Zależy jaki masz budżet na obiad, i co lubisz, bo mogę Ci kilka fajnych rzeczy podrzucić. Coś włoskiego, bądź hiszpańskiegokaczy pisze:potem może poszukam jakiś przepisów i może spróbuje coś ugotować
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 wrz 2011, 9:47
Zależy jaki masz budżet na obiad, i co lubisz, bo mogę Ci kilka fajnych rzeczy podrzucić. Coś włoskiego, bądź hiszpańskiegokaczy pisze:potem może poszukam jakiś przepisów i może spróbuje coś ugotować
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 10:02
Zapodawaj, tylko żeby było krok po kroku i nie za bardzo skomplikowane... budżet do 50 plnbartbuks pisze:Zależy jaki masz budżet na obiad, i co lubisz, bo mogę Ci kilka fajnych rzeczy podrzucić. Coś włoskiego, bądź hiszpańskiego
Ja wczoraj o podobnej porze konsumowałem winogrona, a że nie były zbyt dojrzałe, kwaśny smak neutralizowałem resztkami bitej śmietany w sprayu, którą to dzień wcześniej się upodliłem.cloner pisze:A ja konsumuję truskawki, za parę chwil zaczynam codzienną dawkę transmisji z Daegu
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 wrz 2011, 10:25
Makarony odpadną, bo nie pora na nie. Polecam Ci coś lekkiego, delikatnego i zajebistego. Hiszpańska paella. Za 50 zł będziesz mógł zrobić cały garnek dla rodziny.kaczy pisze:Zapodawaj, tylko żeby było krok po kroku i nie za bardzo skomplikowane... budżet do 50 pln
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 10:30
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 11:03
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 12:49
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 wrz 2011, 13:36
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 13:47
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 02 wrz 2011, 14:21
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 wrz 2011, 14:38
Ja Curry robię na słodko. Czyli z anansem. A jak robisz na ostro czego dowalasz?THEMANIEK pisze: panowie Curry kroluje, w Polsce dosc trudno znalezc wszystko do przyrzadzenia, ale jak juz to zrobicie idealnie to nie ma bata oczywiscie wersje bardzo pikantne to moje gusta, nawet moja dziewczyna sie dziwi czy urodzilem sie w prawidlowym kraju.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 15:06
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 02 wrz 2011, 15:35
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 wrz 2011, 15:48
Bo ja często robię po swojemu. Ostatnio stwierdziłem, że zrobię Chili con carne i się okazało, że już parę razy to robiłem. Tylko na czuja, dodając składniki jak mi pasowało...naprawde abstrakcyjnie gotujesz z tym ananasem, musze sie dziewczyny zapytac i powiem zeby kiedys zrobila.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 02 wrz 2011, 16:06
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2011, 16:39
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio