Ilka pisze:Source of the post Szkoda, że nie zagrałam za 50 zł.
Albo za wszystko co miałaś + kredyt

Moderatorzy: bartbuks, maciek_88, Aker, Darkman1948, Magnum, matt_, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14, czeher, Cris7
Bezobjawowy erudyta pisze:Source of the postIlka pisze:Source of the post Szkoda, że nie zagrałam za 50 zł.
Albo za wszystko co miałaś + kredyt
Tomusmc pisze:Source of the post Ja przewidywałem porażkę Polaków i teraz mi wstyd. Ty wierzyłaś od początku więc ukłony w Twoją stronę
Bezobjawowy erudyta pisze:Source of the post
I słusznie. Raz wejdzie, a 10 razy nieTaka już ta bukmacherka. Mam znajomego, który wygrywa duże sumy, po kilka tysięcy, ale w międzyczasie sporą część, a czasami i więcej niż wygrał trwoni na nietrafionych kuponach. Trochę nierówna walka, jak bukmacher sam ustala zasady. Kursy są w sumie absurdalne, jak się im przyjrzeć
Delpiero14 pisze:Ilka to taki typowy przykładny kibic z reklam i opowieści kibicowskich podczas gdy my to takie typowe Janusze sprzed TV.
Darkman1948 pisze:Source of the post Ilka grałaś to przed meczem czy po pierwszym secie? Ja grałem przed...
Ilka pisze:Source of the post Pracowałam 10 lat w zakładach i też trochę przegrałam.Teraz gram jak mi się zachce, jak przypomni
Ale nie ma co szaleć zwłaszcza, że rzadko się wygrywa
Ale siatkówkę lubię grać
Kiedyś rozwalił mnie jeden kupon. Zagrałam na Ligę włoską w siatkę. Grał lider po fazie zasadniczej z 8 drużyną. Pierwszy mecz play off, lider grał u siebie. Zagrałam, że wygrają jakimś tam handicapem. Po 4 setach, które już były niespodzianką brakowało mi trzech punktów do tego handi. Grają tie breaka. Lider prowadzi: 4-1, 8-2, 9-4, 14-9. No i co ja robię? Cieszę się z wygranego kuponu, bo to był ostatni mecz. I nagle (wynik śledziłam na laptopie) 14-10,11,12 ... i 15-13 się kończy!!! Jednego punktu brakło ..... Myślałam, że laptopa wyrzucę z nerwówPo tym już się nie denerwuje jak jeden mecz nie wejdzie
Ilka pisze:Source of the postDarkman1948 pisze:Source of the post 2,50 na Polskę dziś
To w sts 2.22
Chyba USA dołożę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości