Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sie 2023, 10:16
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 sie 2023, 13:07
Być może. Podaję generalną zasadę, którą nam wpajał przewodnik na studiach. Zwłaszcza jak idziesz pierwszy raz to nie znasz trasy dokładnie. A nawet jak idziesz drugi, ósmy, czy pięćdziesiąty albo internetowy poradnik mówi, że jest ok to mogło nastąpić jakieś osunięcie i rumowisko na tyle małe, że nie zamyka się trasy i w dzień nie stanowi problemu, ale w nocy można skręcić kostkę.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 sie 2023, 13:23
Jak ktoś z Was lubi plywać to jest specyficzna plaża "Isola Bella" - jak się odrobine odpłynie od brzegu (mam na myśli 3-4 minuty, a nie daleko) to klimat niczym z Wiedźmina 3, fajna sprawa. Chociaż latem to chyba będzie sporo ludzi, bo to maleńkie miejsce.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 sie 2023, 13:28
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 sie 2023, 13:52
Raz, że moja mama się tak po prostu stresuje z jakkiegoś powodu parkingami piętrowymi, nawet jeśli nie trzeba nigdzie wjezdzać/zjezdzać. Nigdy tego nie rozumiałem, przecież się nie rozbiję o sufit.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 sie 2023, 14:11
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 sie 2023, 11:55
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 10 sie 2023, 13:49
Yep. Wczoraj podczas biegania według programu biegłem od krawężnika do krawężnika, mimo, że nie piłem od jakiś 2 tygodni. Wydłużyło mi trasę o około 300m.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 10 sie 2023, 13:55
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 sie 2023, 14:32
Wiem że to się zdarza ale przez tak długi okres to jednak rzadko. Czyli ten wczorajszy spadek formy traktuję jako błąd pomiaru
Ogólnie to sam to odczułem i byłem pod wielkim wrażeniem jak 24 lutego gdzieś koło czwartej rano WSZYSTKIE modemy obsługiwane przez Viasat padły. Co do jednego. Modemy nie do naprawienia. Akurat to im się wtedy bardzo udało i w zasadzie można było uwierzyć że wiedzą co robią przy tej "trzydniowej operacji specjalnej"
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 sie 2023, 17:17
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 12 sie 2023, 10:52
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 sie 2023, 23:46
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 15 sie 2023, 0:40
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2023, 16:21
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited