokciami, dopiero po chwili zajarzyłem, o kogo chodzi
Nie wyobrażam sobie go w pomalowanych paznokciach

futbolowa pisze:Podobno wcale nie. Ja zawsze myślałam, że gorąca kąpiel rozleniwia i uspokaja przed snem, a w książkach na temat spania przedstawiają badania, które pokazują, że jest na odwrót.
Mnie gorąca kąpiel bardzo rozleniwia i szczerze powiedziawszy to mogłabym w tej wannie usnąć. Moze po niej sie rozbudzam ale w trakcie jest tak blogo

Kiedyś potrafiłam co drugi dzień brać kąpiel, teraz moja powalona cera mi nie pozwala i zostają natryski.

- Delpiero14
- Bianconero
- Reputacja: 2585
Każdego dnia oddalamy się od Boga.
Świeć Panie nad Jej dusza...
- piotrcies
- Glory glory Man United!
- Reputacja: 1519
Chciała stworzyć prawdziwy gang słodziaków.
Piękna to była niedziela pod względem pogodowym. Prawdziwe babie lato.
Cześć ziomki!
Mamy tak piękny weekend, że postanowiłem Was odwiedzić!
Pamiętam o Was, pozdro!
Mamy tak piękny weekend, że postanowiłem Was odwiedzić!
Pamiętam o Was, pozdro!
chyba dobranoc, co to za pobudki w środku nocy?
Czytam sobie przy kawie i trudno się nie zgodzić

Laska która przeszło 3 lata temu wysyłała mi nudeski podczas flirtów startuje na radną w swoich okolicach. Moja kariera szantażysty właśnie zrobiła pierwszy krok
BTW jest to przedsmak tego co będzie za parę-naście lat w skali światowej. Dziś 3/4 lasek świeci dupą w sieci, kiedyś % z nich będzie KIMŚ... a będzie też ktoś kto będzie miał na nie moooocne dokumenty
Straszne czasy nas czekają, dziś widzimy dopiero raczkowanie.

BTW jest to przedsmak tego co będzie za parę-naście lat w skali światowej. Dziś 3/4 lasek świeci dupą w sieci, kiedyś % z nich będzie KIMŚ... a będzie też ktoś kto będzie miał na nie moooocne dokumenty

Hmm jakoś oglądając Wam to nie przeszkadza, że świecą dupami ... 
Eno zgłaszać się do Bukmacherskiego Pucharu Userów. Jedna osoba potrzebna!

Eno zgłaszać się do Bukmacherskiego Pucharu Userów. Jedna osoba potrzebna!

- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 2257
sickstick pisze:Source of the post Laska która przeszło 3 lata temu wysyłała mi nudeski podczas flirtów startuje na radną w swoich okolicach. Moja kariera szantażysty właśnie zrobiła pierwszy krok![]()
BTW jest to przedsmak tego co będzie za parę-naście lat w skali światowej. Dziś 3/4 lasek świeci dupą w sieci, kiedyś % z nich będzie KIMŚ... a będzie też ktoś kto będzie miał na nie moooocne dokumentyStraszne czasy nas czekają, dziś widzimy dopiero raczkowanie.
dawaj na jakis wykop, jak tu:
https://www.wykop.pl/link/4575707/kandy ... -14-latke/
Wierzycie w przyjaźń damsko - męską? Taką prawdziwa? Pewnie walkowany ten temat tutaj był juz ale jestem ciekawa co myślicie 

- sci
- Gwiazda
- Reputacja: 532
- Kontaktowanie:
Nie wierzymy