O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
Ale gra dziś nikomu nie siedzi. I oczywiście jak gramy z kimś, kto nie jest nastawiony na bronienie się 11 zawodnikami to nie ma środka. Tak jest jak gramy dwójką z Milnerem w środku. Czekam na Allena.
I Hazardowi się grać zachciało. Obrona przy tej bramce [*]
I Hazardowi się grać zachciało. Obrona przy tej bramce [*]
O futbolu na luzie...
i na nich przyjdzie czas. Villa od kilku sezonów do końca biła się o utrzymanie i w końcu nie mieli już żadnych argumentów. Sunderland czeka podobny los. NIe tym razem (raczej nie, bo Everton taki zjazd zaliczył w 2 częsci sezonu, że aż szkoda patrzeć), to za rok, czy dwa polecą i to z hukiem.Tomusmc pisze: Ciekawe ile jeszcze Sunderland będzie jechał na farcie
O futbolu na luzie...
Bardzo na to liczę bo aż przykro się patrzy na drużynę bez ambicjifieldy pisze:i na nich przyjdzie czas. Villa od kilku sezonów do końca biła się o utrzymanie i w końcu nie mieli już żadnych argumentów. Sunderland czeka podobny los. NIe tym razem (raczej nie, bo Everton taki zjazd zaliczył w 2 częsci sezonu, że aż szkoda patrzeć), to za rok, czy dwa polecą i to z hukiem.Tomusmc pisze: Ciekawe ile jeszcze Sunderland będzie jechał na farcie

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- metol
- Kapitan

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Everton
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Everton jest tragiczny. Sunderland nas gwałci. Martinez, weźże Mirek godności i sam się zwolnij... Chyba ze naszym celem jest spuszczenie Srok.
To najgorszy Everton od lat. Aż boli jak to oglądam. Nie sądziłem ze to kiedyś napiszę, ale czasem po prostu już mam dość patrzeć na tych nieudaczników
To najgorszy Everton od lat. Aż boli jak to oglądam. Nie sądziłem ze to kiedyś napiszę, ale czasem po prostu już mam dość patrzeć na tych nieudaczników
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
O futbolu na luzie...
mnie się to kojarzy z Wigan, które cały sezon grało konine po czym wygrali parę ostatnich meczów i się utrzymali.Po spadku nie wygląda to już tak słodko.Tak w ogóle zauważyłem, że te ekipy, które spadły z PL kiedyś to później nie wracały raczej szybko, a leciały niżej - ostatnie przykłady jakie mi przychodzą do głowy to Wigan właśnie,Blackpool, kiedyś Charlton, teraz Bolton.Jak jeszcze byłem mniejszy to grało tam Poursmouth, które to już w ogóle zleciało, ale tak też były problemy finansowe.fieldy pisze:i na nich przyjdzie czas. Villa od kilku sezonów do końca biła się o utrzymanie i w końcu nie mieli już żadnych argumentów. Sunderland czeka podobny los. NIe tym razem (raczej nie, bo Everton taki zjazd zaliczył w 2 częsci sezonu, że aż szkoda patrzeć), to za rok, czy dwa polecą i to z hukiem.Tomusmc pisze: Ciekawe ile jeszcze Sunderland będzie jechał na farcie
O futbolu na luzie...
Czy Klopp może wprowadzić środek pola na boisko?
O futbolu na luzie...
Lechowi to chyba tylko zależało na wejściu do ósemki, zabawna drużyna
Lechia mogła dzisiaj pokazać Legii gdzie ich miejsce, niedoszły mistrz Polski nic dzisiaj nie pokazał
Lechia mogła dzisiaj pokazać Legii gdzie ich miejsce, niedoszły mistrz Polski nic dzisiaj nie pokazał

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
O futbolu na luzie...
Dla przeciwwagi można podać Burnley, które właśnie wraca, QPR, którego rozbrat z BPL przed ostatnim (już trwałym) spadkiem nie był długi, tak samo Norwich, może za chwilę wrócić Hull. Nie wydaje mi się w każdym razie, by te spadki ostatnio były na dłużej niż przed kilkoma laty, raczej nie ma reguły.Enjo pisze: mnie się to kojarzy z Wigan, które cały sezon grało konine po czym wygrali parę ostatnich meczów i się utrzymali.Po spadku nie wygląda to już tak słodko.Tak w ogóle zauważyłem, że te ekipy, które spadły z PL kiedyś to później nie wracały raczej szybko, a leciały niżej - ostatnie przykłady jakie mi przychodzą do głowy to Wigan właśnie,Blackpool, kiedyś Charlton, teraz Bolton.Jak jeszcze byłem mniejszy to grało tam Poursmouth, które to już w ogóle zleciało, ale tak też były problemy finansowe.
O futbolu na luzie...
No to Piast się zrównał z Legią punktami. Chociaż nie sądzę żeby Legia nie pyknęła u siebie Portowców, to jednak ostatnia kolejka będzie arcyciekawa.
Tomusmc, dzięki za Pietrowskiego! Cichy bohater Gliwic w tym sezonie.
Tomusmc, dzięki za Pietrowskiego! Cichy bohater Gliwic w tym sezonie.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
O futbolu na luzie...
Piast to taki trochę polski Lejczester, c'nie?
O futbolu na luzie...
Nie zapominaj o walce o pucharyDiamen23 pisze: No to Piast się zrównał z Legią punktami. Chociaż nie sądzę żeby Legia nie pyknęła u siebie Portowców, to jednak ostatnia kolejka będzie arcyciekawa.
Niestety Piast i Zagłębie w Europie nie powalczy, tak stawiam. Lechia zapewne też nie, ale mogą pod puchary zbudować drużynę
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 22:31 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Bardziej czechoslowacki.piotrcies pisze: Piast to taki trochę polski Lejczester, c'nie?
O futbolu na luzie...
Dzisiaj zagrał jeden Słowak i jeden Czech.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
O futbolu na luzie...
Zupełnie się nie zgodzę. Zagłębie gra świetną piłkę na wiosnę, a i jesienią było co oglądać, więc krzywdą dla nich byłoby stwierdzenie, że to dzięki podziałowi. Największymi wygranymi są dla mnie piłkarze Lechii.janop pisze: Za to Zagłębie dziś ładnie. Chyba oni są największymi wygranymi podziału ligi na grupy.
No i Górnika Zabrze...