F.C. Barcelona (zbiorczy)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

F.C. Barcelona (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 28 maja 2004, 23:13

Witajcie

jako ze jestem fanem Barcy , chcialem zamiescic forum na ktorym bedzie mozna pogadac o tym klubie i miedzy innymi powymieniac sie nie tylko informacjami , ale rowniez spostrzezeniami czy najnowszymi doniesieniami.

Visca el Barca

Jak wiadomo z Barceloną podpisał juz kontrakt były gracz Villarealu, obronca, Beletti , ktory zwiazał sie z dumą Katalonii na 4 lata :)

pozatym wg dzisiejszych doniesien "najnowszym" nabytkiem Barcy jesy były kapitan Monaco Ludovic Giuly :mrgreen: ktory podpisal 3 letni kontrakt

transwerowa karuzela nadal sie kręci :) ciekawe kto nastepny zawita do Barcelony

[Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim w odstępie czasowym kilkunastu minut/Pawel]

[ Paweł w takim przypadku łącz postyw jeden i pisz na dole uwagi :) Tak jak ja to robie :wink: :P / Moff'ller ]

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 29 maja 2004, 8:18

hehe...oby za trzy lata nie było tak jak rok temu...czyli setki milionów dolarów długów :D

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 02 cze 2004, 15:40

Osobiscie nie lubie Barcy (chyba widac po avie) ale gratuluje serdecznie zdobycia mistrzostwa hiszpanii i mam nadzieje ze spotkamy sie w LM. Sadze ze barca za rok bedzie mistrzem la liga...niestety

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 02 cze 2004, 16:41

Sergeboy pisze:Osobiscie nie lubie Barcy (chyba widac po avie) ale gratuluje serdecznie zdobycia mistrzostwa hiszpanii i mam nadzieje ze spotkamy sie w LM. Sadze ze barca za rok bedzie mistrzem la liga...niestety

:lol: :lol: :lol:

Zwała...Chyba Valencia jest mistrzem Hispanii o ile wiem :D 8)

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 17:32

no chyba, że kolego gratulowałeś mistrzostwa sprzed kilku lat...nigdy na gratulacje nie jest za poźno :lol: :lol:

Awatar użytkownika
andrzej2
Junior
Junior
Kontakt:

Real

Post Wyświetl pojedynczy post autor: andrzej2 » 02 cze 2004, 18:54

Barca pokazała w rundzie wiosennej na co jest ją stać,pięknie grała a mój Real pokazał jak sie nie powinno grac ale teraz biora samuela prawdop. emersona

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 cze 2004, 19:57

panowie dziekuje jako fan Barcy za gratulacje zdobycia mistrza, ale poczekajmy moze z tym do konca sezonu 2004 / 2005 :))

co do transweru Emersona to Barca byla blizej pozyskania tego gracza niz Real , tymaczasem on i tak przejdzie pewnie do Juve :)

kostek
szara strefa pilka.pl

Re: Real

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 20:17

andrzej2 pisze:mój Real
:lol: mamy właściciela Realu na forum..... :twisted: może jakieś dofinansowanie dla naszego serwisu :?: :?: :idea: :!:

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 03 cze 2004, 20:10

Ja nie lubię ani Realu ani Barcelony, ale z dwojga złego wolę Katalończyków, więc cieszę się, ze wyprzedzili na finiszu Real :wink: .

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 04 cze 2004, 19:55

Ja nie mam takiego klubu w hiszpanii, którego jestem fanem, ale najbardziej przepadam za Barceloną :)

Nie lubie za to realu :D :lol:

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 cze 2004, 13:53

czepiacie sie chcialem napisac wicemistrzostwa

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 cze 2004, 10:31

hehe . Kto by pomyślał jeszcze w połowie sezonu że real utraci mistrzostwo . A że barca ich dogoni to nikt :O :twisted:

Ale piłka jest okrągla a bramki sa 2 8)

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 06 cze 2004, 12:00

NO ja szczerze mówiąc to myślałem, że Barca w ogóle nie zakfalifikuje się do LM... :D A tu taka niespodzianka... wicemistrzostwo :) Fajnie będzie znowu oglądać Barce w LM... i to jeszcze z tym świetnym RONALDINHO!

Shirya
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shirya » 15 cze 2004, 2:01

Barca starała się o David'a Trezeguet ale za mało płacili, niby jeszcze nie podpisał nowego kontraktu... ale już w wywiadzie powiedział, że po rozmowie z Luciano Moggi zdecydował sie jednak w Juve pozostać, a szkoda bo nie lubię Juventusu :evil:
W necie można się także doczytać, że Barca chce kupić jeszcze kilku innych zawodników na liście są : GABRIEL MILITO, HENRIK LARSSON, MICHAEL BALLACK, SAMUEL ETO'O, JULIO BAPTISTA...
Barca ma ambicje... tylko czy ci zawodnicy zechcą do barcy przejść? no i czy starczy im kasy? Za samego Baptista musieliby zapłcić 36 milionów euro ( taka jest suma odstępnego w kontrakcie) a zarząd Barcy chyba na głowę jeszcze nie upadł?

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 cze 2004, 7:02

No tak..... :roll:

Znowu mnóstwo transferów, a za trzy lata prezes wyleci z hukiem bo zadłużenie zrobi..... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”