A dzisiejsze zwycięstwo było chyba 3 pod rząd w tym sezonie, takiej serii jeszcze nie było w tej kampanii

No jest jednym z kluczowych elementów w ostatnim czasie. Wszystko zaczęło się od zmiany ustawienia i przesunięcia go wyżej. Powoli zaczynałem wątpić czy sobie tu poradzi, ale w końcu przypomina Frenkiego z Ajaxu.Bernabeu pisze: ↑10 sty 2021, 14:55Btw. De Jong w końcu wygląda jak Pan Piłkarz w tej Barcelonie, czasami śmieszne jak długo na najwyższym poziomie nawet tym najbardziej utalentowanym graczom przychodzi dostosowanie się do poważnej piłki. Barcelona przynajmniej ogra sobie młodzież w tym sezonie - nie wiem czy dla Realu będą jakiekolwiek plusy, bo na razie nie zapowiada się.
Messi nikogo nie popiera, ale...
Także było mowa o tym że brat piłkarza pierwszej drużyny podpisał się po wnioskiem o zorganizowanie referendum w sprawie odwołania Bartomeu, spekulowano że chodzi MessiegoRodzina Leo Messiego złożyła podpis pod kandydaturą Joana Laporty. [Sergio Gonzalez]
z tego co wiem to slabe zrodlo takze traktowalbym to z przymruzeniem oka, choc wiadomo ze leo z laporta nigdy problemow nie mial i pewnie chcialby zeby to on wygral.grzegorzfcb pisze: ↑11 sty 2021, 18:50Rodzina Leo Messiego złożyła podpis pod kandydaturą Joana Laporty. [Sergio Gonzalez]
Także było mowa o tym że brat piłkarza pierwszej drużyny podpisał się po wnioskiem o zorganizowanie referendum w sprawie odwołania Bartomeu, spekulowano że chodzi Messiego
Ciekawe info od bardzo dobrego dziennikarza. Podobno Haaland ma klauzulę 75 mln (potwierdzi ktoś?). Na ten moment transfer niemożliwy, bo trzeba brać pod uwagę jeszcze prowizję dla grubasa + niemały kontrakt dla Norwega, ale może Laporta, ewentualnie Font zatrudnią jakiegoś geniusza na stanowisko dyrektora sportowego którzy zrobią siano z Griezmanna, Coutinho i innych Firpów. Dużą rolę odegra też to, gdzie Messi będzie kontynuował swoją karierę. Jeśli wybory wygra Laporta, czego jestem prawie pewien, to imo Messi zostanie i dla takiego Haalanda już będą dwa argumenty za przyjściem tu: podstawowy skład (trochę na wyrost bo w innych wielkich klubach też miałby pewne miejsce, ale jednak) + właśnie Messi.Erling Haaland nie będzie kontynuował kariery w Borussii Dortmund. Mino Raiola zrobi wszystko co w jego mocy by umieścić piłkarza w Barcelonie. [Oriol Domenech - TV3]
Tu akurat błąd został popełniony(celowo ?) wcześniej, a nawet dwa błędy