Czy Wisla Krakow zasluguje na miano Polskiego Realu Madryt??
Czy Wisla Krakow zasluguje na miano Polskiego Realu Madryt??
Witam wszystkich sympatykow Wisly i tych ktorzy nimi nie sa!! Wpisujecie tuta swoje opinie odnośnie tego czy Wisla zasluguje na to miano!! 
" W pilce liczy sie pierwsze 90 minut" -Sir Boby Robson
To troche głupie pytanie... myśle, że to jest błędne twierdzeni, bo... Wisła w Polsce ma dużo silniejszą pozycję niż Real u siebie, wystarczy wspomnieć, że Real nie zdobył mistrzowstwa, a nawet wicemistrzostwa kraju. A jeśli spojrzeć na Wisłe to zostawiła ona pozostałe kluby w tyle i jest pewnym mistrzem Polski 2004/2005.
W pewnym sensie napewno tak, aczkolwiek nie do końca.
Wisła podobnie jak Real wykupuje najlepszych piłkarzy, tylko, że do Madrytu trafiają najlepsi na świecie, a do Wisła polskie gwiazdy
pod względem finansów pewnie tak, bo w Polsce nie ma wielu klubów z takimi finansami
pod względem sukcesów, no tutaj już jest problem, to co pisał poprzednik, Real na krajowym podwórku nie dominuje tak, jak to mam miejsce w Polsce.
pod względem marketingowym napewno nie, Wiśle daleko do Królewskich, dobrze, że prezesem został Czerwiński, to człowiek, który w przeciągu kilku lat zrobi z Wisły prawdziwe przedsiębiorstwo. 
...
Wisła nie jest polskim realem bo real nie jest najlepszym klubem świata nie jest nawet mistrzem hiszpanii!!!!!!!!!!!! Wisła ma bardzo dobry 2 skład, a real nawet go nie ma! Poza tym Wisła ma co najmniej niezłą obronę, a obrona realu to zbieranina ofensywnych graczy lub niedorajdów! (oprócz Samuela) Moim zdaniem WISŁA to polski MILAN.
Jazda Jazda Biała Gwiazda!!!!!!!!!
Jazda Jazda Biała Gwiazda!!!!!!!!!
- Moff
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 3
- Kontakt:
Na pewno nie.
Wisła jest dobrym polskim klubem, dlaczego
Bo jedynym tak bogatym. Co do sukcesów, w Polsce nie ma kto zagroźić Wiśle po za Legią. W Hiszpani jest Valencia , FCB , Depo .... W Polsce nie ma tak wyrównanej ligi. Nie ma tylu pieniędzy, Wiśle ta kdobrze idzie tylko dlatego ,że ma pięniądze. Jak by nie miała tylu pieniędzy to by była znowu w II lidze...
No ale nie ma co wytykać tego. Może z czasem każdy klub będzie miał bogatych sponsorów.
Wisła to nie Polski Real Madryt. Niech coś osiągnie w CL wtedy można się zastanowić.
Wisła jest dobrym polskim klubem, dlaczego
No ale nie ma co wytykać tego. Może z czasem każdy klub będzie miał bogatych sponsorów.
Wisła to nie Polski Real Madryt. Niech coś osiągnie w CL wtedy można się zastanowić.
Fan Legii>> nie wkurzaj mnie...jestem zdenerwowany i mam sie chec na kims wyzyc i padło na Ciebie...chyba wiadomo dlaczego.
WISŁA GRA SŁABE MECZE!!?? A TA ZAFAJDANA LEGIA TO CO??!! Z ZAGŁEBIEM REMISUJE...BUHAHA...Z AMICA PO PRZEBUDOWIE....Z FC TBILISI LEDWO 1-0 NA WYJEŹDZIE...NO U SIEBIE TO 6-0 ALE JAKI STYL..GDYBY NIE BORUC TO BY CIENKO BYŁO...LOOSER..
WISŁA GRA SŁABE MECZE!!?? A TA ZAFAJDANA LEGIA TO CO??!! Z ZAGŁEBIEM REMISUJE...BUHAHA...Z AMICA PO PRZEBUDOWIE....Z FC TBILISI LEDWO 1-0 NA WYJEŹDZIE...NO U SIEBIE TO 6-0 ALE JAKI STYL..GDYBY NIE BORUC TO BY CIENKO BYŁO...LOOSER..
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!
-
Fan_Legii