2. Do Leverkusen zawsze nie wiedzieć czemu byłem uprzedzony więc... jw
3. Szwajcaria to nie reprezentacja wiec... tak samo

4. Sam nie potrafisz poprawnie napisać nazwiska tego znanego piłkarza

5. Teraz Mancini może zdupiać do Lyonu

Moderatorzy: petru, maciek_88, Magnum, piotrcies, matt_, maestro, Dr.Football1, fieldy, Delpiero14
EnJoy's pisze:Ja bym bardziej powiedział, że włoska Serie A to nie liga,korupcja, korupcja, korupcja.
Bundesliga jest najlepsza bo przynajmniej się coś dzieje,a nie tak jak we Włoskiej tylko Inter i to koniec.
EnJoy's pisze:Zgodzę się, że Niemiecka piłka nie jest całkowicie czysta, ale u Nich jak coś się dzieje to np. Pan Hoyzer został szybko usunięty ze Swiata piłki nożnej,a we Włoszech wszystko się ciągnie w sądach.
10 pisze:No tak panie Romanisto, a Juan to nie zawodnik - idąc dalej Twoim tokiem myślenia. I Roma pewnie nie ma z niego żadnego pożytku, a Ty jesteś z tego transferu bardzo niezadowolony.
Yukasz pisze:poprzedniej rangi Akarina.
Gomez pisze:jak na moj gust calkiem ciekawy zawodnik, taki walczak z dobrym uderzeniem(skrzydlo przewaznie), ale szczerze mowiac gdyby byl jakis rewelacyjny juz dawno wystepowalby w trykocie BAYERNU...
10 pisze:P.S. Jak ranga owa wyglądała?
Michał M pisze:Akarin chciał, żeby jego ranga wyglądała jak teraz, a któryś z modów mu na złość przekręcił
Michał M pisze:A na pewno lepiej pasowałby do naszego systemu niż np. Schweinsteiger Wink
Akarin pisze: ja pokłóciłbym się...
Akarin pisze:ale z drugiej strony faktycznie Barnetta mógłby bardziej pasować do naszego stylu
10 pisze:To przypomnij sobie, jak grał Schweini na boku/skrzydle pomocy, kiedy był w dobrej dyspozycji.
Michał M pisze:Akarin pisze:ale z drugiej strony faktycznie Barnetta mógłby bardziej pasować do naszego stylu
Twierdzę tak dlatego, że Szwajcarowi dobrze wychodzi gra na boku/skrzydle pomocy, czego niestety nie można powiedzieć o Schweinim
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości