Plebiscyt forumowy 2022 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
czubatka
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1444
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 29 gru 2022, 18:08

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
@Piotrcies - bo ogarnia ten grajdołek
@7lechus - za niesienie kagańca piłki kobiecej na forum
@Cement - za pomeczowe relacje

2. Debiut roku -
@Mr.Chris
@roque / @Quercus
@Messi(as)

3. Największy znawca -
@Cement
@7lechus
@Magnum
Spoiler:

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
@petru ;)
(zostawię, bo poznaliśmy się już po tym, jak zacząłem przygotowywać tę listę)

5. Największy dowcipniś -
@Piekie(L)ny
Spoiler:
@piotrcies robi, co może
Spoiler:

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
@Dr.Football1
i ogólnie ludzi, którzy zapisali się w historii forum ale przestali się udzielać
Spoiler:

7. Najlepszy avatar -
@Tomusmc - zawsze bawi :D
Spoiler:
@futbolowa - chyba faktycznie jako jedyna ma siebie na avku

8. Wydarzenie roku na forum -
@Tomusmc Tatą :)
@@DDK - sukcesy sportowe
Messi kończy dyskusję o najlepszym piłkarzu w historii futbolu
piłka kobieca (dałbym wyżej, ale chyba na forum nie odbija to się aż tak szerokim echem)

9. Kto poczynił największy postęp -
@Hersk
Spoiler:
@Ilka - w końcu to nasza siostra marnotrawna

10. Najbardziej pomocny użytkownik -
@piotrcies - bo ogarnia forum
i w sumie całe grono mod/adm
@Hersk - bo ogarnia tt

11. Najfajniejszy użytkownik -
Pomijając nieliczne przypadki, które da się policzyć na palcach jednopalczastej rękawicy, trudno mi wyróżnić kogoś w tej kategorii, bo za dobre są z was warjaty ;)
Spoiler:

12. Największy dziwak -

cloner

13. Najsłabsze ogniwo -

14. Największe rozczarowanie -
Reprezentacja Polski na MŚ

----
Spoiler:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 1864
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2022, 13:35

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - @Delpiero14 - lubię to, ile wnosi do życia forum; @Morrow - jego cenię za wiedzę (choć ma minusik za rzadszą aktywność ;)); @Magnum - ma bardzo szerokie zainteresowania i chętnie o nich opowiada, dzieli się też wiedzą i ma w sobie dużo kultury.
2. Debiut roku - @roque / @Mr.Chris / @Antoni Walendziak - fajnie, że trafiają do nas nowe osoby, które są tak aktywne i dodają nowych barw forumkowi.
3. Największy znawca - @Cement / @7lechus / @seba82 - każdy wymiata w swojej dziedzinie.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @cloner, @DDK, @Tomusmc - bo mam z nimi najciekawsze interakcje na forum.
5. Największy dowcipniś - @Hersk / @sickstick / @Chlopaczek - jakoś potrafią mnie rozbawić.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - @fieldy i @Dr.Football1 mogliby wpadać częściej.
7. Najlepszy avatar - @sci / @sickstick / @Delpiero14 - budzą we mnie pozytywne skojarzenia.
8. Wydarzenie roku na forum - typer mundialowy.
9. Kto poczynił największy postęp - nie prowadzę takich obserwacji.
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka / @piotrcies / @maciek_88.
11. Najfajniejszy użytkownik - najlepiej dogaduję się z @DDK, @NoName1989 i @Tomusmc, a to chyba znaczy, że fajni z nich ludzie :D
12. Największy dziwak - @sickstick jest trochę dziwny, ale pozytywnie.
13. Najsłabsze ogniwo - nie dostrzegam.
14. Największe rozczarowanie - @Ilka i jej ciągłe opuszczanie nas. Mam nadzieję, że ten obecny powrót to już na stałe :rydzyk:

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1108
Kibicuję: WIDZEW

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 30 gru 2022, 19:24

@futbolowa
@DDK
@cloner
2. Debiut roku -
@Mr.Chris
@roque
3. Największy znawca - @7lechus
@Cement
@19B10
7. Najlepszy avatar -
@19B10
@DDK
@DDK i jego kariera w amatorskiej piłce
@Tomusmc został ojcem
@Hersk
@czubatka
@Boticelli
@Ilka
@Boromir
12. Największy dziwak -
13. Najsłabsze ogniwo -
@Piekie(L)ny

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2314

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 31 gru 2022, 9:05

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -@DDK @piotrcies
2. Debiut roku -@Mr.Chris
3. Największy znawca -
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @DDK @Enjo
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- @(L)oczkerson @mete
7. Najlepszy avatar - @Tomusmc
8. Wydarzenie roku na forum - relacja z wojny @seba82
9. Kto poczynił największy postęp - @piotrcies
10. Najbardziej pomocny użytkownik - szkoda wymieniać bo większość sobie pomaga
11. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ @Eyesmon @futbolowa
12. Największy dziwak - @cloner
13. Najsłabsze ogniwo - @Ojciecdyrektor
14. Największe rozczarowanie - @seba82 za temat Milanu bo był ostoją ale strasznie się pogubił moim zdaniem.

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 2858

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 31 gru 2022, 16:00

1. Najbardziej wartościowy forumowicz
Bernabeu - dla mnie jest MVP forum już któryś rok z rzędu i widzę, że ludzie bardzo powoli też zaczynają go doceniać. Klasa, wiedza, elokwencja i standardowy argument, że pisze często, w wielu miejscach :)
Morrow - wrócił do dobrej aktywności i znowu jest dużo głosów na niego. Trudno się dziwić, gdzie się pojawi tam błyszczy :) Bardzo długie, wyczerpujące posty, pisane nienaganną polszczyzną i co najważniejsze, z ciekawą treścią, wnioskami.

2. Debiut roku
Mr. Chris - fajny, luźny styl pisania, na wiele tematów, stylistycznie też bez zarzutu.
roque - jest sobą, można z nim pogadać o eliminacjach pucharów, polskiej piłce klubowej (to drugie mnie akurat tak sobie interesuje, ale sprawia że jest on wartością dodatnią dla forum).
MothToAFlame - podobnie jak roque, normalny gość, pisze przede wszystkim o piłce.

Zgadzam się z opinią, że to był dobry rok pod kątem debiutantów. Spokojnie głos mógłby dostać jeszcze Sh00t, fajnie wyskoczyli Klawikord, Precel.

3. Największy znawca
Cement
7lechus
Bernabeu

Za to ze znają i chce im się znać na rzeczy.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
NoName1989 - moim zdaniem mało otwiera się na forum a wydaje się być porządnym gościem :)
Sergek - mamy trochę inne podejście do Liverpoolu, spraw liverpoolowskich, jednak dobrze byłoby się w końcu spotkać i na żywo pogadać.
ryba_82 - rywalizacja jak najbardziej jest, ale dogadujemy się i poza forum byłoby raczej tak samo :D

5. Największy dowcipniś
Diamen23 - niewymuszony, nieprzykrywający kompleksów, nieszukający uwagi humor :)

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
janop
MK92 - bardzo fajny człowiek z klasą i zainteresowaniami, ale uznał, że tak będzie lepiej. Może kiedyś wróci.
Dr.Football1 - legenda forum, to on zmotywował mnie do pisania tutaj. W 2022 popełnił natomiast 3 posty. Szkoda ogromna, bo bardzo dużo wnosił. Miał charakterystyczny styl pisania, osobowość i przede wszystkim interesował się piłką.

7. Najlepszy avatar
emski - dobre ujęcie wielkiego piłkarza
roque - niby nic specjalnego, ale fajne retro :D

8. Wydarzenie roku na forum
Nazwa tematu barażu/meczu o 3. miejsce na MŚ - nie sądziłem, że można pociągnąć dyskusję w tak błahej kwestii :D
podboje Dudka w Lidze Mistrzów - nie wiem, ile osób z forum gra w piłkę (mniej lub bardziej amatorsko), jednak pojechać ze swoją drużyną na międzynarodowy turniej?

9. Kto poczynił największy postęp
HMK - bo mniej narzeka na reprezentacje :mrgreen:
Quercus - w zeszłym roku bardzo po cichu wszedł na forum, w tym jest bardzo aktywny, pisze barwnie, z sensem, nawet jeżeli się z nim nie zgadzam (a często tak jest).

10. Najbardziej pomocny użytkownik
Hersk - robi robotę na Twitterze a my zbieramy jej plony, bo na forum przychodzą nowi ludzie i gadają z sensem.
czubatka - chyba nic nie trzeba pisać w tej kwestii.
Magnum - dobrze rozjaśnia sędziowskie zawiłości, które są zapalnikiem wielu piłkarskich dyskusji.

11. Najfajniejszy użytkownik
Boromir - fajne podejście do formingu, nic się nie zmieniło. Mimo że jest sympatykiem, pasjonatem Ukrainy, nie zgadza się że powinniśmy siedzieć i płakać nad ich losem i nie prowadzi kultury wykluczenia wobec Rosji. Za to duży plus.
cloner - bardzo polaryzująca postać, aczkolwiek ja tam lubię clonera. Jak nie szukasz zwady z nim to on sam z siebie tego nie zrobi a jak chcesz mieć z nim normalny kontakt to wszystko jest w Twoich rękach :)
Enjo - był aktywny gdy wchodziłem na forum, potem miał przerwę a teraz wrócił i spoko, bo pisze dobrze, bez napinki, często o piłce.

12. Największy dziwak
Pinturicchio - w którymś momencie było nawet śmiesznie, ale to zaśmiecanie tematów, pytanie o rzeczy które są do znalezienia w kilka sekund, spermienie do Ilki.

13. Najsłabsze ogniwo
Kesz - na forum mamy wolność wypowiedzi, ale działa to w obydwie strony a Kesz bardzo dziwnie reaguje na konstruktywną krytykę. Jego styl to grafomania, takie pisanie dla pisania i nie daje nic w zamian.

14. Największe rozczarowanie
Ilka - miała fajną końcówkę tamtego roku i dobry początek tego, prowadziła typera skoków. Zaczęła pisać "wyniki później" aż w którymś momencie bez słowa zniknęła. Tak samo bez słowa wyjaśnienia wróciła. To tylko forum, jeżeli działo się coś w życiu prywatnym to trzeba to zrozumieć, ale jak bierzesz na siebie odpowiedzialność to słabo.
yedraz - słabe są te podjazdy do kibiców/innych włoskich klubów, tylko dlatego że Napoli idzie na mistrza.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1295
Kibicuję: FC Barcelona

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 03 sty 2023, 12:30

Łaner zwany Herskiem lub jak kto woli Hersk zwany Łanerem. Nie no gościu rozpierdala system. Jest wszędzie, pisze z sensem, nie da się go nie lubić. Jakby jeszcze Barcę miał w sercu to byłby idealny. Moja teoria mówi, że to nieślubny syn znanego tu i lubianego, aczkolwiek zaginionego Dr.Footballa. Obaj weszli na forum jak do siebie, rozsiedli się wygodnie i forumkują/forumkowali aż miło. Do tego niesamowita pasja do piłki [strzelam, że tyle co połowa forum wzięta razem] i rzadkie obecnie patriotyczne kibicowanie. To musi być krew naszego skauta młodych talentów. Łaner pisze średnio dziennie 13.5 posta. Ludzie, przecież ja tyle w miesiąc nie napiszę. A co dopiero z sensem.
Dla mnie ta kategoria jest dla kogoś, kto najwięcej wnosi do forum, nominuję też Morrowa, bo nie pisze tak często jakby się chciało, ale na pewno równie merytorycznie co lata temu. piotrcies - naprawdę trzeba docenić jego obecność w wielu tematach.

2. Debiut roku - Mr. Chris, roque, Quercus - naprawdę dobrze jest widzieć nowe twarze, które piszą często i nie pozwalają umrzeć naszemu forum; panowie nie spoczywajcie na laurach.

3. Największy znawca - Magnum i jego wydawać się może perfekcyjna znajomość przepisów, świetnie jest go mieć tutaj, zwłaszcza jak pojawiają się kontrowersyjne sytuacje, Pan Magnum świetnie wtedy wyjaśnia towarzystwo, brawo. Do tego barcelońsko-madrycki duet w osobach moody i Bernabeu - ogromna wiedza i kultura wypowiedzi, obaj świetnie się uzupełniają w dyskusjach. Naprawdę zazdroszczę wiedzy. To są jedni z userów, przez których wychodzę poza ulubione tematy na forum widząc ich wypowiedzi.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - niby większość z Was, a tak naprawdę chyba nikogo. Kiedyś fajnie sickstick opisał swój [i mój przy okazji] stosunek do forumowej działalności, że nie chce widzieć zdjęć żadnego użytkownika, bo ma pewny obraz każdego użytkownika i po obejrzeniu facjaty czar pryska. Już ostatnio RealFana zobaczyłem i mi z tym niedobrze, bo inaczej sobie go wyobrażałem [nie że taki brzydki].

5. Największy dowcipniś - Chlopaczek - prawie z każdej wypowiedzi wyciągam coś śmiesznego hehe, sickstick, Diamen23 - obaj piszą dobre i trafne śmiszne komentarze, które do mnie trafiają. Na czwartym miejscu Delpiero14, ale on w ostatnim czasie za często na siłę próbuje być śmieszny i nie do końca to wychodzi, ale i tak średnią ma wysoką. Oby w przyszłym roku wrócił stary dobry Juventino.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- tak wielu, że aż nostalgia bierze jak sobie przypominam o nich, wymieniam tylko trzech: nr 1 - Mentor - zawsze mi się dobrze czytało jego posty, do tego kibic FCB, więc szkoda takiej straty w moim ulubionym temacie, Rojiblanco i bartbuks. Matko a gdzie kaczy i jego opowieści czy Doktorek...

7. Najlepszy avatar - Morrow, Tomusmc i jego tęsknota za dobrą grą Juve wyrażona pięknym kadrem, RealFan - po stokroć wolę aktualny od jego krowy. Ładny, schludny, nie gryzie mnie w oczy.

8. Wydarzenie roku na forum - Mundial - działo się dużo i myślę, że większość oglądała więcej niż zakładała, a co za tym idzie i pisała intensywniej, sukcesy sportowe DDK - co przeżył wie tylko on, chciałoby się być w jego skórze, Messi vs Ronaldo - never ending story, niektórzy myślą, że po MŚ wyjaśniły wszystko, ale co tu się będzie działo jak CR będzie teraz strzelał seryjnie u Arabów.

9. Kto poczynił największy postęp - wcześniej prawie że w ogóle nie kojarzyłem yedraza, a w tym roku jakoś mi się bardziej unaocznił, fajnie widzieć takiego "dziaduszka" na forum. Hersk - w zeszłym roku go tyle nie widziałem, może to złudne wrażenie, ale teraz boję się lodówkę otworzyć. Antoni Walendziak - jeśli jest ponownym wcieleniem Drewnianego Sracza [jak to brzmi w ogóle xD], h2356112 czy Migueala Inacośtam, to postęp jest ogromny.

10. Najbardziej pomocny użytkownik - czubatka - abstrahując od spraw technicznych, to czasem poszuka rozwinięcia danego tematu, po tym jak ktoś rzuci hasło, zainteresuje się i zapoda linka, fajne to. Dam tu też piotrciesa, bo zapewne nie widzimy jego całej pracy, ale zakładam, że jest tego trochę.

11. Najfajniejszy użytkownik - Eyesmon - luzacki styl życia, zarówno na forum jak i poza nim. Tak trzeba żyć, popieram i nierzadko zazdroszczę. Dam tu też Boromira, nie wiem czemu, ale lubię forumowego geologa o zainteresowaniach kresowych. Stonowany, z kulturą. No i muszę go tu dać, żeby go pocieszyć po przegranym barażu o Ekstraklapę z Koroną. Enjo - mało go tu, ale widać potencjał na spoczko usera.

12. Największy dziwak - nie no, można nie lubić jakiegoś piłkarza, np. ja nie przepadam za CR, ale co Kesz ma stosunek do Messiego, to wychodzi poza schematy. Dobrze go widzieć w wielu tematach, ale wydaje mi się, że troche bajdurzy, treści wiele, a merytoryki niekoniecznie. Piekie(L)ny - nie wiem na ile trolluje, a na ile nie, ale wydźwięk jest dla mnie negatywny. No muszę go tu dać - cloner - kurdę wszystko fajnie, imprezuje sobie i pisze o tym, kij z tym, ale niestety bywa, że hipokryzją zalatuje na kilometr. Fakt, że potrafi przyznać się do błędu, ale często idzie tak mocno w zaparte, że nie idzie wytłumaczyć mu, że białe jest białe. Dorosły chłop, a czasem zachowanie jak dziecko. Słowo "dziwak" jest w jego przypadku nadużyciem, i na pewno go tak nie odbieram, ale na pewno traci w moich oczach ww. zachowaniem. Do poprawy kloncio!

13. Najsłabsze ogniwo - po wyeliminowaniu ozoba myślę, że forum oczyściło się z ludzi odrzucających, że się tak wyrażę.

14. Największe rozczarowanie - Ilka - dwie nieudane próby organizacji zabaw forumowych nie mogą przejść bokiem. Styl gry Polaków na MŚ.

Awatar użytkownika
yedraz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 612
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 03 sty 2023, 16:34

Słowo się rzekło, kobyłka u płotu... :mrgreen:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz ^
@matt_ - to chyba najbardziej znany mi forumowicz, bo działamy w kilku podobnych miejscach i zawsze stara się ogarnąć te zabawy, a nawet jak czasem się pomyli (b o błądzić jest rzeczą ludzką), to stara się szybko naprawić pomyłkę.
@MazurXIII - dzięki niemu wiem co mniej więcej myśli na wiele ważnych tematów człowiek o zdecydowanie prawicowych poglądach, no i oczywiście za miłość do Milanu, który w swych latach świetności był najbardziej lubianym przeze mnie klubem. 8)
2. Debiut roku ^
@roque - wydaje się że z tych nowszych ludzi na forum wygląda najbardziej profesjonalnie, jakby był z nami od wielu lat...
3. Największy znawca ^
@Magnum - podoba mi się jak merytorycznie potrafi wyjaśnić zawiłości regulaminu (o to coś dla mnie :wink: ) piłkarskich przepisów i to od niego w sumie dowiedziałem się o rzeczach, o których (w tej dziedzinie) nie miałem pojęcia.
@7lechus - za świetną znajomość japońskiej i kobiecej piłki (która tu wciąż jest bardzo niedoceniona), nie zawsze mam czas by ze wszystkimi treściami się zapoznać, ale gdy tylko mogę i jestem wolny to czytam.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać ^
@Ilka - Trudno kogoś tak jednoznacznie zaprosić, a że jestem raczej gentlemanem, to spotkanie z naszymi paniami byłoby połączeniem przyjemnego z pożytecznym.
@futbolowa - jak wyżej, a jeszcze do tego sympatia dla najlepszej obecnie klubowej jedenastki w Polsce. :idea:
5. Największy dowcipniś ^
@cloner - kiedyś (za młodu) też każdego poprawiałem, na szczęście z biegiem lat (gdy dorosłem) przeszło mi. :blow:
@Gargamel - bo zawsze musi wsadzić szpilę jak za mocno kontroluję jego osiągnięcia. :lol2:
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? ^
Za rzadko tu jestem by dostrzec takie braki.
7. Najlepszy avatar ^
@sickstick - avatar ten zdaje się został pożyczony od moody'ego, ale ja uwielbiam takie połączenie piłki nożnej z religią. I dlatego ten głos daję gościowi, który obecnie z tego korzysta.
@Kesz - tak dla równowagi (czytaj niżej), bo ogólnie lubię japońskie anime, choć nie mam czasu (prawie w ogóle) by oglądać.
8. Wydarzenie roku na forum ^
Zdecydowanie ten kontrowersyjny Mundial w Katarze! Czy tylko ja dostrzegłem, że w tym czasie życie forumowe wyskoczyło poza skalę? :jupi:
9. Kto poczynił największy postęp ^
@Hersk - tutaj miałem największą rozkminę, bo nie orientuję się w takich rzeczach, ale faktycznie wydaje mi się, że teraz ten forumowicz jest prawie wszędzie i prawie zawsze ma coś mądrego do napisania.
10. Najbardziej pomocny użytkownik ^
@czubatka - dzięki niemu mogę organizować różne nowe rozgrywki, tak jakbym chciał, więc za to powinienem się jakoś odwdzięczyć.
@piotrcies - całkiem sympatyczny gościu i często wydaje mi się, że wprowadza na naszym forum ład i porządek niczym Marciniak w katarskim finale. :bicz:
11. Najfajniejszy użytkownik ^
@Hersk - biorę z nim udział w kilku przedsięwzięciach i widzę, że jest sympatyczny i nie czepia się jak inni.
@Eyesmon - bo bije od niego taki pozytywny vibe i pewność siebie, że trudno się czasami oprzeć.
12. Największy dziwak ^
Kesz pisze:
03 sty 2023, 13:13
Będzie to być może moje pierwsze wyróżnienie na tym forum
Czuję się zobowiązany, by Ciebie wesprzeć. :wink:
@Kesz - JAKI w swoim stylu używa polszczyzny, tak że nie idzie jej zrozumieć (chyba jest kuzynem Patryka)? I ten upór że CR7 jest większym piłkarzem (a może mu chodzi po prostu o wzrost?) od Messiego. Oczywiście ma prawo do takiej opinii, tylko nie musi jej rozgłaszać wszem i wobec, w każdym możliwym miejscu i o niemal każdej porze dnia i nocy! :roftl3:
@Piekie(L)ny - tu uzasadnienie jest dosyć oczywiste, bawarski walec wszystko wyjaśnia. A ta literka w nawiasie podpowiada, że też ich lubi? :rozga:
13. Najsłabsze ogniwo ^
@czarny samael - bo to zdaje się on najbardziej przekonywał wszystkich, że trzeba się szczepić i izolować lockdownem i teraz widzimy skutki takiej polityki w ogromnej fali przeziębień panującej w naszym kraju, do której z pewnością (na pewno nie w całości, ale jednak) przyczyniła się taka polityka. A widzę że od sierpnia nawet na forum się nie udziela, ciekawe czy dlatego że jego poglądy i opinie bardzo rozminęły się z prawdą, czy z zupełnie innej przyczyny?
14. Największe rozczarowanie ^
Zbyt wczesne odpadnięcie Brazylii na Mundialu / oraz występ Cristiano Ronaldo tamże. :idea:

Awatar użytkownika
Cement
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2282
Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 03 sty 2023, 22:35

Matt
DDK
7lechus

2. Debiut roku
Roque

3. Największy znawca
7lechus - ogromna wiedza o piłce nożnej kobiet i nie tylko
Magnum - przy sędziowskich kontrowersjach zawsze warto poczytać jego wypowiedzi
HBK - duża wiedza o piłce hiszpańskiej, nie ograniczająca się do Primera

Matt
Cloner
7lechus

janop - brakuje kompana w temacie o piłce szkockiej
masacra - zawsze lubiłem jego wkład do tematów politycznych
blackmore - zapamiętałem go z merytorycznych wypowiedzi pomeczowych

7. Najlepszy avatar
DDK - tradycyjnie, za Zdzisia Kręcinę

Mundial i dyskusje z nim związane
Typer Mundialu

Czubatka - za ogarnianie forum w kwestiach technicznych
piotrcies - dobrze spisuje się jako moderator
yedraz - za organizację typera Mundialu w ciekawej formule

Matt
cloner
Boromir

gdyby był czwarty głos, dodałbym Eyesmona

Słaba aktywność Doktora na forum

Awatar użytkownika
WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1511

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 04 sty 2023, 14:49

ostatnio rzadko tu jestem, przegladam mala ilosc tematow ale sproboje cos wyskrobac

chyba Hersk na ten moment, gdzie nie wejde tam on, fajnie rozruszal forum. bylo kilka sytuacji kiedy zlapalem sie za glowe po tym co przeczytalem, ale ogolnie jest ok, choc moglby tez miec troche wiecej luzu i nie spinac tak jak to sie zdarzylo kilka razy,
2. Debiut roku
Hersk
3. Największy znawca
może Bernabeu
-
5. Największy dowcipniś
ostatnio w koncu sie zasmialem na jego poscie wiec Chlopaczek
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
jamnij, ubek, Morrow
7. Najlepszy avatar
visca łepek Herska, pasuje do niego :mrgreen:
mundial
9. Kto poczynił największy postęp
-
10. Najbardziej pomocny użytkownik
niezmiennie czubatka
DDK, matt
12. Największy dziwak
Kesz, cloner
13. Najsłabsze ogniwo
-
-

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2051

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sty 2023, 0:32

No dobra, czas na coroczny festiwal lizania jaj. Jak widać, mało kto już bierze udział w tej zabawie w wylewanie lukru ale to pewna tradycja, a tradycje trzeba szanować. Ponadto wydźwięk całego plebiscytu jest pozytywny więc nie mam oporów żeby zagłosować. Jest już późno, czas mnie goni ale nie będzie innej okazji więc z góry przepraszam za literówki.

Powiem tak i piszę to bez fałszywej skromności, zawsze miło, że ktoś na mnie głosował ale to IMO nie w porządku w stosunku do reszty. Życie mi daje plaskacze z obu stron, nie pamiętam roku żebym na forum zaglądał tak rzadko, udzielałem się jeszcze mniej. Przez większość 2022 mnie tu nie było, w przeciwieństwie do innych użytkowników, którzy swoją aktywnością dbali o to żeby to miejsce nadal było tak fajne i ważne. Na szczęście nie tylko dla mnie. Wpadłem tu ostatnio na chwilę i powiedzmy sobie otwarcie, że te wyróżnienia w moim kierunku są zdecydowanie na wyrost. Doceniajcie proszę tych, którzy faktycznie sprawiają, że codziennie albo prawie codziennie tu zaglądacie.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz:

@Bernabeu - dla mnie w tym roku oczywisty wybór. Tak naprawdę odkąd tu jest zawsze był mocnym kandydatem. Zwiększył aktywność na forum i za bardzo nie ma co zbierać. Doskonale się go czyta, on nie pisze słabych postów. Bardzo duża wiedza, elokwencja, umiejętność spojrzenia na chłodno na różne kwestie, kultura wypowiedzi, odpowiedni balans pomiędzy "byciem fajnym", a merytorycznym, a przy tym ma sprecyzowane poglądy i zawsze kulturalnie ale też celnie broni swojego stanowiska. W przeciwieństwie do mnie, nie przeciąga niepotrzebnie postów, wszystkie są odpowiednio wyważone jeśli chodzi o treść i długość. Jeden z użytkowników, dla którego twórczości warto tu zaglądać. Bardzo interesująca postać i za ten rok mój zdecydowany MVP.

@moody – długo pracował żeby znaleźć się w tym miejscu ale zasłużył. Bardzo duża wiedza o piłce, ma swoje preferencje oraz ulubieńców i w tych kwestiach potrafi być tendencyjny ale w kwestii wiedzy o piłce, dyskusji na jej temat to ścisły top. Poza tym dał się tu poznać jako sympatyczny gość, wydaje się, że wsiąknął w to miejsce i bardzo dobrze go tu czytać regularnie.

@piotrcies - jedno ze spoiw tego miejsca. Kiedyś tak się mówiło o @fieldy albo @Dr.Football1 czy @Zaza, teraz wydaje się, że bez Piotrka nie ma swiatapilki. Nie wszyscy go kochają ale w jakimś stopniu wziął na siebie odpowiedzialność za forum, dba o nie i często bierze na siebie brudną robotę. Nie wyobrażam sobie tego miejsca bez niego i to chyba mówi wszystko o jego roli.

Takich fundamentów tutaj jest w tym momencie minimum kilka ale jak co roku, głosów nie pomnożymy. W kolejce byli @DDK, @matt. Logicznym i oczywistym kandydatem byłby @masacra gdyby wpadał tu i pisał częściej, a nie tak jak ja :?

2. Debiut roku:

@Mr.Chris - bardzo mocne wejście na forum. Aktywny w wielu tematach, dyskutuje merytorycznie, jego posty bardzo dobrze się czyta. Tu nie ma słabych punktów. Jeden z tych userów, którzy pojawili się w tym roku, a wyglądają jakby byli tu od bardzo dawna. Bardzo duże wzmocnienie forum i znakomicie, że to miejsce wciąż potrafi przyciągać tak wartościowych użytkowników.

@Quercus - kalendarzowo dołączył w 2021 roku ale nie miał prawa powalczyć o wyróżnienie w zeszłym roku, bo zrobił to w grudniu więc po prawdzie trzeba go IMO traktować jak debiutanta. Można tu tak naprawdę przepisać wszystko to co napisałem wyżej. Jest charakterystyczny, duża aktywność, wysoka jakość postów, merytoryczne dyskusje i kultura wypowiedzi. Szkoda, że więcej osób nie uwzględniło go w tej kategorii, bo byłaby to epicka rywalizacja.

@roque - dość dyskretnie dołączył na forum w połowie roku i też się tu świetnie odnalazł. Nie sieje zamętu ale jest wyrazisty, można go spotkać w wielu tematach. Dobre wejście na to forum.

Ogólnie to jest naprawdę bardzo mocny rok jeśli chodzi o debiutantów , bo dołączyli również @Antoni Walendziak, @Piekie(L)ny czy @MothToAFlame , a było przecież jeszcze kilka meteorów, które szybko przeleciały ale kto wie może kiedyś znowu się pojawią. Mocno wejście ma też @Messi(as) ale on przed chwilą dołączył więc jak wspomniany Quercus, powinien być rozpatrywany za rok jeśli wystarczy mu determinacji i tu się utrzyma. Nie wiem czy to zasługa aktywności w socialach @czubatka i @Hersk Oner ale chociaż fora mają tendencję wymierającą, to dzięki takim użytkownikom jak wyróżnieni i wspomnieni mamy ciągle dopływ krwi.

3. Największy znawca:

Staram się nie dublować głosów, powinni się tu znaleźć Bernabeu i moody ale oni już są w MVP więc wyróżnienia dla:

@Kluchman - wszystko pisałem już w poprzednich latach kiedy uparcie umieszczałem go w różnych kategoriach. Bardzo duże horyzonty, ogromna wiedza, świetny fanpage, którego prowadzi, a do tego zna się na piłce. Kolejna bardzo ciekawa postać tutaj i powód żeby tu zaglądać.

@matt - chyba trochę niedoceniany w tej kategorii, jak i w kilku innych elementach. Poza szczegółową wiedzą o piłce, interesuje się i jest aktywny w tematach innych dyscyplin za co ogromny plus, bo zawsze dobrze znaleźć tu kogoś kto pisze choćby o ręcznej.

@Boromir - jak wyżej. Można pogadać i o piłce, i o kolarstwie, i o ręcznej czy skokach. Szanuję.

Nagroda specjalna dla @cloner za narciarstwo alpejskie. Też lubię i czasem zerknę ale nie mam w tej kwestii takiej wiedzy jak on. Pewny głos dostałby @Wojtekb, bo to czysta przyjemność czytać jego posty ale niestety albo ja, albo on za rzadko tu bywał.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:

W tym roku odpuszczę, bo w sumie wszyscy tutaj są fajni. Jak kiedyś otworzę pub do oglądania meczów, to zaproszę was wszystkich :wink:

5. Największy dowcipniś:

@Chlopaczek

@Diamen23

@sickstick

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum:

Lista byłaby zbyt długa ale sam nie wchodzę tak często jakby wypadało więc bez głosów.

7. Najlepszy avatar:

Szanuje przywiązanie do tradycji. Jest kilku userów, których nie wyobrażam sobie z innymi avatarami, to też jakiś element tego miejsca i zasługują na wyróżnienie. Pomyślcie o tych użytkownikach i zastanówcie się z jakim zdjęciem się wam kojarzą.

@Rezus

@Cement

@NoName1989

8. Wydarzenie roku na forum:

Mundial
Wojna na Ukrainie
Sukcesy Dudka

9. Kto poczynił największy postęp:

@Hersk - tak naprawdę, to ciężko tu pisać o postępie. Po prostu miał świetne wejście i utrzymał swój status, a to tutaj nie jest zasada. Spodziewałem się go zobaczyć w MVP ale na to jeszcze za wcześnie. Trochę za często się podpala ale z drugiej strony to charakterystyczna postać i ładnie tutaj się rozgościł.

@Tomusmc - został ojcem, trudno o większy życiowy postęp (@cruel jedzie na tym samym wózku ;) Dla mnie Tomek to od zawsze pozytywna i już kultowa tu postać ale chyba ojcostwo go też trochę uspokoiło, bo wydaje się, że kiedyś miał krótszy zapalnik.

@sci - jest tu od zawsze ale w ostatnim roku jakby częściej mi się rzucał w oczy i "wyszedł do ludzi" albo tylko mi się wydaje.

Plusik dla @Enjo. Zawsze postać na plus ale jakoś mi znikał. Nie wpadałem tak często jak kiedyś w poprzednim roku ale też wydaje mi się, że widuję go tu częściej.

10. Najbardziej pomocny użytkownik:

@DDK - za pomoc w kwestiach terminali.

@futbolowa - zawsze stara się pomóc w tematach, w których operuje.

@seba82 - za relację w temacie wojny. Wykonał tu kapitalną robotę i uczynił z forum źródło informacji w tej kwestii.

Nagroda specjalna niezmiennie dla @czubatka

11. Najfajniejszy użytkownik:

@DDK - kolejna z lokomotyw tego forum. Zabrzmię jak stary pierdziel ale pamiętam jak zaczynał i każdy z nas widział jak się rozwijał i dojrzewał zarówno tu jak i pewnie w realu. W sumie podobnie można napisać o @HMK. Za sprawą swoich relacji wpuścił nas trochę do swojego życia więc wiemy jak wygląda, czym się zajmuje, jak dobrze gra w piłkę, itp. Jak dla mnie kolejny element tego miejsca, bez którego obecnie trudno je sobie wyobrazić, a to IMO największy komplement.

@Magnum - nie ma chyba na tym forum osoby, która by go nie lubiła. Sympatyczny kolega z USA, pomocny w kwestiach sędziowskich, a przy tym wydaje się naprawdę fajnym gościem.

@Keres - jest tu od tak dawna, że też wszyscy przyzwyczaili się do jego obecności i chyba nie znajdziemy tu nikogo komu w jakiś sposób kiedykolwiek wadził. Do tego plusik za naprawdę fantastyczne relacje z wypraw w tematach o podróżach.

Nagrody specjalne dla
@Eyesmon (straciliśmy dziadzia fieldy'ego, a zyskaliśmy dziadzia Eyesmona ;) Kolejna postać, która praktycznie wszędzie gdzie się pojawi budzi sympatię) i @futbolowa

12. Największy dziwak:

@cloner - ale w pozytywnym sensie. Jaki cloner jest każdy widzi. Dla mnie to kolejny, niezastąpiony element tego forum, który decyduje o specyfice i klimacie tego miejsca. Ma swoje podejście do życia i dziwactwa ale mu z tym dobrze i to chyba najważniejsze. Jak dla mnie pozytywna postać.

@Kesz - w sumie to nie wiem czemu tak wiele osób się go tu czepia. Tak, jest specyficzny, ma dziwne poglądy na niektóre tematy, z którymi można się nie zgadzać, jego posty też są dość osobliwe ale nikomu tu nie szkodzi, stara się być aktywny w wielu tematach i mimo niechęci z jaką się często spotyka, dalej walczy. Determinacji mu na pewno nie odmówię.

@Piekie(L)ny - dobra, ten kolega to typowy prowokator. Ok, stworzył nam tu "bawarski walec", który niczym "lewa noga Montolivo" wpisał się do listy klasyków forum ale niebezpiecznie balansuje na granicy prowokacji, a próby sprawienia, że będzie niemiło.

13. Najsłabsze ogniwo:

Jak co roku. Każdy jest potrzebny.

14. Największe rozczarowanie:

Cristiano Ronaldo

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 762

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 sty 2023, 1:57

Tradycja to tradycja.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz:

@piotrcies - za aktywność w wielu wątkach - sportowych, okołosportowych i moderatorskich

@futbolowa - za inne spojrzenie na piłkę (rodzicielskie) i tematy pozasportowe

@matt_ - za połączenie eleganckiego forumingu z wiedzą i czasami ciętymi komentarzami

2. Debiut roku:

@Mr.Chris - wydaje mi się, że to stary wyjadacz (z Cris7 mi się czasem myli :roll:). Czyli ładnie się zadomowił!

@roque i @Quercus za nim.

3. Największy znawca:

@cloner za inne sporty

@7lechus i @Cement - za piłkarskie rejony nieoczywiste

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:

Z wieloma osobami byłby jakiś ciekawy temat do przegadania.

5. Największy dowcipniś:

@Diamen23

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum:

Tradycyjnie El Intero

7. Najlepszy avatar:

Tradycyjnie świąteczny @Boromir

8. Wydarzenie roku na forum:

Wojna
Mundial
Turniej życia @DDK

9. Kto poczynił największy postęp:

Nie mam pojęcia.

10. Najbardziej pomocny użytkownik:

@futbolowa

@seba82

@czubatka

11. Najfajniejszy użytkownik:

@Eyesmon

@NoName1989

@Sergek

12. Największy dziwak:

@Piekie(L)ny i @Kesz - aż żałuję, że Cristiano nie trafił do Bayernu. Ale ten walec rozjechałby Messiego.

13. Najsłabsze ogniwo:

14. Największe rozczarowanie:
    Doba jest za krótka.

Awatar użytkownika
    Magnum
    Moderator
    Moderator
    Reputacja: 1964
    Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 sty 2023, 3:59

@piotrcies - bo jest wszędzie, żyje forum i mu się chce. No i zawsze z chęcią obgadujemy na privie innych użytkowników (:
    @DDK - choć z chłopem często się nie zgadzam i w sumie pewnie więcej sporów mamy niż zgody, to ogólnie jest wszędzie i wypowiada się na wiele tematów, robiąc to przy tym dość sensownie ;) No i sympatyzuje trochę z Arsenalem, co szanuję ;)

2. Debiut roku -
    @Mr.Chris - sprowadziłem na forum to i teraz wypada zagłosować :ozob:

3. Największy znawca -
    @Cement - za wiedzę i dzielenie się nią w wielu, wielu tematach. nie tylko piłkarskich
    @Kluchman - za wiedzę poza piłkarską i chęć dyskusji z róznymi środowiskami w tematach poza piłkarskich
    @7lechus - za wiedzę piłkarską w niszowych miejscach

Z chęcią poznałbym @cloner bo czuję, że nauczyłby mnie konkretnie imprezować. Obaliłbym samogon z @Boromir na ukraińskim Krymie, stuknąłbym też browara oglądająć mecz Arsenalu z @sickstick bo wydaje się być pozytywnie zakręcony.

Nie wiem, kiedyś to były czasy, teraz to nie ma czasów.

Nie wiem, staram się już nie żyć przeszłością. Brakuje mi @fieldy bo jest go mało i nie odszedł zupełnie, tylko się czasem pojawia, więc zobaczyłbym go więcej.

7. Najlepszy avatar -

- Wojna
    - Mundial

@Sergek nie wiem, co się zmieniło, ale kiedyś bardzo mnie denerwował, teraz mnie nie denerwuje, więc albo on poczynił postęp, albo ja, no ale będzie, ze on ;)

@futbolowa zawsze z chęcią odpowie i podzieli się odpowiedzią na pytanie, w róznych dziedzinach.

@sci - nie zauwazyłem żadnej spiny od kolegi.

12. Największy dziwak -
    Za dużo mamy tu dziwaków, by kogoś z osobna wymienić ;)

13. Najsłabsze ogniwo -

Reprezentacja Polski na mundialu - paradoksalnie, mimo najlepszego wyniku

Awatar użytkownika
    piotrcies
    Ruben Amorim
    Ruben Amorim
    Reputacja: 7808

Plebiscyt forumowy 2022

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 sty 2023, 22:20

Witam wszystkich w nowym roku!

Chciałbym podziękować wszystkim głosującym, z roku na rok jest nas coraz mniej, ale nadal fajnie widzieć, że blisko trzydzieści osób nadal chce się z nami bawić w plebiscyt. Trochę smutno, że całkiem spora grupa regularnie udzielających się użytkowników w ogóle nie zagłosowała, zwłaszcza że wysłanie głosów zajmuje kilka minut i można pominąć długie uzasadnienia - ale dziś nie o nich.

Za nami kolejny niezwykły rok, w którym dużo się działo - poprzednie były naznaczone pandemią, która mocno nabruździła w naszej rzeczywistości, przed rokiem mieliśmy duży turniej, który spowodował, że życie forumowe miało się dobrze, w tym roku mamy niestety wojnę za naszą granicą, która też wpłynęła na życie forum i zwłaszcza ruch w tematach społeczno-politycznych, co też jest ważne, bo piłka ma znaczenie, ale inne rzeczy mają większe. Mieliśmy też mundial, który znów ożywił nasz mały grajdołek, co zresztą zobaczycie w głosowaniu. Miejmy nadzieję, że w tym nadchodzącym roku główną rolę odegrają już tylko piłkarskie emocje, bo o to chodzi na tym forum, a jeśli znów będziemy emocjonować się życiem poza futbolem, niech to będą lepsze okoliczności. Tego nam wszystkim życzę.

Chciałbym podziękować również tym, którzy wskazali w swoich głosach moją skromną osobę, buduje, że tych głosów na "nie" było mniej, niż przed rokiem, a tych głosów na "tak" nawet więcej. Naprawdę bardzo mi miło i dziękuję.

Bardzo cieszy, że w pozytywnych kategoriach prym wiodą fani Manchesteru United. Nie tak dawno pisałem, że chyba jest nas najwięcej, ale szybko sprowadzono mnie na ziemię. Ale na pewno można powiedzieć, że nasza grupa nie zaniża raczej poziomu forum, nawet jak czytam nasz wątek, to widzę więcej długich postów na temat naszej gry, co zawsze cieszy, bo to się dobrze czyta. Panowie i Panie - robicie dobrą robotę i oby nam się wiodło :beer:

Osobne gratulacje, tu mała prywata, dla @Mr.Chris - w ostatnich latach na forum dochodziło kilku fanów United, co cieszy, bo wydawało mi się, że w dobie największego kryzysu od dekad raczej będziemy słabnąć, ale widać, że tak się nie dzieje. A tegoroczny debiut szczególnie mnie cieszy, bo doszedł nie tylko fan mojej ulubionej drużyny, ale też user, który znacząco podnosi poziom dyskusji w naszym wątku, z którym czasem się nie zgadzam, ale którego zdanie bardzo szanuję, bo zawsze oparte jest na konkretnych argumentach. W ostatnich latach mieliśmy mocne debiuty, tegoroczny z całą pewnością wpisuje się w ten trend i cieszy mnie szczególnie. Gratki i zostań z nami jak najdłużej :beer:

Na koniec dodam, że cieszy mnie, że znacznie więcej głosów przypada na kategorie pozytywne niż negatywne. Te drugie też są ważne, bo często nominowani robili potem duży postęp, ale nie chciałbym, aby ktokolwiek się zrażał krytyką i odchodził z forum, co się zdarzało w przyszłości. Nie każdego lubię czytać i nie z każdym mi po drodze, ale każdy coś tu wnosi, nawet jeśli czasem się pospinamy. W każdym razie ważniejsze jest uhonorowanie tych, których cenimy, niż skarcenie tych, którzy nam podpadli, nawet jeśli niektórzy nazwą to lizaniem się po jajach. Raz do roku to nie pedał, hehe.

Koniec tego łzawego przemówienia, przejdźmy do rzeczy:

Najbardziej wartościowy forumowicz
    1. @piotrcies - 10 głosów🥇
    2. @Morrow - 8 głosów🥈
    3. @matt_, @DDK - po 7 głosów🥉
    4. @futbolowa - 5 głosów
    5. @Bernabeu - 4 głosy
    6. @Magnum - 3 głosy
    7. @cloner, @Cement, @moody, @Delpiero14, @7lechus, @Hersk - po 2 głosy
    8. @seba82, @Conrado, @Rezus, @orzeu, @Mr.Chris, @MazurXIII - po 1 głosie

Debiut roku
    1. @Mr.Chris - 20 głosów🥇
    2. @roque - 18 głosów🥈
    3. @Quercus - 4 głosy🥉
    4. @Antoni Walendziak - 2 głosy
    5. @Draser, @Pszczola, @Piekie(L)ny, @MothToAFlame, @Hersk - po 1 głosie

Największy znawca
    1. @Cement, @7lechus - po 12 głosów🥇
    2. @Bernabeu - 10 głosów🥈
    3. @Magnum - 7 głosów🥉
    4. @seba82 - 5 głosów
    5. @moody, @Kluchman - po 4 głosy
    6. @orzeu, @fekalia, @Dr.Football1, @Conrado, @HMK, @matt_, @Boromir, @cloner - po 1 głosie

Forumowicz, którego chciałbyś poznać
    1. @cloner - 5 głosów🥇
    2. @DDK - 4 głosy🥈
    3. @sickstick, @futbolowa, @Tomusmc, @matt_ - po 3 głosy🥉
    4. @Delpiero14, @Diamen23, @Enjo, @Sergek, @Eyesmon - po 2 głosy
    5. @sci, @czubatka, @Magnum, @moody, @petru, @NoName1989, @ryba_82, @Ilka, @7lechus, @Boromir - po 1 głosie

Największy dowcipniś
    1. @Chlopaczek - 8 głosów🥇
    2. @sickstick - 6 głosów🥈
    3. @cloner, @Diamen23 - po 4 głosy🥉
    4. @Hersk - 2 głosy
    5. @WKB, @Morrow, @Piekie(L)ny, @piotrcies, @Gargamel - po 1 głosie

Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
    1. @Dr.Football1 - 6 głosów🥇
    2. @Rojiblanco - 4 głosy🥈
    3. @blackmore, @fieldy, @janop - po 3 głosy🥉
    4. @petru, @Morrow, @(L)oczkerson - po 2 głosy
    5. @League, @Wilmore, @kaczy, @seba82, @rekinho, @19B10, @mete, @MK92, @Mentor, @bartbuks, @masacra, @El Intero - po 1 głosie

Najlepszy avatar
    1. @Kluchman, @Tomusmc - po 5 głosów🥇
    2. @Ojciecdyrektor, @sickstick, @DDK - po 3 głosy🥈
    3. @futbolowa, @yedraz, @Delpiero14, @roque, @sci, @Hersk - po 3 głosy🥉
    4. @Ilka, @19B10, @emski, @Morrow, @Kesz, @Rezus, @Cement, @NoName1989, @Boromir - po 1 głosie

Wydarzenie roku na forum
    1. Mundial 2022 - 16 głosów🥇
    2. Sukcesy piłkarskie @DDK - 8 głosów🥈
    3. Relacje z wojny na Ukrainie - 6 głosów🥉
    4. @Tomusmc został ojcem - 4 głosy
    5. Dyskusja Messi vs. Ronaldo - 3 głosy
    6. Typer mundialowy - 2 głosy
    7. @Hersk na Twitterze, @sickstick został programistą, Benzema wygrywa ZP, powrót Drewnianego Sracza, wyczyny @Pinturicchio, powrót @Ilka, spór o baraż - po 1 głosie

Kto poczynił największy postęp
    1. @Hersk - 6 głosów🥇
    2. @piotrcies - 5 głosów🥈
    3. @Ilka - 3 głosy🥉
    4. @moody, @Tomusmc - po 2 głosy
    5. @Chlopaczek, @Bernabeu, @DDK, @HMK, @Quercus, @yedraz, @Antoni Walendziak, @sci, @Sergek - po 1 głosie

Najbardziej pomocny użytkownik
    1. @czubatka - 20 głosów🥇
    2. @piotrcies - 6 głosów🥈
    3. @maciek_88, @seba82, @futbolowa - po 3 głosy🥉
    4. @DDK, @Boticelli, @Delpiero14, @Magnum, @Hersk - po 2 głosy
    5. @cruel, @cloner, @yedraz - po 1 głosie

Najfajniejszy użytkownik
    1. @Eyesmon - 11 głosów🥇
    2. @DDK - 7 głosów🥈
    3. @matt_ - 6 głosów🥉
    4. @cloner, @Boromir - po 4 głosy
    5. @Enjo - 3 głosy
    6. @Keres, @Tomusmc, @futbolowa, @Magnum, @Hersk, @HMK, @sci, @NoName1989 - po 2 głosy
    7. @piotrcies, @cruel, @czubatka, @moody, @Cement, @sickstick, @Morrow, @Ilka, @Sergek - po 1 głosie

Największy dziwak
    1. @Piekie(L)ny, @cloner - po 9 głosów🥇
    2. @Kesz - 8 głosów🥈
    3. @7lechus, @Boticelli, @Kluchman, @czarny samael, @moody, @Bassu, @Ojciecdyrektor, @Delpiero14, @coco, @sickstick, @Pinturicchio - po 1 głosie🥉

Najsłabsze ogniwo
    1. @Kesz - 3 głosy🥇
    2. @czarny samael, @Ojciecdyrektor - po 2 głosy🥈
    3. @MarcinW, @MazurXIII, @czubatka, @wloski, @DDK, @cloner, @Hersk, @(L)oczkerson, @Dr.Football1, @League, @Piekie(L)ny - po 1 głosie🥉

Największe rozczarowanie
    1. @Ilka, Polska na Mundialu - po 4 głosy🥇
    2. @Dr.Football1 - 3 głosy🥈
    3. @Hersk, Cristiano Ronaldo - po 2 głosy🥉
    4. @Kesz, @Pinturicchio, @BadBoy, @Delpiero14, @piotrcies, mistrzostwo świata dla Argentyny, kibice Juve, @czarny samael, @(L)oczkerson, @League, @seba82, @yedraz, reprezentacja Brazylii na Mundialu - po 1 głosie

Jeszcze raz dzięki wszystkim głosującym i gratulacje dla nominowanych oraz zwycięzców. Do zobaczenia za rok!

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”