Kogo zabraknie na Euro 2016
Rosa już wrócił do gry - wystąpił w kilku meczach u21, pytanie czy w kadrze go wciąż widzą, on jest 3 lata starszy ode mnie, na Boga
Ostatnio pojawiła się informacja, że już trenuje i jak dojdzie do siebie to selekcjoner Vrba raczej po niego sięgnie.Diamen23 pisze: Rosicky chyba też nie ma szans?
Zouma zerwane więzadła, może by się załapał. Sakho przez tę aferę z koksem pewnie skreślony, ale on jak patrzę i tak w ostatnim czasie w kadrze dużo nie grał.
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
Lista zaaktualizowana.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
U Włochów chyba Pirlo wróci bo kto inny, chociaż nie wiem jak on tam w tej Ameryce sobie radzi
można śmiało dopisac Welbecka. Źle wygląda ten jego uraz kolana
- Marcinhp
- Lider Drużyny

- Reputacja: 182
Cerci też wypada 
Kilka lat temu prawie poszedłem do Juve. Ludzie mówili mi o Turynie i powiedzieli, że to jest to, ale Mediolan będzie ładniejszy. Powiedziałem im: Nie jadę do cholernych sklepów, jadę, bo to Juventus.
W sumie z tych nie obecnych piłkarzy można by było utworzyć silną "11", która powalczyłaby o wygranie mistrzostw.
Dzagoew chyba się połamał i nie zagra.
A co najgorsze to ponoć Motta też doznał kontuzji i nie zagra. No to włosi w ciemnej dupie jeśli okaże się to prawdą.
A co najgorsze to ponoć Motta też doznał kontuzji i nie zagra. No to włosi w ciemnej dupie jeśli okaże się to prawdą.
Przepraszam, za mój brak aktywności w ostatnim czasie. Miałem kilka rzeczy ważnych do zrobienia. Pozwólcie, że już nie będę dopisywał brakujących zawodników na euro 2016 w temacie tylko będziemy wymieniali się informacjami w postach bo już za dużo by to nadrabiać 
Mniejszy kaliber, ale Delph wypada z powodu kontuzji pachwiny. Tak czy inaczej Hodgson by go na 90% odstrzelił, ale przynajmniej może kiedyś mówić wnukom, że nie pojechał na Euro przez kontuzję