Zwała
Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
Zwała
Tam przede wszystkim sygnalizacja padła, a bez tego na tak dużym skrzyżowaniu nietrudno o burdel
Juve! Storia di un Grande Amore!

Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha

- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 2257
Zwała
Tam jest zawsze ten sam problem. Zablokowanie skrzyżowania to żadna nowość. Tramwajarze i busiarze notorycznie łamią przepisy jeżdżąc na czerwonym świetle, bo nikt ich za to nie karze.
Zwała
Ten biały z czarnym pasem, w prawym dolnym rogu powinien mieć napis "a jebać to, spierdalam stąd" 

Juve! Storia di un Grande Amore!

- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 2257
Zwała
Rojiblanco pisze:Source of the post
zdjęcie jest z odbudowy Warszawy po wojnie. Nie trzyma się to kupy. Fejk.
Zwała
Ale irytujący gość i nie chodzi mi właściwie o to jak nabija się z CR7. Przeszedłem ten 5 min survival do końca, chociaż nie wiem jakim cudem.
Nagrody dla Modricia nie komentuje, bo czy to słuszna decyzja czy nie, nie nam oceniać, są od tego inni i czy chodziło o przełamanie schematu Messi/Ronaldo czy faktyczną jakość piłkarską to już inna sprawa. Nie którzy nawet gadają, że jak by CR7 nie odszedł z Realu, to dostałby tą nagrodę a powody czemu CR7 nie przyjechał mogą być różne i nie koniecznie musiał się obrażać. Więc cała otoczka tego jest komiczna, ale ten koleś, jego ekspresja, styl mówienia, to, że prawie by tym aparatem na zębach kamerę porysował. Może jak by zamiast siebie na ekranie zamieścił jakieś pokazy slajdów albo fragmenty z gali, to efekty był by lepszy.