Atletico ma bardzo silny skład i co najważniejsze-trenera światowej klasy, bo Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu. Ciekawe czy spełnia się obietnice Kezmana
POZDRO

W takim razie wymień z miejsca co osiągnał, bo wydaje mi się, że nie miałeś co napisać.Mikusinski pisze: Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu.
Głupie gadanie. Skoro mają sansę na drugie, to czemu nie na pierwsze? Jest zajęte, czy co?Mikusinski pisze:myślę, że mają bardzo duże sznse na trzecie, drugie miejsce.
Pierwsza odpowiedź. Nie znam zabardzo futbolu południowo-amerykańskiego(dokładnie spytaj sie MLSoccera czy Corinthiansa)ale dużo zdobył prowadząc Boce Buenos Aires. Przecież wygrał m.in. z Milanem w Toyota Cup.Snipp_ pisze:W takim razie wymień z miejsca co osiągnał, bo wydaje mi się, że nie miałeś co napisać.Mikusinski pisze: Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu.Głupie gadanie. Skoro mają sansę na drugie, to czemu nie na pierwsze? Jest zajęte, czy co?Mikusinski pisze:myślę, że mają bardzo duże sznse na trzecie, drugie miejsce.

Z jednej strony transfery dokonane o niczym świadczyć nie muszą (przykład: Valencia w zeszłym sezonie), ale w Atletico jest bardzo ciekawa sytuacja. W jakiś magiczny sposób się wszyscy stosunkowo szybko zgrali, i widać, iż Kezman może być dla madryckiego zespołu niczym Eto'o dla Barcelony.Mikusinski pisze: A dlaczego za parę lat???Dokonali świetnych transferów, zapowida się kolejny, jak już wyżej wymieniłem maja świetnego trenera Bianchiego i myslę, że mogą pokonać rywali do zdobycia miejsca na podium.