Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 lis 2024, 18:54
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 22 lis 2024, 22:36
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 lis 2024, 2:50
Taki minus wolności słowa. Albo pełna wolność ograniczona jedynie słownictwem albo media bojące się cokolwiek powiedzieć, żeby nie zostać pozwanym.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 lis 2024, 12:11
Oglądanie TV Republika to jest od pewnego czasu moje nowe guilty pleasure, ogólnie mało siedzę przy TV (głownie do obiadu i kolacji) i jak akurat narzeczona nic nie ogląda, to zawsze przełączam na Republikę. W tej telewizji nie ma minuty bez nudy, zawsze jest grubo, to jest 10x lepsze niż kabaret. Nieustanny dialog o "reżimie Tuska", porównywanie Polski do Białorusi, famfary na Kaczyńskiego ect, ciągła imba. Wczoraj włączyłem na program Ziemkiewicza i ten zamiast jechać po Tusku zaczął gadać jakieś gospodarcze tematy, to go prowadząca zjebała że ma nie odchodzić od tematu i pytaniem nakierunkowała na jechanie po Tusku ("gospodarka? We dont do that here, proszę jechać po Tusku albo pana zdejmiemy z anteny"). Ten kanał to jest totalne mistrzostwo świata.yedraz pisze: ↑22 lis 2024, 22:36Mnie dzisiaj zaskoczyła jednak narracja w TV Republika, bo z niej wynika że obecny rząd jest po prostu organizacją mafijną (he he, skąd my to znamy). I w związku z tym mam tylko dwa wnioski, albo są kłamcami i tę stację powinno się natychmiast zamknąć a jej mocodawców postawić w stan oskarżenia, albo wkrótce będziemy drugą Białorusią! Innej drogi nie widzę?
Ale właśnie raczej będzie inaczej, to wszystko potoczy się swoim rytmem, aż do momentu przejęcia władzy przez PiS i znowu opozycja będzie nam sączyć jad do uszu...
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 23 lis 2024, 14:22
Duma Katalonii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 lis 2024, 14:54
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 24 lis 2024, 14:10
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 24 lis 2024, 14:26
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 lis 2024, 17:48
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 lis 2024, 17:51
coco
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 24 lis 2024, 17:56
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 24 lis 2024, 17:59
Ludzie byli zmęczeni Platformą i kogo by PiS wtedy nie wystawił, to miałby spore szanse.
Bosak może miałby z nim minimalne szanse, ale Mentzen? bez jaj. Strzał w kolano Konfederacji ta kandydatura.
1234
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 lis 2024, 18:08
Mr.Chris
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio