Liczyłem, że w ostatniej chwili jednak do Widzewa ale już oficjalnie potwierdzony Myśliwiec
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 05 wrz 2023, 16:47
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 wrz 2023, 16:50
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 wrz 2023, 17:09
Ja myślałem, że do zimy jednak wytrzymają no ale to faktycznie w ciągu rundy jedyny moment na zwolnienie trenera. Coś od dłuższego czasu się psuło i nie widać było zbytnio szans na poprawę. Ale będę miło wspominał Niedźwiedzia, może jeszcze kiedyś się w Widzewie znajdzie. Na pewno odpoczynek mu się przyda, żeby złapać trochę świeżości i dystansu.Boromir pisze: ↑05 wrz 2023, 16:50Czyli jednak szybko poszło. Przyznam szczerze, że wczoraj nie myślałem o Niedźwiedziu jako coachu do wylotu ale analizując jego prace jednak jest trochę racji w tym zwolnieniu. Coś jak Gołębiewski w Chrobrym, dobra jesień, słaba wiosna i w nowym sezonie kontynuacja problemów. Tak jak jestem przeciwnikiem zwalniania trenerów tak to są przypadki gdzie przedłużanie pracy przedłuża agonię.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2023, 15:11
https://www.kswieczysta.com/news,2084.htmlMACIEJ MUSIAŁ KOŃCZY PRACĘ W WIECZYSTEJ
Dziś Maciej Musiał przestał pełnić obowiązki I trenera Wieczystej Kraków. Dziękujemy za wkład w wyniku zespołu i życzymy powodzenia w dalszej karierze.
Maciej Musiał objął stanowisko trenera Wieczystej przed rozpoczęciem obecnego sezonu. Przez ten czas poprowadził zespół w 8 spotkaniach ligowych, z których 5 zakończyło się zwycięstwem, a 3 porażką.
Stanowisko pierwszego trenera tymczasowo objął Sławomir Peszko.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 wrz 2023, 16:37
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 18 wrz 2023, 16:44
Sinik1988
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio