Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 mar 2023, 17:11
Rezus
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 10 mar 2023, 17:37
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 mar 2023, 17:46
Zgłaszała się do Rundicia, bo zamierza się popisywać znajomością serbskiego, ale tak naprawdę pewnie jakoś losowo ich przydzielą już na miejscu. Kto by to nie był, sędzia, nasz zawodnik czy ich zawodnik - i tak przeżycie ogromne
futbolowa
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 10 mar 2023, 18:13
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 10 mar 2023, 20:15
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 mar 2023, 22:14
Ja już kiedyś pisałem, ale kocur to jest pastrami. W ogóle w poniedziałek odbierałem mięso i wyszło tego 80kgHMK pisze: ↑10 mar 2023, 20:15Nie wiem czy już kiedyś pisałem, ale dania na wagę to jest takie złoto. Ładujesz w opór mięsa, trochę sosu czosnkowego i jesz jak król.
Druga sprawa, 14 stopni dziś w Kielcach było, szedłem do sklepu przed 19 to krótkie spodenki na sobie. Zajebiście jest. Wiadomo że jeszcze się popsuje ta pogoda, ale idzie wiosna.Jeszcze kilka tygodni i można startować z sezonem grillowym.
![]()
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: roque » 10 mar 2023, 22:45
W Szczecinie walnęło śniegiem, jak przez całą zimę nie było z tym problemu, to dziś nawaliło tak że był mały paraliż rano + ZZPN odwołał wszystkie weekendowe mecze od IV ligi w dół
roque
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 10 mar 2023, 23:28
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 mar 2023, 23:56
Dzięki! Szła z Bartkiem Nowakiem i była tak przejęta, że nie pamiętała z kim. I w ogóle on się jej najpierw uprzejmie zapytał czy chciałaby z nim pójść. No piękna sprawa, udało nam się wkręcić też jej dwie koleżanki z drużyny - cała trójka przeżywała to tak, jak jeszcze nic w życiu
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 mar 2023, 23:59
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 mar 2023, 0:09
Nie chciała
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: roque » 11 mar 2023, 0:15
Na Pogoni kilka razy jak mecz był w dzień kobiet albo w okolicach to robili "kobiecą eskortę" i zamiast dzieci to piłkarzy wyprowadzały panie. Podrzuć temat do działu marketingu w Częstochowie i jeszcze nic straconego
roque
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 mar 2023, 0:36
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio