Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 maja 2026, 14:58
Daleko do połowy niestety, Dniepr byłby lepszą granicą, naturalną, ale mierzmy siły na zamiary, Federacja Rosyjska ma większą siłę rażenia od Polski, więc chciałem zabrać tylko kawałek tortu, zgniłego niestety, ale można jeszcze z niego coś zrobić. Oczywiście że lepsza byłaby całkowita likwidacja naszych wschodnich sąsiadów (podobnie jak Izraela), ale niestety takiej bombki nie posiadamy.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 12 maja 2026, 14:59
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 maja 2026, 15:00
Boromir
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 12 maja 2026, 15:05
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 maja 2026, 15:10
cloner

johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 12 maja 2026, 15:13
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 maja 2026, 15:14
xD
I standardowo typowy element dyskusji z Tobą. Dostajesz pytanie o korzyści z zajęcia połowy innego kraju i sobie dywagujesz na temat granic i siły ruskich, ale na wymyślenie jakiejś korzyści dla naszego kraju już czasu nie masz.cloner pisze: ↑12 maja 2026, 14:58Daleko do połowy niestety, Dniepr byłby lepszą granicą, naturalną, ale mierzmy siły na zamiary, Federacja Rosyjska ma większą siłę rażenia od Polski, więc chciałem zabrać tylko kawałek tortu, zgniłego niestety, ale można jeszcze z niego coś zrobić. Oczywiście że lepsza byłaby całkowita likwidacja naszych wschodnich sąsiadów (podobnie jak Izraela), ale niestety takiej bombki nie posiadamy.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 maja 2026, 15:18
I co z tą Rosja chcesz zrobić? Uciekać do konca swiata? Pisałem niejednokrotnie, wczoraj chyba też, zdecydowanie z wrogą Rosją wolę współpracować na wielu płaszczyznach, aniżeli walczyć.
W 2021 roku Ukraina miała 40-50% długu, dziś Polska ma więcej. Przecież ja nie piszę o podbijaniu Ukrainy dziś, tylko na początku wojny.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 12 maja 2026, 15:19
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 maja 2026, 15:33
piotrcies
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 12 maja 2026, 15:43
Eyesmon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin