Skoki Narciarskie
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
-
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 1144
- Kontaktowanie:
Skoki Narciarskie
i hate being bi-polar
it's awesome
it's awesome
- Keres
- Gwiazda
- Reputacja: 538
Skoki Narciarskie
By to chu*. Ja muszę do pracy wychodzić, a tu taki konkurs zacięty. 

"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Skoki Narciarskie
Lubię popełniać takie błędy
Kapitalne petardy Kubackiego i Stocha trzymają nas w grze choć Stefanek też był drugi w swojej grupie. Oby tak dalej, zobaczymy jak to się dalej potoczy. Niemcy mocno, choć Freitag i Leyhe odstawali w swoich grupach ale po Norwegach spodziewałem się więcej, Johansson i Forfang póki co zdecydowanie poniżej oczekiwań. Zobaczymy jak to się skończy, oby tak dalej.

Skoki Narciarskie
Nie myślałam że po 1 serii będzie szansa na złoto. Może któryś z Norwegow coś zawali. To na nich ciąży presja. A my mamy duży zapas co może dać luz.
Do boju Polacy! Po złoto. Można tak napisać
Do boju Polacy! Po złoto. Można tak napisać

Skoki Narciarskie
Ładnie Kot. Kyo by się spodziewał, ze po pierwszej serii będzie tak mała strata do Norwegów. Pięknie.
piotrcies pisze:Source of the post Ale debil ze mnie xd
Skoki Narciarskie
A może jednak się nie pomyliłem... Kot ładnie ale rywale daleko, po pierwszej serii inny medal niż brąz jednak trochę dalej choć Niemcy wciąż nie tak daleko. 23.5 pkt do Norwegów. Do Niemców urosło do 7.7. Z nimi jeszcze możemy rywalizować ale do Norwegów to koło 13m. Daleko.
- WiernyKibic
- Lider Drużyny
- Reputacja: 508
Skoki Narciarskie
Hula ogień. A Niemiec słabo
to się szybko zmienia.

- Kluchman
- Legenda Futbolu
- Reputacja: 849
Skoki Narciarskie
Norwegowie już chyba pozamiatali. Z Niemcami jest ma styk.
Skoki Narciarskie
Czuję, że przy takim poziomie ktoś przebije dzisiaj Kobayashiego i oby tak było.
When you're dead, you're dead. But you're not quite so dead if you contribute something.
Skoki Narciarskie
Schuster wywalił Eisenbichlera, zaryzykował z Leyhe, który był świetny na treningach a tutaj się spalił i zawala Niemcom konkurs. Norwegowie wchodzą na swój poziom i muszą się tylko skupić żeby nie zepsuć. O srebro będzie walka na noże.
Oby nie Wellinger
matt_ pisze:Source of the post Czuję, że przy takim poziomie ktoś przebije dzisiaj Kobayashiego i oby tak było.
Oby nie Wellinger

- WiernyKibic
- Lider Drużyny
Skoki Narciarskie
Freitag dobrze, ale nas nie wyprzedzą. Kamil vs Andi!
E: A Norwegia złoto. Chyba że Johansson gleba
E: A Norwegia złoto. Chyba że Johansson gleba

- WiernyKibic
- Lider Drużyny
Skoki Narciarskie
CO ZA DRUKARNIA
Skoki Narciarskie
Trudno, robili co mogli, ale Niemcom łatwiej o dobre noty za styl 

When you're dead, you're dead. But you're not quite so dead if you contribute something.