Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 cze 2018, 9:16
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 cze 2018, 9:37
Chcesz powiedzieć że 3/4 reprezentacji świata nie atakowałoby do ostatniej minuty, tylko np zeszło z boiska albo podawało piłkę od bramkarza do obrońców?Delpiero14 pisze:Do tego 3/4 reprezentacji świata w sytuacji w jakiej wczoraj znajdowali się Niemcy zapewne już by się zwyczajnie poddało.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 cze 2018, 9:48
Nie, chcę powiedzieć, że Niemcy mimo przeciwności losu grali do końca jak zawsze i praktycznie jak zawsze im się to opłaciło. 3/4 reprezentacji świata nie byłoby w stanie strzelić mając w głowie tę blokadę, że jeśli się nie uda możemy się już praktycznie pakować do domów.sickstick pisze:Chcesz powiedzieć że 3/4 reprezentacji świata nie atakowałoby do ostatniej minuty, tylko np zeszło z boiska albo podawało piłkę od bramkarza do obrońców?
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 cze 2018, 9:53
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 cze 2018, 10:26
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2018, 10:56
Kluchman
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 cze 2018, 11:06
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 24 cze 2018, 11:24
Jakis czas temu czytałem gdzies wywiad z Marciniakiem, w którym całkiem otwarcie przyznaje, ze UEFA nie wyszukała Marciniaka (sposrod wielu innych utalentowanych arbitrow). UEFA stworzyła Marciniaka. Po czym dodał,ze na jakiej konferencji czy szkoleniu, nie pamietam dokładnie, poznał dwoch wysoko postawionych ludzi i zaprzyjaxnił sie z nimi. Wkrotce poxniej zaczął dostawac co raz bardziej prestizowe mecze do sedziowania. Jak sie to póxniej toczyło to mozna sobie wyobrazic. Krag wpływowych znajomych sie powiekszał, prestizowych meczy do sedziowania było wiecej i wiecej etc.Morrow pisze: Ja wiem, że Polak ale Marciniak się kompromituje. Gość nie gwizdnął oczywistego karnego w meczu Argentyny z Islandią, nie skorzystał dodatkowo z VARu za co został skrytykowany a wczoraj zrobił dokładnie to samo. Jak dla mnie, trzeba być kompletnym ignorantem, zwłaszcza, że jak nie on sam, to ktoś te mecze przecież ocenia.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 cze 2018, 16:55
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 cze 2018, 17:03
Dla mnie to było akurat jasne. Rudiger to jednak jeden z najszybszych środkowych obrońców na świecie, Niemcy wiedzieli że będą cisnąć i że znowu z tyłu będzie słabo i mogą nadziać się na kontry, więc wrzucili sprintera, przy którym Berg i Toivonen nie mieli większych szans wygrać sprintu.Akarin pisze: Na koniec defensywa. Rudiger. Nie mam pojęcia jakim cudem ten koleś jest uznawany za dobrego obrońcę i gra w Chelsea. W Stuttgarcie, jak wchodził do ligi, to miał dobre spotkania i sporo błędów. Błędy te wynikać mogły z młodości i braku doświadczenia. W Romie go widziałem tylko w pierwszym sezonie i tam wyglądało to dokładnie tak samo jak wcześniej w Stuttgarcie. W Chelsea widziałem go tylko w LM, ale w międzyczasie w każdym meczu reprezentacji w którym zagrał wydawał się bardzo niepewny. Precyzując - jego gra, błędy, głupie podania, brak koncentracji - powodowały, że był bardzo niepewny - on natomiast sam zawsze miał wzrok terminatora skoncentrowanego w 100% na swojej misji. Połączenie tego wzroku i jego gry zawsze powodują, że mam wrażenie, że jest po prostu przeciętny. I tutaj nie rozumiem dlaczego Joachim nie postawił na Sule - tego, który w tym sezonie rozegrał największą ilość spotkań w Bayernie (z 3 środkowych obrońców) i w drugiej części sezonu prezentował się bardzo dobrze - pod względem motorycznym jak i piłkarskim. Idealnie zastępował Boatenga.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 cze 2018, 17:11
Akarin
Wróć do „GRUPA F: Niemcy, Meksyk, Szwecja, Korea Południowa (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio