kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 gru 2005, 21:39
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 gru 2005, 22:28
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 gru 2005, 22:35
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 gru 2005, 23:09
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Niby z najwiekszymi jak narazie dostawali baty
Chyba nie wiesz ossy co piszesz!!!!ossy pisze:Jutro mecz Milanu z Livorno. Chiałbym żebyście wtopili, ale to mało prawdopodobne. Livorno radzi sobie tylko ze średniakami, giganci juz nie na nich. Wysokie porażki z Juve i Interem o ty świadczą. Pewnie tym razem bedzie podobnie, i wynik wysoki.
Stawiam 3-0 dla Milanu:
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 gru 2005, 23:16
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 21 gru 2005, 9:12
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 gru 2005, 10:04
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 gru 2005, 22:44
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 gru 2005, 23:01
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 21 gru 2005, 23:19
Wykrakałemossy pisze: Stawiam 3-0 dla Milanu:
Blisko było...ossy pisze:Kaka
Sheva
Gila
Wierze gościu, i to sie sprawdziło. Przestań wierzyć w statystyki, bo one przeważnie zawodzą Cie. Pisałem że będzie wysoko, i było. Livorno jest słabe na gigantów, wygrywaja tylko ze średniakami.czeher pisze: Chyba nie wiesz ossy co piszesz!!!!
po pierwsze zarowno Juve jak i Inter grali z Livorno u siebie wiec jest to "drobna roznica", wtedy Livorno nie gralo tak dobrze jak teraz passa 5 meczy bez porazki
Nastepnie Livorno nie przegralo jeszcze "na wlasnych smieciach" zas Milan 3 ostatnie mecze wyjazdowe wtopil - Viola - Chievo - teoretycznie Inter
Wiec jesli nawet Milan wygra to napewno nie bedzie wysokiego wyniku
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 21 gru 2005, 23:37
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 gru 2005, 14:01
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 gru 2005, 14:05
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 gru 2005, 11:02
Kaka_ACM pisze:Martwi Mnie natomiast sytuacja Jankula. Nie wiem czym to jest spowodowane iż czech otrzymuje tak mało okazji do gry
No akurat to, że strzelamy więcej bram cieszy, ale nie jest jakimś masakrycznym osiągnięciem... Niestety nie ta obrona... choć ostatnio to fajnie wygląda, drugi mecz na zero... może się chłopaki zgarną...ossy pisze:Wynik ładny, o ile pamięć mnie nie myli macię najwięcej bramek strzelonych od Juve
Ajgor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio