Ogólnie powinni znieść już na tym etapie brak możliwości wylosowania ekipy z tego samego kraju.
Zgadzam sie.
Moderatorzy: petru, maciek_88, Dr.Football1, Cris7, maestro, piotrcies, fieldy
Ogólnie powinni znieść już na tym etapie brak możliwości wylosowania ekipy z tego samego kraju.
England is the first country to have five representatives in the knockout phase: Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United and Tottenham Hotspur in 2017–18.
ozob pisze:Ogólnie powinni znieść już na tym etapie brak możliwości wylosowania ekipy z tego samego kraju.
Zgadzam sie.
fieldy pisze:Source of the post ja bym nie chciał Bayernu, ani Barcy i coś czuję, ze szczęście mi dopisze
ryba_82 pisze: Real Madryt.
Ilka pisze:Source of the post Ale teraz w niedzielę Diabły. Może coś przegracie wreszcie.
Ilka pisze:Source of the post Real chcesz? tak?
ryba_82 pisze:Source of the postIlka pisze:Source of the post Ale teraz w niedzielę Diabły. Może coś przegracie wreszcie.
Toż ograł nas Szachtar.Ilka pisze:Source of the post Real chcesz? tak?
Byłaby okazja do rewanżu za przegrany półfinał.Real do wiosny się ogarnie nie ma bata,więc to byłby hit i wielkie wydarzenie sportowe.
Ilka pisze:Source of the post W fazie grupowej LM to sobie mogliście wygrywać do woli O PL mi chodzi. Dwa ostatnie mecze już miałam nadzieję, a dokładniej przedostatni to jakas bramka w 96 min Pewnie ładne bluzgi tu leciały na sędziego i City?
ryba_82 pisze:Source of the postIlka pisze:Source of the post W fazie grupowej LM to sobie mogliście wygrywać do woli O PL mi chodzi. Dwa ostatnie mecze już miałam nadzieję, a dokładniej przedostatni to jakas bramka w 96 min Pewnie ładne bluzgi tu leciały na sędziego i City?
Standard
Ilka pisze:Source of the post Byl Fergi time, jest Pep time
ryba_82 pisze:Source of the postIlka pisze:Source of the post Byl Fergi time, jest Pep time
Zabawnie by było gdybyśmy wygrali po golu w samej końcówce
Ilka pisze:Source of the post Szczerze to uwielbiam takie mecze z horrorem w końcówce i szczęśliwym zakończeniem choć zdrowia zawsze stracę przy tym ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość