A przy okazji dowiedziałem się, że w Szczecinie nie ma już placówki... Mam konto w Nest Banku i jak będę chciał porozmawiać z żywym człowiekiem od nich to chyba wycieczka do Poznania zostaje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 25 maja 2023, 12:46
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 maja 2023, 12:51
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 25 maja 2023, 12:54
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 maja 2023, 12:55
Bez kitu @DDK, już byś to miał załatwione jakbyś zadzwonił 20min temu
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 maja 2023, 12:59
DDK
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 maja 2023, 16:07
Co sądzicie o tej wypowiedzi?— Mogę tylko przypuszczać, że kiedy ktoś ma kompleksy albo czuje się niedowartościowany, że mu nie wyszło w sporcie, to szuka sobie jakiejś dziury, w której mógłby zaistnieć. To mi się wydaje jedyną motywacją, żeby robić szaleńcze rzeczy, nawet z kontuzją. Nie sądzę, żeby to było interesujące ze społecznego punktu widzenia, raczej banalne. Zresztą, dużo takich ludzi się pojawia. Ktoś jedzie pół tysiąca kilometrów rowerem, ktoś gdzieś biegnie bez końca. Każdy niedowartościowany chce zaistnieć i kiedy nie idzie mu na basenie na sto metrów, to kombinuje z pływaniem na 50 km, żeby stać się popularnym – mówi nam prof. dr hab. Marek Zatoń, pytany o wyczyny Roberta Karasia i innych, uprawiających sporty ekstremalne.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 25 maja 2023, 16:10
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 maja 2023, 16:18
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 25 maja 2023, 16:28
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 25 maja 2023, 16:29
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 maja 2023, 16:34
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 maja 2023, 16:51
Jeśli chodzi o ten wycinek to się zgadzam. Karaś to głupek - ma niezaleczone kontuzje (i to poważne- miał operację urologiczną) a mimo tego się pcha. To tak jakbyśmy my po operacji czy zwichnięciu czegoś i tak szli na siłownię mimo że lekarz nam zabronił i mimo że kontuzja się odnowiła to my mądrzejsi nie umiemy odpuścić.sickstick pisze: ↑25 maja 2023, 16:07Co sądzicie o tej wypowiedzi?— Mogę tylko przypuszczać, że kiedy ktoś ma kompleksy albo czuje się niedowartościowany, że mu nie wyszło w sporcie, to szuka sobie jakiejś dziury, w której mógłby zaistnieć. To mi się wydaje jedyną motywacją, żeby robić szaleńcze rzeczy, nawet z kontuzją. Nie sądzę, żeby to było interesujące ze społecznego punktu widzenia, raczej banalne. Zresztą, dużo takich ludzi się pojawia. Ktoś jedzie pół tysiąca kilometrów rowerem, ktoś gdzieś biegnie bez końca. Każdy niedowartościowany chce zaistnieć i kiedy nie idzie mu na basenie na sto metrów, to kombinuje z pływaniem na 50 km, żeby stać się popularnym – mówi nam prof. dr hab. Marek Zatoń, pytany o wyczyny Roberta Karasia i innych, uprawiających sporty ekstremalne.
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 25 maja 2023, 16:52
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 25 maja 2023, 17:00
A ten fragment o zostaniu kaleką to jest czymś poparty? Czy może tak naprawdę najgorsze co może mu się stać to mu się rana otworzy i bedzie się goić przez dwa miesiące zamiast dwa tygodnie?
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio