Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy)
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 2257
tylko nie Flipper ;/
Nie wypada żartować z tego tematu, bo słoma zaczyna wyłazić z forum .... a gdybyś to ty był teraz na jego miejscu?
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 2257
Kojiro pisze:Source of the post a gdybyś to ty był teraz na jego miejscu?
Ja? Chyba w innym wcieleniu.
Rojiblanco pisze:Source of the postKojiro pisze:Source of the post a gdybyś to ty był teraz na jego miejscu?
Ja? Chyba w innym wcieleniu.
Ogólnie napisałem do wszystkich.
seba82 pisze:Source of the postsickstick pisze:Source of the post Wcale mnie nie zaskoczyłeś, poziom wiarygodności faktu jest podobny, co 99% sprawdzonych info które wrzucasz
Nie wiem czy śledzisz dokładnie co się dzieje w Milanie, ale póki co więcej % się sprawdza niż odwrotnie.
Piszesz tu o Li, Fassone i Mirabellim oraz o tym, ze Elliott nie przejmie Milanu?

#HeavyMetal
posłuchałem "głosu rozsądku" i usunąłem posta.
Nie będę w to brnąć i dawał się prowokować.

Nie będę w to brnąć i dawał się prowokować.

//maestro

Ostatnio zmieniony wt 09.10.2018 20:33 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
#HeavyMetal
Widzę, że już kolejne kobiety zgłosiły się do prawnika Mayorgi. Z jednej strony nie chce mi się wierzyć, że Ronaldo mógłby być takim skur ... ale z drugiej patrząc na to jaki z niego narcyz to aż pewnie go oburzylo, że jakaś kobieta nie chciała mu dac i się z nim przespać ... no jak to takiemu przystojnemu i boskiemu chłopakowi?

Tylko jak one się znalazły w towarzystwie piłkarza, skąd się tam wzięły?, czy może były flamami/obciągarami jakich wiele na imprezach bogatych i sławnych, one tam lecą jak muchy do gówna. Sławny facet umawia się z kurwą, płaci jej, podpisuje klauzule o poufności, bo nie chce by laska kłapała gębą na lewo i prawo, że dymał ją gość z telewizji, jednak ta w przypływie pewnie namowy, stwierdza, że była zgwałcona, nie ma światków, dowodów nic, czysta teoria.
Przypomina mi się scena z serialu Ray Donovan.
wp//piotrcies
Przypomina mi się scena z serialu Ray Donovan.
wp//piotrcies
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 361
Kojiro pisze:Source of the post Każda kobieta, z którą się uprawiało seks może powiedzieć, że była zgwałcona. Kwestia czy będzie się jej to opłacało czy też nie. Jestem ciekawy bardzo jak sprawa z C.Ronaldo się skończy, bo niewątpliwie uderzyło to w jego wizerunek i traci na tym marketingowo. Przypuśćmy, że oskarżenia okażą się farsa i bzdurą, to kto wtedy zapłaci mu za zniesławienie i podejrzewam, że olbrzymią sumę za straty marketingowe. Kobiety, które ujawniają takie rewelacje? - nie sądzę, więc może założyciele #MeToo. Nie bronie tu Ronaldo, bo nie wiemy jaki finał będzie miała ta sprawa, ciekawy jestem końca i ewentualnych rozstrzygnięć, bo jakie by to nie było, zwykłe "przepraszam" to za mało.
Dokładnie. W przypadku, gdyby sąd uznałby go niewinnym to powinien wystąpić z wnioskiem o zadośćuczynienie. Dla dobra nas wszystkich

- piotrcies
- Glory glory Man United!
- Reputacja: 1532
Bardzo proszę, żeby jednak wypowiadać się w sposób bardziej parlamentarny, biorąc bowiem pod uwagę to, jakie emocje budzi temat, nie chcemy werbalnego rozlewu krwi, hehe.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
A zauważyliście że większość tych którzy osądzili już Ronaldo jako gwałciciela kobiet, około 2 lata temu po tym jak do sieci wyciekło dość intymne zdjęcie Ronaldo trzymanego na rękach przez napakowanego łysego faceta, wtedy byli pierwsi do ogłaszania że Ronaldo jest gejem? 

Cóż. Ronaldo ostatnio wyraźnie mówił i jego środowisko, że ktoś chce go zniszczyć, wypomina się tu brak dla niego nagród indywidualnych kosztem Modricia, czerwone kartki z czapy i kontrowersje medialne oraz skandale. Sponsorzy się od niego odwracają. Sam temat gwałtu jest poważny. Cristiano Ronaldo może mieć panienek na pęczki, masa z nich sama by zapłaciła by się z nim przespać a sam na pstryknięcie palców mógłby sobie codziennie robić orgie z modelkami. To nie jest ktoś, kto musi gwałcić by zaliczyć panienkę. Tym bardziej, że Ronaldo z charakteru nie wydaje się być taką osobą, chociaż akurat tu go nie znamy, może ma inne oblicze, przecież nie można założyć, że jego sława i pieniądze wyryły mu w bani, że może mieć wszystko i nie przyjmuje czegoś takiego jak odmowa, po prostu bierze co chce i już tak jak dawniej było z Tysonem.
Sam osobiście uważam, że to jest po prostu próba dojenia kasy z Portugalczyka a kto wie, może ktoś faktycznie chce go udupić. Ronaldo by musiał nagrywać swoje podboje miłosne aby za każdym razem nie obawiać się, że panienka z jaką się przespał poleci zaraz na policję i nie będzie wrzeszczeć, że została zgwałcona.
Sam osobiście uważam, że to jest po prostu próba dojenia kasy z Portugalczyka a kto wie, może ktoś faktycznie chce go udupić. Ronaldo by musiał nagrywać swoje podboje miłosne aby za każdym razem nie obawiać się, że panienka z jaką się przespał poleci zaraz na policję i nie będzie wrzeszczeć, że została zgwałcona.
- panmechiko
- Kluczowy Zawodnik
- Reputacja: 285
sickstick pisze:Source of the post A zauważyliście że większość tych którzy osądzili już Ronaldo jako gwałciciela kobiet, około 2 lata temu po tym jak do sieci wyciekło dość intymne zdjęcie Ronaldo trzymanego na rękach przez napakowanego łysego faceta, wtedy byli pierwsi do ogłaszania że Ronaldo jest gejem?
Czyli kto?
To nie można zgwałcić kobiety będąc gejem?
Złote myśli
wloski pisze:Source of the post Wypierdolić tego Maxa po sezonie nawet jak wygramy LM
- sci
- Gwiazda
- Reputacja: 532
- Kontaktowanie:
Badr Hari, k8ckboxer
Wróć do „Piłka nożna na świecie”