Ok. Czas na organizacyjne ogłoszenie parafialne:
Proponuję kolegę finalistę @Salas11 mianować adminem pokoju w którym odbędzie się niedzielny finał. Z prostej przyczyny, po prostu standardowo odrobinę łatwiej się do niego "dodzwonić" niż do kolegi @Dunkel

Ponieważ nie wiem czy finał się odbędzie na lichessie czy na chess.com to proponuję by każdy z potencjalnych widzów przypomniał tutaj swoje ksywki na obu portalach. Tak żeby Salas był przygotowany kogo ma zapraszać klieknięciami w niedzielę gdy nadejdzie godzina zera zwana siedemnastą.
Wiem że część graczy ma konto tylko na jednym z portali. Proponuję na wszelki wypadek założyć też na drugim bo to nic nie kosztuje, długo nie trwa a nigdy do końca nie wiemy który portal obiorą w niedzielę finaliści. Jeżeli ktoś z widzów którzy tutaj nie grali jak @Mr.Chris np w ogóle nie ma nigdzie to proponuję też założyć pod samo tylko zaproszenie na oglądanie, a nuż to właśnie założenie okaże się pierwszym krokiem w nowym szachowym życiu

To ja pierwszy podsuwam w ramach małego przypomnienia moje ksywki:
Na lichessie: Batmanek
Na czeskomie: Marsjas
Proponuję by każdy potencjalny widz zrobił to samo. Ułatwi to koledze Salasowi proces zapraszania nasz na pokój w niedzielę.
@DDK @Cement @czubatka @venomik @gumi2006 @Ilka @Sidorro