Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje
Temat służy do wszelkich dyskusji w sprawie bieżących działań forum - problemów technicznych, działań moderatorów a także propozycji użytkowników. Nie służy do wyjasniania kwestii ostrzeżeń - do tego służą obecnie prywatne wiadomości do moderatora odpowiedzialnego za przyznanie ostrzeżenia. Jednak należy pamiętać, że moderatorzy mogą, ale nie muszą tłumaczyć się ze swoich decyzji. Użytkownikom nie przysługuje prawo uzyskania uzasadnienia decyzji moderatora. Decyzje moderatorów są na ogół niepodważalne i nieodwołalne.
Informacje o powodach ostrzeżeń przyznanych na forum znajdują się w tym temacie: http://www.pilka.pl/forum/viewtopic.php?t=2341 . Informacje o miejscu przewinienia są przesyłane wraz z powiadomieniem na e-mail użytkownika.
Czemu nie można wysyła.ć załącznków pisze mi u go że cosik tam jest niedozwolne a rozpowszechnianie chciałem bobohawkowi dać jego sygnaturkę i tosmuncowi bo wtedy bedą działać
Informacje o powodach ostrzeżeń przyznanych na forum znajdują się w tym temacie: http://www.pilka.pl/forum/viewtopic.php?t=2341 . Informacje o miejscu przewinienia są przesyłane wraz z powiadomieniem na e-mail użytkownika.
Czemu nie można wysyła.ć załącznków pisze mi u go że cosik tam jest niedozwolne a rozpowszechnianie chciałem bobohawkowi dać jego sygnaturkę i tosmuncowi bo wtedy bedą działać
- bellus
- Lider Drużyny
- Reputacja: 0
Nowaczek pisze:Tak chcialem a czemu nie mozna? bochcialem dac sygnaturki dal gosci ale ja jush dalem
Nic nie rozumiem z drugiego zdania

A i pierwsze pytanie bardzo adekwatne....
Ale podejrzewam, że chciałeś dodać plik o niedozwolonym rozszerzeniu.
Tak chcialem a czemu nie mozna?
Ja Ci odpowiem. Nie można bo chciałeś dadać plik o niedozwolonym rozszerzeniu.
Nowaczek >> trochę gramatyki i przemyśl to co piszesz....
-
- Żenujący nabijacz :/
-
-
- Administrator
- Kontaktowanie:
-
Jestem na forum dopiero kilka dni i zauważyłem, że bawicie się troche w jakieś typowanie. Też chętnie bym się przyłączył. Mogę w każdej chwili czy też mam czekać na następną kolejkę
A może będe mógł dopiero kiedyś tam
Proszę o odpowiedź.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
-
- Administrator
- Kontaktowanie: