cloner pisze:Source of the post Widziałeś mnie w temacie o Barcelonie? Czy innym Realu? Nie! Bo nie oglądam ligi hiszpańskiej.
search.php?keywords=&terms=all&author=Cloner&fid%5B%5D=4&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj

Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
cloner pisze:Source of the post Widziałeś mnie w temacie o Barcelonie? Czy innym Realu? Nie! Bo nie oglądam ligi hiszpańskiej.
Carbon pisze:Source of the postcloner pisze:Source of the post Widziałeś mnie w temacie o Barcelonie? Czy innym Realu? Nie! Bo nie oglądam ligi hiszpańskiej.
search.php?keywords=&terms=all&author=Cloner&fid%5B%5D=4&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
Takich sytuacji w ogóle nie powinno być, dlatego trzeba takich ludzi traktować jak bandytów i wsadzać do więzień
jeden z najbardziej biednych umysłowo argumentów jakie istnieją, chociaż w sumie to nawet koło argumentu nigdy nie stałokaczy pisze:Source of the postLeague pisze:Source of the post kurcze ale bieda się wylewa aż żalNo ale Cloner i Dudki na forum widać lubią chuligankę, weźcie zróbcie dobrze społeczeństwu i w imię barw klubów zorganizujcie sobie ustawke na siekiery w jakimś lesie i niech wygra ten kto zostanie ostatni na placu boju.
Ciekawe czy w 4 oczy z takim "hoolsem" też był byś tak samo wyszczekany
rekinho pisze:Source of the post a guru pieknie ujawnił swoją mentalność troglodyty
guru pisze:Source of the post jakich bezbronnych? Oni są jakimiś inwalidami? NIe potrafisz się obronić to dostajesz, proste.
guru pisze:Source of the post Skąd wiesz, że to byli zakapiorzy? Moze to byli tacy normalni kibice jak np cloner, czy dudek, którego również przywoływałeś.
twoje zdanie nikogo nie obchodzi ":D"kaczy pisze:Source of the postrekinho pisze:Source of the post a guru pieknie ujawnił swoją mentalność troglodyty
Wg. mnie ty zapadasz na większego troglodytę
rekinho pisze:Source of the posttwoje zdanie nikogo nie obchodzi ":D"kaczy pisze:Source of the postrekinho pisze:Source of the post a guru pieknie ujawnił swoją mentalność troglodyty
Wg. mnie ty zapadasz na większego troglodytę
rekinho pisze:Source of the post oczywiscie jest to również zdanie samego zainteresowanego, ale ono znaczy równie mało co twoje
kaczy pisze:Source of the post po to by w realnym świecie nie zabrakło mi argumentu pięści w spotkaniu z jakimś troglodytą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości