O futbolu na luzie...

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

O futbolu na luzie...

Post autor: Sergek »

Ale gra dziś nikomu nie siedzi. I oczywiście jak gramy z kimś, kto nie jest nastawiony na bronienie się 11 zawodnikami to nie ma środka. Tak jest jak gramy dwójką z Milnerem w środku. Czekam na Allena.

I Hazardowi się grać zachciało. Obrona przy tej bramce [*]
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

O futbolu na luzie...

Post autor: fieldy »

Tomusmc pisze: Ciekawe ile jeszcze Sunderland będzie jechał na farcie
i na nich przyjdzie czas. Villa od kilku sezonów do końca biła się o utrzymanie i w końcu nie mieli już żadnych argumentów. Sunderland czeka podobny los. NIe tym razem (raczej nie, bo Everton taki zjazd zaliczył w 2 częsci sezonu, że aż szkoda patrzeć), to za rok, czy dwa polecą i to z hukiem.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

O futbolu na luzie...

Post autor: Tomusmc »

fieldy pisze:
i na nich przyjdzie czas. Villa od kilku sezonów do końca biła się o utrzymanie i w końcu nie mieli już żadnych argumentów. Sunderland czeka podobny los. NIe tym razem (raczej nie, bo Everton taki zjazd zaliczył w 2 częsci sezonu, że aż szkoda patrzeć), to za rok, czy dwa polecą i to z hukiem.
Bardzo na to liczę bo aż przykro się patrzy na drużynę bez ambicji
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post autor: metol »

Everton jest tragiczny. Sunderland nas gwałci. Martinez, weźże Mirek godności i sam się zwolnij... Chyba ze naszym celem jest spuszczenie Srok.

To najgorszy Everton od lat. Aż boli jak to oglądam. Nie sądziłem ze to kiedyś napiszę, ale czasem po prostu już mam dość patrzeć na tych nieudaczników
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2240
Kibicuję: AC Milan

O futbolu na luzie...

Post autor: Enjo »

fieldy pisze:
mnie się to kojarzy z Wigan, które cały sezon grało konine po czym wygrali parę ostatnich meczów i się utrzymali.Po spadku nie wygląda to już tak słodko.Tak w ogóle zauważyłem, że te ekipy, które spadły z PL kiedyś to później nie wracały raczej szybko, a leciały niżej - ostatnie przykłady jakie mi przychodzą do głowy to Wigan właśnie,Blackpool, kiedyś Charlton, teraz Bolton.Jak jeszcze byłem mniejszy to grało tam Poursmouth, które to już w ogóle zleciało, ale tak też były problemy finansowe.
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

O futbolu na luzie...

Post autor: Sergek »

Czy Klopp może wprowadzić środek pola na boisko?
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

O futbolu na luzie...

Lechowi to chyba tylko zależało na wejściu do ósemki, zabawna drużyna :mrgreen:

Lechia mogła dzisiaj pokazać Legii gdzie ich miejsce, niedoszły mistrz Polski nic dzisiaj nie pokazał
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8366

O futbolu na luzie...

Post autor: piotrcies »

Enjo pisze: mnie się to kojarzy z Wigan, które cały sezon grało konine po czym wygrali parę ostatnich meczów i się utrzymali.Po spadku nie wygląda to już tak słodko.Tak w ogóle zauważyłem, że te ekipy, które spadły z PL kiedyś to później nie wracały raczej szybko, a leciały niżej - ostatnie przykłady jakie mi przychodzą do głowy to Wigan właśnie,Blackpool, kiedyś Charlton, teraz Bolton.Jak jeszcze byłem mniejszy to grało tam Poursmouth, które to już w ogóle zleciało, ale tak też były problemy finansowe.
Dla przeciwwagi można podać Burnley, które właśnie wraca, QPR, którego rozbrat z BPL przed ostatnim (już trwałym) spadkiem nie był długi, tak samo Norwich, może za chwilę wrócić Hull. Nie wydaje mi się w każdym razie, by te spadki ostatnio były na dłużej niż przed kilkoma laty, raczej nie ma reguły.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

O futbolu na luzie...

Post autor: Diamen23 »

No to Piast się zrównał z Legią punktami. Chociaż nie sądzę żeby Legia nie pyknęła u siebie Portowców, to jednak ostatnia kolejka będzie arcyciekawa.

Tomusmc, dzięki za Pietrowskiego! Cichy bohater Gliwic w tym sezonie.
Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8366

O futbolu na luzie...

Post autor: piotrcies »

Piast to taki trochę polski Lejczester, c'nie?
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post autor: cloner »

No raczej.
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

O futbolu na luzie...

Diamen23 pisze: No to Piast się zrównał z Legią punktami. Chociaż nie sądzę żeby Legia nie pyknęła u siebie Portowców, to jednak ostatnia kolejka będzie arcyciekawa.
Nie zapominaj o walce o puchary :mrgreen: Zagłębie, Piast i Legia będą Nas reprezentować. Oby Lechia też

Niestety Piast i Zagłębie w Europie nie powalczy, tak stawiam. Lechia zapewne też nie, ale mogą pod puchary zbudować drużynę
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 22:31 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post autor: Dr.Football1 »

piotrcies pisze: Piast to taki trochę polski Lejczester, c'nie?
Bardziej czechoslowacki.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

O futbolu na luzie...

Post autor: Diamen23 »

Dzisiaj zagrał jeden Słowak i jeden Czech.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6558

O futbolu na luzie...

Post autor: Boromir »

janop pisze: Za to Zagłębie dziś ładnie. Chyba oni są największymi wygranymi podziału ligi na grupy.
Zupełnie się nie zgodzę. Zagłębie gra świetną piłkę na wiosnę, a i jesienią było co oglądać, więc krzywdą dla nich byłoby stwierdzenie, że to dzięki podziałowi. Największymi wygranymi są dla mnie piłkarze Lechii.

No i Górnika Zabrze...
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”