fillion pisze:Source of the postEyesmon pisze:Source of the post
Filiion - już mam, wrzuć to:
https://www.desertcart.ae/products/1148 ... -rare-card
Przezyjem to.
To co zakladzik o final?
Jasne

Niezmiennie Chorwacja. O podpis. Kto przetnie?
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
fillion pisze:Source of the postEyesmon pisze:Source of the post
Filiion - już mam, wrzuć to:
https://www.desertcart.ae/products/1148 ... -rare-card
Przezyjem to.
To co zakladzik o final?
MK92 pisze:Source of the post Chorwaci jeszcze nie postanowili zasypiać gruszek w popiele, jeśli chodzi o awans do finału. Wszak języczkiem u wagi wcale nie musi być zmęczenie piłkarzy z Bałkanów po dwóch dogrywkach, a ich silniejszy środek pola. Anglicy idą przez ten mundial po linii najmniejszego oporu, a Chorwaci w trakcie fazy grupowej zaprezentowali swoją wszechstronność i ona nadal w nich drzemie, pomimo problemów z jej objawieniem w ostatnich dwóch spotkaniach.
Bernabeu pisze:Source of the postMazurXIII pisze:Source of the post Kane mógł zamknąć ten mecz.
Tam odgwizdano spalonego.
Anglia dzisiaj dwa celne strzały na bramkę, z Kolumbią - też dwa uderzenia.
Modric albo Mbappe MVP.
Morrow pisze:Source of the post Podniósł chorągiewkę jak piłka opuściła boisko, nie gwizdnęli spalonego.
MK92 pisze: Poza tym Synowie Albionu nie zachwycali mnie niczym szczególnym od początku turnieju, poza świetnie wykonywanymi stałymi fragmentami gry.
Salas11 pisze:Source of the postfillion pisze:Source of the post Ciekawe co teraz czuje ten cwok Kalinic?
No to jest truskawka na torcie, zachciało się fochów bo nie potrafił zaakceptować roli rezerwowego to nie będzie medalu (kto wie czy nie złotego)
Rojiblanco pisze:Source of the post ale Kalinic został zgłoszony na MŚ, więc raczej dostanie medal
16 km 339 metrów przebiegł we wczorajszym półfinałowym spotkaniu Chorwacji z Anglią, Marcelo Brozovic. To zdecydowanie najlepszy wynik spośród wszystkich zawodników drużyny prowadzonej przez Zlatko Dalicia.
Drugi wynik w statystyce przebiegniętych kilometrów zanotował Ivan Rakitic, jednak był on gorszy o niemal dwa kilometry od pomocnika Interu - 14 km 541 metrów. Dużo biegał także Ivan Perisic - skrzydłowy w klasyfikacji zajął trzecie miejsce - 14 km 531 metrów.
Salas11 pisze:Source of the post Skąd ten pomysł na Ladicia w avatarze matt?
matt_ pisze:Source of the postSalas11 pisze:Source of the post Skąd ten pomysł na Ladicia w avatarze matt?
Chciałem mieć Chorwata w avku, ale pozostałe opcje albo nie były w moim typie albo miały wyeksponowane logo Nike![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości