Lech Poznań (zbiorczy)
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
- lech98
- Rezerwowy
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Re: Lech Poznań (zbiorczy)
Na przełomie września i października startuje pierwsza telewizja klubowa w kablówkach. Ma być podobno 14h programu dziennie, w tym 1h premierowych odcinków.
http://www.lechpoznan.pl/news/szeroka,w ... hem,poznan
http://www.lechpoznan.pl/news/szeroka,w ... hem,poznan
Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań
- lukas_k
- Kluczowy Zawodnik
To co dzisiaj zrobił Rumak przechodzi ludzkie pojęcie. Po meczu nie porozmawiał z reporterem, zwyzywał go i Polsat Sport. Po meczu bał się podejść do kibiców, żeby wysłuchać co mają do powiedzenia. Co najciekawsze, po meczu z Honką było to samo. Zwyzywał Michalewskiego od ku... i powiedział, że ze stacją kodowaną nie rozmawia. Świetnie zripostował to Iwanow, żeby trzeba było zdobyć mistrzostwo i wtedy gadał by w stacji otwartej.
Powiem tak, Rumakowi coraz bardziej odp......... sodówka. Do cholery, co on osiągnął w piłce? Trochę pokory, zachowanie chamskie co w mojej opinii stawia klub w bardzo złym świetle. Trzeba ponieść konsekwencje i umieć się wytłumaczyć, a nie chować głowę w piasek. Prawda jest taka, że dzisiejszy mecz to kompromitacja, a trener swoimi dziwnymi zmianami nie pomaga drużynie. Po cholerę Kotor, który znowu zawalił bramkę? Czemu szansy nie dostanie Formella? Po co na boisku jest Arboleda, który grać nie potrafi? Szkoda słów...
Powiem tak, Rumakowi coraz bardziej odp......... sodówka. Do cholery, co on osiągnął w piłce? Trochę pokory, zachowanie chamskie co w mojej opinii stawia klub w bardzo złym świetle. Trzeba ponieść konsekwencje i umieć się wytłumaczyć, a nie chować głowę w piasek. Prawda jest taka, że dzisiejszy mecz to kompromitacja, a trener swoimi dziwnymi zmianami nie pomaga drużynie. Po cholerę Kotor, który znowu zawalił bramkę? Czemu szansy nie dostanie Formella? Po co na boisku jest Arboleda, który grać nie potrafi? Szkoda słów...
lukas_k pisze:To co dzisiaj zrobił Rumak przechodzi ludzkie pojęcie. Po meczu nie porozmawiał z reporterem, zwyzywał go i Polsat Sport. Po meczu bał się podejść do kibiców, żeby wysłuchać co mają do powiedzenia. Co najciekawsze, po meczu z Honką było to samo. Zwyzywał Michalewskiego od ku... i powiedział, że ze stacją kodowaną nie rozmawia. Świetnie zripostował to Iwanow, żeby trzeba było zdobyć mistrzostwo i wtedy gadał by w stacji otwartej.
Masz to gdzieś w necie? Bo nie mogę znaleźć, a dużo o osób o tej wypowiedzi mówi.

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- lukas_k
- Kluczowy Zawodnik
Nie, nie mam, oglądałem studio w Polsacie Sport i słyszałem. Niedługo pewnie na necie gdzieś będzie.
- lukas_k
- Kluczowy Zawodnik
Sorry za post pod postem - http://www.polsatsport.pl/video/# tutaj macie video jak mówią o Rumaku. Są dwa filmiki, znajdziecie 

Cwaniaczek nie miał się czym chełpić co robi w większości wypowiedzi, więc odmówił wywiadu. Jakoś od początku mądrali nie lubię. A naprawdę mało osób w piłce wywołuje u mnie negatywne emocje.

- Duch
- Entuzjasta Kraftu
- Reputacja: 192
- Kontaktowanie:
Przecież wuefista to zwykły burak. Mam nadzieję, że ktoś tam przy Bułgarskiej da mu klapsa, bo facet jest tak bardzo przekonany o swojej wielkości, że niedługo odfrunie. Skoro nie wytrzymuje ciśnienia po meczu z taką potęgą jak Wilno, to może czas wrócić na salę gimnastyczną.
Nie śledzę wypowiedzi Rumaka w mediach, ale trzeba mu przyznać, że robi w Lechu dobrą robotę. Z takim składem tak długo bić się o mistrzostwo to bardzo dobry wynik. A to przecież dopiero jego pierwsze kroki w piłce seniorskiej.

- lech98
- Rezerwowy
- Kontaktowanie:
Polskie Wilno
http://www.youtube.com/watch?v=owO91hBEOJU
http://www.youtube.com/watch?v=owO91hBEOJU
Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań
- lukas_k
- Kluczowy Zawodnik
Szlag mnie trafia jak patrzę na tą grę. [k****], ile jeszcze trzeba, żeby wywalić Rumaka? Gościu nie ma pomysłu na tą drużynę, zero taktyki, jakieś dziwne wybory personalne, kompletnie tego nie rozumiem. Gość prowadzi Lecha 3 sezon, Smuda dopiero od 2 miesięcy. Po dzisiejszym meczu wydaje mi się, że to Smuda jest w Wiśle od 3 lat, bo piłkarze zasuwają mimo braku jakichś gwiazd i na grę aż przyjemnie się patrzy.
Od początku tego sezonu mam dziwne wrażenie, że kilku zawodników nie chce Rumaka na pozycji trenera.

Czy jest tu jakiś kibic Lecha lub osoba oglądająca polską ligę która mogłaby mi powiedzieć jak spisał się w ostatnich dwóch meczach Barry Douglas? Na papierze Lech nie stracił gola w obu tych meczach, co dobrze świadczyłoby o defensorach, ale to oczywiście nie musi jeszcze o niczym przesądzać. Byłbym wdzięczny za Wasze obserwacje.
Cement pisze:Czy jest tu jakiś kibic Lecha lub osoba oglądająca polską ligę która mogłaby mi powiedzieć jak spisał się w ostatnich dwóch meczach Barry Douglas? Na papierze Lech nie stracił gola w obu tych meczach, co dobrze świadczyłoby o defensorach, ale to oczywiście nie musi jeszcze o niczym przesądzać. Byłbym wdzięczny za Wasze obserwacje.
Z Widzewem zagrał bardzo poprawnie, wczoraj też bez większych błędów. Ogólnie niezły zawodnik, ale jeszcze nie błysnął w żadnym ze spotkań, gra bo gra.
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
- NoName1989
- Gwiazda
- Reputacja: 352
Ze względu na rażące złamanie regulaminu dyscyplinarnego Rafał Murawski i Bartosz Ślusarski zostali ukarani przesunięciem do drużyny rezerw i w trybie natychmiastowym opuścili zgrupowanie pierwszej drużyny. Na zawodników nałożone zostały także kary finansowe.