Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 07 cze 2022, 12:05
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pszczola » 07 cze 2022, 12:14
Pszczola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 cze 2022, 12:17
Ogólnie to jest ciekawa sprawa bo to są statystyki z ostatniego spisu powszechnego z... 2001 roku.
Boromir
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2022, 15:18
Ja podpisałem na zwykłych warunkach, 50zł za 300mb bez tych 9 msc bo nie chciało mi się kombinować, żeby brać na kogoś kto ma telefon w Play. W sumie to i tak sobie całą tę kwotę odliczę od podatku, jeśli się nie mylę.Enjo pisze: ↑07 cze 2022, 10:04Piotrek, podbijam temat.
Nie mam firmy a jestem osoba prywatna, ale chce skonsolidowac uslugi - mam tel w play (ale jakis duet, ktory musze rozwiazac - bylem w play, ale juz samo czekanie w kolejce mnie tak wkurwialo ze poszedlem), internet w orange, telewizje z c+, z ktorej chce rezygnowzac.
Jak najlepiej zrobic aby sie zalapac tez na te 9 mc za darmo ? Nie chce tych wszystkch c+, ale wazne zeby byly eleventy i te gowno viaplay.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 cze 2022, 15:31
juz przegadalem to z Piotrkiem i mi pomogl takze znalezlismy rozwiazanieDDK pisze: ↑07 cze 2022, 15:18Ja podpisałem na zwykłych warunkach, 50zł za 300mb bez tych 9 msc bo nie chciało mi się kombinować, żeby brać na kogoś kto ma telefon w Play. W sumie to i tak sobie całą tę kwotę odliczę od podatku, jeśli się nie mylę.Enjo pisze: ↑07 cze 2022, 10:04Piotrek, podbijam temat.
Nie mam firmy a jestem osoba prywatna, ale chce skonsolidowac uslugi - mam tel w play (ale jakis duet, ktory musze rozwiazac - bylem w play, ale juz samo czekanie w kolejce mnie tak wkurwialo ze poszedlem), internet w orange, telewizje z c+, z ktorej chce rezygnowzac.
Jak najlepiej zrobic aby sie zalapac tez na te 9 mc za darmo ? Nie chce tych wszystkch c+, ale wazne zeby byly eleventy i te gowno viaplay.
Enjo
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 07 cze 2022, 15:52
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 cze 2022, 15:54
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 cze 2022, 15:57
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: roque » 07 cze 2022, 16:06
Jestem tu od miesiąca właśnie z tego powodu. Na forum przejrzyste działy, dyskusje na dany temat w jednym miejscu, jak chcesz się wypowiedzieć to wracasz do konkretnego tematu i tyle. Fenomenu grup na fb (poza jakimiś małymi społecznościami np. kibice danego klubu) to nigdy nie zrozumiem
roque
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2022, 16:28
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 cze 2022, 16:58
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2022, 17:08
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pszczola » 07 cze 2022, 17:12
I ja zachwalam od dawna UPC. Rzadko aż tak długo korzystam z usług jednego usługodawcy. Cenię mocno też ich aplikację UPC TV GO. Korzystałem też z tej od Canal+ i trzeba przyznać, że ta druga to dramat. Chyba, że ostatnio coś się zmieniło.
Pszczola
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio