Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 1522

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Kto powinien polecieć pierwszy?

Probierz
2
22%
Kulesza
4
44%
Obydwaj
3
33%
Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2196
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 lis 2024, 17:47

Zawsze jestem z Reprezentacją i zawsze z nią będę, bo to Polska - taka miłość bezwarunkowa. Oni przysparzają mi więcej bólu, smutku i rozczarowania, a ja i tak za nimi jestem i będę. Ale jutro mam nadzieję, że zakończymy naszą przygodę z tą grupą, bo na bycie tu nie zasługujemy. A spadek niżej wyjdzie nam na dobre. Będziemy mieć drużyny bardziej zbliżone do naszego poziomu, choć niekoniecznie patrząc kto niżej gra ;) Ale może nie będziemy dostawać takiego wpierdzielu ... Może!

Oczywiście serce będzie kibicowało naszym, ale porażka nie doprowadzi mnie do smutku czy rozpaczy ;)

Awatar użytkownika
Quercus
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 17 lis 2024, 18:14

Ilka pisze:
17 lis 2024, 17:47
Ale może nie będziemy dostawać takiego wpierdzielu ... Może!
Jak nam Haaland załaduje trzy gole na Narodowym, to zobaczysz.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 479
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 lis 2024, 18:20

Gdyby Zielek przy swoich wybitnych umiejętnościach technicznych (tak jego skille oceniają w wywiadach ci, którzy z nim i go trenują) miał osobowość takiego Glika, jakąś charyzmę, to może by się z tymi Viniciusami bił o złotą piłkę, grając na kierownicy w Barcy czy Realu.

A tak... Jasne - gra w Interze (choć najjaśniejsza gwiazdą tam nie jest), ale nawet nie rozumie (totalnie nie kuma), że jako kapitanowi, przywódcy grupy, nie wypada mu po takim łomocie biegać za Ronaldo jak nastolatka i żebrać o selfie (gdzie przecież ma foto z oficjalnego przedmeczowego powitania z Ronaldo, jako kapitan, jak równy z równym).
Modriciem (który z opaską na ramieniu w wieku 100 lat w 80 minucie potrafi dać z wątroby i zrobić sprint przez pół boiska) nigdy chłop nie będzie. Umiejętności może i podobne, mental nie ten.

I tak, wiem, że facet ma piękne życie, bawi się piłką
i zarabia kokosy, a to tylko Liga Narodów, czyli dawne mecze towarzyskie, ale nie wyobrażam sobie, żeby po takim gwałcie taki Modrić biegał z telefonem za Zidane'em, że o tym jak w***wieni i upokorzeni czuliby się tacy Maldini czy Keane już nie wspomnę. No ale oni byli kapitanami z osobowości, nie ze stażu.

Bardziej mnie to oburza niż sama porażka. Przegrać z lepszymi można, ale istnieje jednak coś takiego jak duma i sportowa złość.

Awatar użytkownika
19B10
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 917
Kibicuję: WRE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 17 lis 2024, 18:27

Ciekawe z kim sobie jutro zdjęcie strzeli.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2196
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 lis 2024, 19:23

19B10 pisze:
17 lis 2024, 18:27
Ciekawe z kim sobie jutro zdjęcie strzeli.
Z Mc Tomkiem no a z kim? ;)

Nie kumam tego wielkiego oburzenia. Mi jedynie te zbyt duże uśmiech przeszkadzają. Po takim laniu nie byłoby mi do śmiechu ...
Quercus pisze:
17 lis 2024, 18:14
Ilka pisze:
17 lis 2024, 17:47
Ale może nie będziemy dostawać takiego wpierdzielu ... Może!
Jak nam Haaland załaduje trzy gole na Narodowym, to zobaczysz.
Pożyjemy, zobaczymy :)

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 483

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 17 lis 2024, 19:27

Przema pisze:
17 lis 2024, 15:31

Jeśli ktoś chce brnąć w polską myśl szkoleniową, to jedyna opcja warta rozpatrzenia to Skorza, ale i tak imo szkoda na to czasu.
Szkoda, ponieważ?

Arro
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 47
Kibicuję: Polska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 17 lis 2024, 19:37

Nie widzę nic niestosownego w tej całej sytuacji. Dostali wpierdol, to tyle im zostało żeby zrobić zdj, poprosić o autograf i ładnie podziękować.

Awatar użytkownika
Przema
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 306

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 17 lis 2024, 19:39

PietroBosman pisze:
17 lis 2024, 19:27
Przema pisze:
17 lis 2024, 15:31

Jeśli ktoś chce brnąć w polską myśl szkoleniową, to jedyna opcja warta rozpatrzenia to Skorza, ale i tak imo szkoda na to czasu.
Szkoda, ponieważ?
Ponieważ żaden z niego selekcjoner i nie ma w tym żadnego doświadczenia. Dość czasu już zostało zmarnowane na takie eksperymenty.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 lis 2024, 20:25

Przema pisze:
17 lis 2024, 19:39
Ponieważ żaden z niego selekcjoner i nie ma w tym żadnego doświadczenia. Dość czasu już zostało zmarnowane na takie eksperymenty.
Jakieś tam ma - z Janasem współprowadził kadrę.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2305

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 lis 2024, 20:36

10 pisze:
17 lis 2024, 18:20
Gdyby Zielek przy swoich wybitnych umiejętnościach technicznych (tak jego skille oceniają w wywiadach ci, którzy z nim i go trenują) miał osobowość takiego Glika, jakąś charyzmę, to może by się z tymi Viniciusami bił o złotą piłkę, grając na kierownicy w Barcy czy Realu.

A tak... Jasne - gra w Interze (choć najjaśniejsza gwiazdą tam nie jest), ale nawet nie rozumie (totalnie nie kuma), że jako kapitanowi, przywódcy grupy, nie wypada mu po takim łomocie biegać za Ronaldo jak nastolatka i żebrać o selfie (gdzie przecież ma foto z oficjalnego przedmeczowego powitania z Ronaldo, jako kapitan, jak równy z równym).
Modriciem (który z opaską na ramieniu w wieku 100 lat w 80 minucie potrafi dać z wątroby i zrobić sprint przez pół boiska) nigdy chłop nie będzie. Umiejętności może i podobne, mental nie ten.

I tak, wiem, że facet ma piękne życie, bawi się piłką
i zarabia kokosy, a to tylko Liga Narodów, czyli dawne mecze towarzyskie, ale nie wyobrażam sobie, żeby po takim gwałcie taki Modrić biegał z telefonem za Zidane'em, że o tym jak w***wieni i upokorzeni czuliby się tacy Maldini czy Kean już nie wspomnę. No ale oni byli kapitanami z osobowości, nie ze stażu.

Bardziej mnie to oburza niż sama porażka. Przegrać z lepszymi można, ale istnieje jednak coś takiego jak duma i sportowa złość.
Gość jest totalnym nieporozumieniem w reprezentacji a jeszcze opaskę dostaje...

Awatar użytkownika
Eyesmon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 3347
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 lis 2024, 21:02

Chyba Keane nie Kean. Wątpię żebyś mial na myśli Moise :)

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 lis 2024, 21:42

Eyesmon pisze:
17 lis 2024, 21:02
Chyba Keane nie Kean. Wątpię żebyś mial na myśli Moise :)
Prawda, poprawiłbym, ale nie mogę już edytować postu.

Chandlerr
Skład B
Skład B
Reputacja: 21
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 18 lis 2024, 11:10

basson pisze:
17 lis 2024, 17:00
Zieliński po meczu z Portugalią 5-1 robi fotki z CR7 i na konferencji zapytany o zajście odpowiada "chciałem, to zrobiłem nie rozumiem problemu." To jest prawdziwy kapitan reprezentacji Polski :D
Wczoraj po meczu Włochy - Francja, Maldini wrzucil zdjecie jego, Tonalego, Theo i Maignana. Wstyd jak [ch**]. Powinni tych wlochow wypierdolic z reprezentacji, bo przegrali mecz a potem mieli czelność zrobic sobie zdjecie?

Tutaj o dziwno raczej nikt z tego afery nie robi, ale na fejsie masa januszów, starych grubasów jedzie po Zielinskim bo ten mial czelność po przegranym meczu zrobic fotke z Krystyną a nie siedziec w szatni i płakać. Jacek Bąk, nasz lider reprezentacyjny, którego mógłbym porownac do takiego Bednarka czy Hajty, bo to był jeden [ch**], mówi co by nie zrobil jakby cos takiego sie wtedy wydarzyło...rozpierdala mnie to, liga narodów ma prestiż cziut wyższy od meczów towarzyskich, dostaliśmy baty od jednej z najlepszych drużyn, ale ludzie wiedzą lepiej co ktoś powinien robić a czego nie. Zielinski zajebiscie odpowiedział frajerom, którzy w zyciu nic nie osiągnęli, a będą innym mówić co mają robić a czego nie. Frajerom, którzy na każdym kroku szukają do kogo sie dopierdolić, bo to ich główny cel w życiu. Naprawdę, gdyby nie to ze kazdy portal się obsrał OGROMNĄ AFERĄ Z DUPY, to bym nie przypuszczał, że coś takiego może być w jakikolwiek sposob szokujące...tacy janusze w połączeniu z mediami, są strasznie tokstycznym środowiskiem.
Rezus pisze:
17 lis 2024, 20:36

Gość jest totalnym nieporozumieniem w reprezentacji a jeszcze opaskę dostaje...
No niestety, nie jest to poziom mączyńskiego czy jodłowca, więc musimy grać takimi takimi pseudo piłkarzynami.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2024, 11:16 przez Chandlerr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 18 lis 2024, 11:12

Czytam o jakiejś "wielkiej aferze" i nic nie rozumiem.
Mamy absolutnie komiczną reprezentację, żyjemy w przeciekającym z każdej strony dysfunkcyjnym państwie, a ludziom serio chce się robić aferę o to, że jakiś piłkarz po meczu zrobił zdjęcie. Dla mnie bezsensowna gównoburza. Tzn mam coraz bardziej wrażenie, że Polacy jako ogół serio mają jakiś problem ze swoimi emocjami (jest jakaś dziwna nadwrażliwość) i dlatego tak łatwo nami manipulować poprzez przekazy medialne. Ja mam gdzieś co piłkarz (czy ktokolwiek inny z szeroko pojętych celebrytów) mówi, na kogo głosuje, jak się ubiera czy z kim robi zdjęcie. Interesuje mnie tylko to co reprezentuje na boisku.

Awatar użytkownika
Przema
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 306

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 lis 2024, 11:14

Chandlerr pisze:
18 lis 2024, 11:10
Frajerom, którzy na każdym kroku szukają do kogo sie dopierdolić, bo to ich główny cel w życiu.
To akurat dosc mocne slowa. W sumie lata mi to z kim kto sobie robi zdjecie, mimo wszystko jednak powinni zdawac sobie sprawe, ze sa na swieczniku jako reprezentanci kraju.
Twoje slowa tutaj mozna by odwrocic, bo poki co to oni sa frajerami, ktorzy na kazdym kroku daja sobie dopierdolic (na boisku).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”