HMK pisze:Source of the post Ponoć chcecie kupić Kuckę za 4 mln by ten odciążył Kessiego. ~ Tuttosport
Kucka nie powinien był odchodzić, w pierwszej kolejności. To Montella zjebany łeb się go pozbył, do rywalizacji z Kessiem w sam raz by pasował.
W przekroju sezonu poprzedniego było widać jak Kessie oddycha rękawami,,bo brakło mu zmiennika.
Jak nie da się kupić kogoś dobrego to ja jestem za powrotem Juraja. Pokazał, że potrafi grać na poziomie.
Nie wiadomo jak będą wyglądać transfer,,bo nie wiadomo kto będzie za nie odpowiadał.
Ja bym pozwolił Mirabelliemu dokończyć co zaczął, dał mu kasę na 3-4 konkretne transfery dogadane z Gattuso i Elliotem i wtedy ewentualnie wymienił zarząd.
Zresztą nie powiedziane, że wymienią, bo Fassone od kilku godzin negocjuje z Elliotem, w Londynie, jakieś kwestie. Piszą, że kurczowo trzyma się stołka i za wszelką cenę chce trzymać się dalej.
Media teraz zmieniły ton pisania o Milanie, ale nadal sami nie wiedzą co jest grana. Raz piszą, że Elliot sprzeda, potem że będzie inwestował 5 lat bo Singer chce miliard zarobić, potem że kupią stadion a potem, że Elliot odsprzedaje Silvie pakiet 5-20%.
Najważniejsze, że burza minęła