Zagłosuj w Plebiscycie forumowym 2019! → Link do tematu z głosowaniem
(Głosujemy do końca roku)

Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 8176
- piotrcies
- piotrcies
- Reputacja: 2544
- Najlepszy post dnia
- Najlepszy post tygodnia
Domek nr 10 (temat luźny)
Ale kalkulator skupia się tylko na kilku kategoriach - niedowaga, skrajna niedowaga, nadwaga, w normie, otyłość itd. , a przecież nie o to chodzi.
- Ilka
- Gwiazda
- Reputacja: 1019
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
- Kontakt:
To jest taki ogólny przelicznik.
Kurde gdybym ja miala ważyć 62 kg przy 157cm wzrostu to przecież byłabym j6z kulka!
A wskaźnik BMI i tak by mi jeszcze prawidłowa wagę wskazywał. W drugą stronę jak wazylsm 46 kg to byłam za chuda - tak przynajmniej mi mówili wszyscy dookoła. Ja akurat z ta waga czułam się dobrze.
Kurde gdybym ja miala ważyć 62 kg przy 157cm wzrostu to przecież byłabym j6z kulka!

- Magnum
- Moderator
- Reputacja: 760
- Kontakt:
To jest jeden z powodów dla których nie potrafilbym w Polsce żyć bez uszczerbku na zdrowiu lub sprawy sądowej, bo poziom chamstwa na drodze i parkowania oraz kompletny brak działań tzw. Straży Miejskiej wobec delikwentów tworzących swoim wujowym parkowaniem niebezpieczeństwo na drodze ma u mnie zero tolerancji.Delpiero14 pisze: ↑13 sie 2019, 14:44Byłem ciekaw jak bardzo popularna jest ta metoda wśród forumowiczów. Sam używam raczej sporadycznie i ktoś musi się mocno postarać żeby wyłapać ode mnie taka wlepe co oczywiście nie zmienia faktu, że czasem jestem zmuszony jej użyć.
Mam w aucie cała rolkę na specjalne okazje i używam gdy ktoś przykładowo zastawi jakiś wjazd, czy inne samochody.
182/77. A i tak moja miłość do piwa jest delikatnie widoczna.
- Magnum
- Moderator
- Reputacja: 760
- Kontakt:
184/68.
Ale nie mam mięśni, nie ćwiczylem na siłce nigdy.
Ale nie mam mięśni, nie ćwiczylem na siłce nigdy.
No to Ty jesteś chudy 

- DDK
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 1343
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Jakbym miał pewność że w październiku pojadę na wakacje gdzieś zagranicę (albo miał pewno, że będę miał z kim jechać), to jeszcze ze 2-3kg bym zszedł w dół. Wtedy też wg BMI byłaby nadwaga, co byłoby całkiem śmieszne, bo myślę, że udałoby się w końcu zobaczyć jakiś poważniejszy zarys mięsni na brzuchu.
Ja 175/81 aktualnie.
Wiele zależy też od naturalnej budowy człowieka. Ktoś może ważyć 90 kilogramów przy 185 centymetrach wzrostu i wyglądać bardzo dobrze, jeśli należy do tak zwanych grubokościstych, a według BMI to już jest pewnie jakiś górny pułap, na granicy nadwagi.
- cloner
- Legenda Futbolu
- Reputacja: 3117
- Kibicuję: PB
- Kontakt:
No to urlop. W końcu plażing, drinking i zwiedzanie
Po powrocie standardowo wrzucę krótką relację z tego, co udało się zwiedzić (a pomysły są)
pozdro 

Udanego wypoczynku 

- sickstick
- Laureat Złotej Piłki
- Reputacja: 2641
- Kibicuję: 4rsenal
Polecam plażing w przyszły poniedziałek, akurat nie powinno padać
Co za promocja na browar w Biedronce
za 12 Heinekenów 0,65 i 12 Książęcych zapłaciłem 36 zł 

Chyba we wszystkich Biedronkach jest. Kupujesz 12 piw i 6 masz gratis (na głowę możesz wziąć 24 wtedy 12 jest za darmo). Do tego Heineken jest dodatkowo przeceniony co łączy się z tą promocją