Arturo Vidal: Today ugly football [Atletico] played against the best football [Bayern] in the world. ...in football not always the best team wins. Atletico aren't the rightful finalists.
Vidal przesiąkł Guardiolą, już mówi jak Xavi

Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
Arturo Vidal: Today ugly football [Atletico] played against the best football [Bayern] in the world. ...in football not always the best team wins. Atletico aren't the rightful finalists.
fan_R10 pisze:Source of the postozob pisze:W tej chwili to mnie najbardziej zastanawia okreslenie antyfutbol. Co to jest? Jak to definiowac? Czy futbolem jest tylko gra ofensywna, a defenwywna juz nie, bo nie jest nacechowana identycznymi pierwiastkami co pierwsza?
Pewnie chodzi o widowiskowość gry. Gdyby wszystkie drużyny grały tak jak Atletico, piła była by tak popularna jak siatkówka.
Mi się wydaje, że w piłce to bardziej chodzi o strzelanie bramek niż o widowiskowość.
szefu91 pisze:Source of the post Jak słodkie jest życie, gdy dyskutuje się o karnym, który nie miał żadnego wpływu na ostateczny wynik.
Śmieszą mnie posty ludzi, którzy uważają, że okres Pepa w Bayernie to porażka. W Niemczech zdobył wszystko, wprowadził na stałe Bayern do ścisłego top 3 Europy.
FRYDERYK SZOPEN pisze:Source of the post Boromir to co wkleiles to jest tylko pierwszy kontakt ale po tym kontakcie torres wcale nie przewrocil sie. biegl dalej, i dopiero nastepna kontrakcja obroncy czyli podniesienie nog wywrocila hiszpana. a ta nastepna kontrakcja byla na linii pola karnego.
Śmieszą mnie posty ludzi, którzy uważają, że okres Pepa w Bayernie to porażka. W Niemczech zdobył wszystko, wprowadził na stałe Bayern do ścisłego top 3 Europy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości