Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 wrz 2023, 18:01
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 wrz 2023, 19:04
Arteta chyba mówi o odwrotnej sytuacji: masz wynik, ściągasz Rayę i dajesz Ramsdale'a żeby bronić wyniku. W tym jest jeszcze jakiś sens bo bramkarz który będzie potrafił w trakcie meczu wyjść spod wysokiego pressingu przeciwnika i uruchomić kontrę, to by się mogło udać.sickstick pisze: ↑18 wrz 2023, 17:38A czysto hipotetycznie, załóżmy że na Luton w bramce wychodzi Ramsdale, rywal muruje i do 75. minuty utrzymuje się wynik 0:0. Czemu by nie wpuścić takiego Raye, który zaoferuje bycie dosłownie rozgrywającym, co da możliwość posłania dodatkowego gracza do przodu? Oczywiście teoretyzuję, sam nie wiem co Arteta ma w głowie, ale sytuacja o której pisze wydaje się mieć sens.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 wrz 2023, 14:28
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 wrz 2023, 17:40
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 wrz 2023, 17:50
Wliczając gole w 1. minucie z Soton, Bourne i Fulham, Arsenal stracił w 2023 już 4 gole w ciągu minuty od wznowienia gry ze środka. Ewidentnie trzeba na treningach dopracować ten stały fragment gry
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 wrz 2023, 15:03
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 wrz 2023, 15:52
Ostatnio najbardziej znany jako puchar energetyka hehe.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 wrz 2023, 16:10
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 wrz 2023, 16:49
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 wrz 2023, 17:24
ESR jest magiczny - wystarczy że zrobi 2 indywidualne akcje (w tym jedną setkę którą zawalił), parę razy odegra do najbliższego, zniknie na 60 minut, a po meczu kibice i tak napiszą że się podobał, bo to wychowanek z dychą na plecach. Na drugim biegunie Havertz, który może harować cały mecz, pomagać w defie, kreować kolegom okazje, a po meczu kibice i tak napiszą że był fatalny, bo skoro kosztował 75mln to oczekuje się że w będzie robił akcje a'la Messi zakończone golami piętką z przewrotki
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 wrz 2023, 17:40
No cóż Ogólnie wlazłem na Twittera a tam polski twitter AFC pełen pochwał dla Ramsdale'a - wszsyscy mówią, że był rewelacyjny i powinien zagrać w lidze w weekend. No a ja oglądając ten mecz utwierdziłem się w przekonaniu, że gość jednak jest słabszy, jego wyprowadzenie piłki wczoraj było kilka półek niżej od Davida. No ale cóż, każdy widzi co innego. Cżesto to, co akurat chce widzieć.sickstick pisze: ↑28 wrz 2023, 17:24ESR jest magiczny - wystarczy że zrobi 2 indywidualne akcje (w tym jedną setkę którą zawalił), parę razy odegra do najbliższego, zniknie na 60 minut, a po meczu kibice i tak napiszą że się podobał, bo to wychowanek z dychą na plecach. Na drugim biegunie Havertz, który może harować cały mecz, pomagać w defie, kreować kolegom okazje, a po meczu kibice i tak napiszą że był fatalny, bo skoro kosztował 75mln to oczekuje się że w będzie robił akcje a'la Messi zakończone golami piętką z przewrotki
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 wrz 2023, 18:04
z tego co widze jego dotychczasowy bilans to 9 meczow/0 goli/0 asyst. ciezko mi jest wyobrazic sobie, co napastnik z takim wynikiem musialby wyczyniac w grze bez pilki, zeby na niego nie marudzic. juz mniejsza o kwote, jaka za niego zaplacono
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 wrz 2023, 18:37
Ty, albo on gra 1 do 1 na pozycji Xhaki, czyli pół-lewa defensywna 8mka Rice z Havetzem pracują, żeby Ode, Saka, Jesus czy Trossard mogli błyszczeć.moody pisze:z tego co widze jego dotychczasowy bilans to 9 meczow/0 goli/0 asyst. ciezko mi jest wyobrazic sobie, co napastnik z takim wynikiem musialby wyczyniac w grze bez pilki, zeby na niego nie marudzic. juz mniejsza o kwote, jaka za niego zaplacono
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 wrz 2023, 18:45
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 wrz 2023, 20:41
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio