AS Roma (zbiorczy)
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
AS Roma (zbiorczy)
Kaka za 65mln euro w roku 2009, Veron za 30mln funtow w 2001 - nie wiem czy sa mniejszymi pomylkami niz Dembele za 105mln euro w 2017, co wiecej, tamci odchodzili jako wtopy, Dembele ma jesczze szanse zaistniec (chcoiaz watpie aby zaistnial w Hiszpanii).
- czarny samael
- Gwiazda
- Reputacja: 396
AS Roma (zbiorczy)
h1893230 pisze:Source of the post Kaka za 65mln euro w roku 2009, Veron za 30mln funtow w 2001 - nie wiem czy sa mniejszymi pomylkami niz Dembele za 105mln euro w 2017, co wiecej, tamci odchodzili jako wtopy, Dembele ma jesczze szanse zaistniec (chcoiaz watpie aby zaistnial w Hiszpanii).
Veron w mistrzowskim sezonie zagrał 1762 miunty w PL, grając łącznie 25 spotkań, w 2002 doszedł do 1/2 LM i nie odszedł za czapkę gruszek do Chelsea. Dembele zagrał połowę tego, a ja mówię "na ten moment" tj. jeśli dalej będzie zajmował to miejsce w zespole, które zajmuje teraz, a nie wejdzie do pierwszego zespołu.
Kaka już bardziej, chociaż miał większy wpływ na majstra Realu niż Dembele teraz.

AS Roma (zbiorczy)
Roma podobno na ostatniej prostej do N'Zonzi. Bardzo dobre wzmocnienie to bedzie.
#HeavyMetal
AS Roma (zbiorczy)
Roma póki co robi bardzo ciekawe transfery,na papierze wygląda to fajnie ,ciekawe czy im wypali,Monchi robi robote,Nzonzi napewno byłby wzmocnieniem.
- Diamen23
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 1750
AS Roma (zbiorczy)
być może Roma wyświadczy Interowi przysługę, bo Sevilla może uderzyć wówczas po Żalo Mario.

AS Roma (zbiorczy)
Dopiero 2 dobre mecze, ale Pellegrini chyba wstaje z kolan. W derbach gol, asysta, faul po ktorym padl gol z wolnego, wczoraj tez bardzo dobrze. Swietne pilki rzucal. Oby.
AS Roma (zbiorczy)
ozob pisze:Source of the post Roma podobno na ostatniej prostej do N'Zonzi. Bardzo dobre wzmocnienie to bedzie.
poki po to transfer na minus. Kloc niesamowity.
W ogole wczoraj dwa truchtajace kloce w srodku pola. Tragicznie to momentami wygladalo. Wspomne o 1 sytuacji - Real wychodzi 4 na 3, ale dosc w powolbym tepie, za pilkarzem Realu ktory mial pilke CZŁAPAŁ Cristante. Po prostu sobie człapał, byl calkowicie niezaintetesowany sytuacja. Wiekowy De Rossi zapierdalalby ile sil w nogach i rzucil na dupe by wybic te pilke.
Rewolucja Monchiego poki co rozwalila Rome i to w momencie gdy Rzymianie sie chwalili ze wreszcie nie musza sprzedawac kluczowych graczy.
Wymiana Strootman, Nainggolan na Pastore, Nzonzi to calkowita klapa. Z Argentynczyka taki plus, ze dzieki jego kontuzjom okazalo sie ze Pellegrini to dobrze rokujacy ofensywny pomocnik.
AS Roma (zbiorczy)
fekalia pisze:Source of the post poki po to transfer na minus. Kloc niesamowity.
co jest w tej Sevilli takiego że takie kloce tam wymiatają, Krycha wybierany do 11stki sezonu jako DM, potem nikt za nim nie płakał bo NZonzi jaki to nie był zajebisty DM a jak tylko odeszli to nie potrafią piłki prosto podać.
Z klakierami nie rozmawiam. Trzeba mieć rigcz.
- panmechiko
- Kluczowy Zawodnik
- Reputacja: 282
AS Roma (zbiorczy)
Monchi wielki człowiek, jak to on nie odmieni Romy 

- Diamen23
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 1750
AS Roma (zbiorczy)
niech mi ktoś wyjaśni jak ten piłkarz:
zmienił się w Schicka z Romy? No jak? A ja tak go chciałem w Interze
Oglądam dosyć dużo Romy i to co gra ten facet to jest poziom Serie B.
zmienił się w Schicka z Romy? No jak? A ja tak go chciałem w Interze

- Delpiero14
- Bianconero
- Reputacja: 2578
AS Roma (zbiorczy)
Marotta jak zwykle miał nosa
- coco
- Gwiazda
- Reputacja: 278
AS Roma (zbiorczy)
Diamen23 pisze:Source of the post niech mi ktoś wyjaśni jak ten piłkarz:
zmienił się w Schicka z Romy? No jak? A ja tak go chciałem w InterzeOglądam dosyć dużo Romy i to co gra ten facet to jest poziom Serie B.
zwyczajnie, on po prostu potrzebował jeszcze ze 2 lata w słabszej drużynie, Roma mogła go zaklepać i zostawić w Sampie. Tymczasem Roma która jest dużym klubem go przerosła, to nie trudno wyobrazić sobie jeszcze większy lament jakby trafił do któregoś z gigantów.