Liverpool (zbiorczy)

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Jip
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 04 maja 2004, 11:20

Liverpool Football Club- najbardziej utytułowany klub na Wyspach. Jaka waszym zdanie jest przyszłośc tego klubu. Teraz zaczeli wygrywać mecze, ale to już zapózno zeby właczyc się w walke o Mistrzostwo:P jakie transfery waszym zdaniem powinny sie zdarzyć zeby liverpool powrócił do czołówki klubów na świecie.....(na 99% cisse juz jest na Anfield,,Plotki lub niepewne: Van der Vart, Mexes, Smith, Brede Hangeland- młody talencior;), Trabelsi, Kezman, Shaun Wright-Phillips i coś ostatnio słyszałem ze Morientes jeszcze ma przejść. ktorzyz nich byli by najbardziej przydatni na Anfield?

Zarząd przeznaczył na transfery 30 mln Ł :D

pozdro kibice Lfc......You'll never walk alone:D

acha i jaki kto powinien przejąc stanowisko po Gerardzie Houllier i czy wogóle powinien on odejść ?!?:>

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 04 maja 2004, 13:19

najlepiej jak na Anfield by przyszli Mexes i Morientes. Houlier mogłby zostać

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 maja 2004, 13:24

Do tej informacji z tym van der Vaartem to bym podchodzil spokojnie (zostawcie go Barcy!! 8) ), ale jakby przyszedl tam Cisse lub Kezman, Mexes i Wright-Philips to mysle ze cos z tego moglo by byc ciekawego (dolaczmy do tego Kewela i Owena :shock: ). Moze Liverpool w koncu przestalby grac niezbyt ladnie dla oka i mielibysmy go w czołówce juz tej scislej. Jeszcze jakby Jurek gral w pierwszej "11" na pewniaka..... :roll:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 04 maja 2004, 14:51

The reds słabo grają szkydłami...polepszeniu miało służyc zakupienie Kewella, lecz ten jakoś nie może naleść sobie miejsca na boisku.
Myślę, że zakupo Van der Vaarta byłby dobrym posunięciem.

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 04 maja 2004, 15:22

ja bym się cieszyłz kezmana i mexesa i Van der vaarta:D i philips moze by tez;-) Fakt, że wtedy kewell musiał by odnales swoją forme jaką miał w leeds:D ale jakoś bedzie:)

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 04 maja 2004, 16:10

Jak dla mnie dróżyna jest wporządku. Coś złego się dzieje w zapleczu. Liverpool przeprowadza 3-4 transfery w ciągu roku, a dali im na transfery 45 €. Jak znam życie sztab zadecyduje, żeby kupić bramkarza, bo Kirkland często łapie kontuzje, Dudek grozi odejściem z klubu, a Luzi... no cóż... jego umiejętności są zbyt słabe.

Awatar użytkownika
David
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: David » 04 maja 2004, 18:23

Drużyna jest spoko, bardzo ją lubie. Mają najlepszego bramkarza na świecie Jurka Dudka ;) :D . Tylko , żeby ten Houlier (Hu... :D) odszedł.
Jeżeli rzeczywiście przyjdzie Kezman to będzie to jeden z najlepszych ataków na świecie. Widziałem go pare razy w akcji i zrobił na mnie duże wrażenie :D Wright-Philips też jes tdobrym skrzydłowym mam nadzieje , że też uda iim się go ściągnąć.

Awatar użytkownika
mystek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mystek » 04 maja 2004, 19:52

Moim zdanie wystarczy jak by kupili Kezmana i Van der Varta to odrazu by byli jedną z drużyn światowej czołówki. To oczywiście jest jedynie moje zdanie , a i oczywiście Dudek by stanoł w bramce. To by było fajnie. :lol: :lol: :lol: !!! Po za tym mają Owena który jest świetnym napastnikiem który by radził sobie bardzo dobrze z Kezmanem.

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 04 maja 2004, 20:54

Owen niszczy każdego partnera z napadu :x On jest indywidualistą :roll: Podobno ma do AFC za 12mln Ł przejść bo za rok koniec kontraktu i wtedy za friko odejdzie :D Co do LFC to fajnie jak by LFC , NUFC się też ustatkowało i były by wtedy silnymi drużynami, wtedy Premiership by była już bardzo ciekawa :!: :twisted:

Mistrzem jest był i będzie ARSENAL

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 04 maja 2004, 21:03

widze że jest tutaj troche zwolenników Lfc:D i to bardzo dobrze:D może za rok bedzimy mogli ich ogladac w LM:D licze na to! a pozatym cisse na ławie kezman i owen podstawa:D heskey, diouf, diao, Out i jakiegos dobrego pomocnika za nich kupić! jakiegos ofensywnego pomocnikaa nie defensywnie znou bedą grac:/ jak obrona w sezonie 01/02 dobrze grała to wyniki były dobre (ćwierćfinał LM).......i jescze chyba wtedy Phill Thompson (niewiem jak dokładnie to sie pisze) siedział bo Houllier miał kłopoy z sercem:D to wtedy jeszcze grali( wygrana 6:1 z leeds na wyjezdzi, a wtedy leeds było w pierwszej 6) no ale teraz..... muszą sie wziąśc do roboty!

Awatar użytkownika
malchykAFC
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malchykAFC » 05 maja 2004, 9:24

Mysle ze Houllier powinien jak najszybciej pofrunac jak ptak... :P
Mysle ze hitem moglby sie okazac transfer Mateji Kezmana ale Kezman jest zarezerowany dla AFC 8)LFC niech sobie sciagnie Mexesa,Wright-Philipsa i Cisse to wtedy moze byc mieszanka wybuchowa...ale mam dziwne przeczucia ze tylko Cisse bedzie z tych wymienionych w LFC.Podsumowujac jesli Houllier zostanie to z pewnoscia nie zobaczymy lepszego Lpoolu nawet gdyby mieli niewiadomo jakich zawodnikow.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 maja 2004, 10:20

Nie ma szan aby Kezman trafil do Arsenalu....Po co im 4 super napastnik. Henry i Reyes sa poza zasiegiem (Reyes co prawda jeszcze wszystkiego nie pokazal ale nie po to sie wydaje taki szmal aby koles siedzial na lawie). Jest jeszcze wiecznie mlody Bergkamp. Wiec przejscie Kezmana do LFC jest bardziej chyba prawdopodobne. A moze do Boltonu....razem z Rivaldo....to bylo by ciekawe.... 8)

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 maja 2004, 14:03

Do Liverpoolu nic nie mam :) Ten klub jest dla mnie obojętny :D

Może do nich dojdzie też Smith :)

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 07 maja 2004, 14:47

Ja uważam podobnie jak Roman Kosecki - w Liverpoolu był już jeden dobry zespół - THE BEATLES. :)

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 07 maja 2004, 15:14

No to są już 2 :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”