Poczytaj sobie swoje posty. Raz jestem symetrystą, gdy napiszę jakiś post to później już nie jestem symetrystą, bo jednak wolę Jarka. Co chwilę zmieniasz zdanie, jak ci wygodniej.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 wrz 2023, 14:03
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2023, 14:05
No ty jesteś faktycznie niereformowalnyConrado pisze: ↑18 wrz 2023, 14:03Przecież Ci to wyjaśniłem
Taki z Ciebie symetrysta że wolisz jarka![]()
W jednym poście nazywasz mnie symetrystą, by po chwili dojść do wniosku, że jednak wolę Kaczynskiego i nie jestem symetrystą. Zabawnie się to czyta.Conrado pisze: ↑18 wrz 2023, 13:04Ponieważ zabawne jest kiedy symetryści(tacy jak ty) raz na jakiś czas rzucą coś w stylu" po =pis" i przy każdej możliwej okazji napierdalają na Tuska,ale kiedy na ekipę jarka pojawiają się zarzuty to wtedy jakoś was nie widać i nie słychać
Taki to symetryzm że jednak większa niechęć bije od was do Tuska niż do karakana![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 wrz 2023, 14:23
Conrado
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 wrz 2023, 14:51
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2023, 15:10
O kurwości. No sorry, na taką głupotę bym nie wpadł nigdy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 wrz 2023, 15:22
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 18 wrz 2023, 15:36
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2023, 15:37
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 wrz 2023, 15:45
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 18 wrz 2023, 16:04
Chyba rozsądniej zrobić sobie testy na poziom cukruMr.Chris pisze: ↑18 wrz 2023, 13:50Jak co roku, zacząłem robić testy przed wyborami, żeby porównać sobie do kogo mam najbliżej. Po raz pierwszy wyskoczyło mi, że nie mam zgodności z ŻADNĄ partiąumiejscowienie na skali jednak się zgadza. Lekko na prawo w kwestii gospodarki i ciut bardziej na lewo w kwestiach światopoglądowych. I chyba faktycznie nic nie jest nawet w pobliżu.
Eyesmon
Mr.Chris
PietroBosman
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio