EURO 2016 - HOOLS
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
EURO 2016 - HOOLS
Angole sie prosili I dostalI tak na dziure jak zadna nacja z 15 lat. Jaki odwet?? Oni obsrani po hotelach siedza. Brytole wkurwieni ale nic nie zrobia. Jedynie polacy moga powalczyc o Ile zlacza sily. To zwierzeta, wyszkolone zwierzeta
EURO 2016 - HOOLS
IMHO tacy ludzie po takich incydentach powinni za rogiem dostać kulkę w łeb i odesłanie do domu na koszt rodziny. Jak dla mnie mogę się lać gdzieś na boku a nie demolować centrum miasta (sam kiedyś będąc w podstawówce wracając od rodziny dostałem dość porządnie od gościa z Tarnowa, który przyjechał się pobawić). Druga sprawa gdy grupa +10 planktonów kopie leżącego aż ten umiera to nie widzę tu żadnego powodu do dumy. Takich "ludzi" należy eliminować.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
EURO 2016 - HOOLS
UEFA zareaguje wyrzucając Rosję z turnieju, czy wypnie się na sytuację, tym, że wydali komunikat?
EURO 2016 - HOOLS
Pewnie wyrzucenie nic nie da a co więcej wznieci agresję tych zwierzaków, zaraz zaczną się głosy że to sprawa polityczna, itp.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

EURO 2016 - HOOLS
Też tak sądziłem, ale nie myślałem wtedy, że ktoś faktycznie umrze z powodu bójki.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
EURO 2016 - HOOLS
Ruscy dostali dyskwalifikacje w zawieszeniu, czyli formalnie nie są zawieszeni.
Tak, kibice piłkarscy, którzy pojechali tam oglądać swoich ulubieńców prosili się o śmierć.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- masacra
- Gwiazda

- Reputacja: 1682
EURO 2016 - HOOLS
Moze Serbowie daliby jeszcze rade, tylko, że oni z ruskimi maja jakąs sztame.
Ogólnie ruskie sie panoszą bo w wielu krajach ultrasi maja wyjebane na kadre. Z Włoch na ten przykład czołowe ekipy nie przyjechały, z Anglii to samo (a ci co chcieli jechac dostali bany), z Polski chyba tez ekipy klubowe za bardzo za kadrą nie jeżdzą, dlatego podejrzewam, że jakby np w nastpenej rundzie doszło do spotkania z ruskimi to te janusze co pojechały zebrałyby podobny wpierdol do angoli.
- FRYDERYK SZOPEN
- Kapitan

- Reputacja: 117
EURO 2016 - HOOLS
ruscy mocno chcieli sie pokazac, mieli spore cisnienie, a najlepiej pokazac sie na tle slawetnych angoli (polacy tez przez to przechodzili, 93', saski etc). tak jak kiedys turcy czy niemcy. i ci i ci tez maja na koncie pogrzeby anglikow.
natomiast inna kwestia jest zezwierzecenie ruskich. ten co zginal dostal konkretny wpierdol, najgorszy byl ten ostatni kop w glowe-w sumie latwo typa ktory kopal zidentyfikowac.
natomiast inna kwestia jest zezwierzecenie ruskich. ten co zginal dostal konkretny wpierdol, najgorszy byl ten ostatni kop w glowe-w sumie latwo typa ktory kopal zidentyfikowac.
EURO 2016 - HOOLS
Ruskie zwierzęta pewnie będą dzisiaj odreagowywały...
EURO 2016 - HOOLS
"Stay at home, watch it on TV. Don't even risk it… because you could end up coming back in a coffin."
EURO 2016 - HOOLS
Ciekawe czy Francuzi poniosą konsekwencje zaniedbań, wynikiem których zginęli ludzie?
- masacra
- Gwiazda

- Reputacja: 1682
EURO 2016 - HOOLS
Doszły do mnie plotki, że spora grupa Polaków z wysp dołączy do angoli w najblizszym czasie. Głównie z Nottingham, Hull, Stoke, Leicester, Bury... czyli tych miast gdzie chłopaki interesują się druzyną narodową. Ciekawe czy to prawda 
EURO 2016 - HOOLS
A mnie ciekawi jedno: Rosjanie mają wsparcie (zawsze mieli) polityczne w swoich harcach, ale przecież za dwa lata MŚ są u nich więc jestem przekonany, że Putin zadba o to, żeby nikomu, kto przyjedzie do Rosji z głowy włos nie spadł. Oczywiście, kto się będzie chciał ganiać po lasach to nikt problemu mu nie będzie robił, ale w samych miastach podejrzewam, że prewencja będzie gigantyczna i żaden Janusz nie straci kapelusza jeśli będzie się trzymał wyznaczonych stref.
Ciekawi mnie, czy ten nadmierny poziom agresji u ruskich nie wynika właśnie z tej świadomości, że u siebie nie polatają, czy może jest to prowokacja, żeby kibolskie grupy wyłapać i wyczyścić z elementu?
Ciekawi mnie, czy ten nadmierny poziom agresji u ruskich nie wynika właśnie z tej świadomości, że u siebie nie polatają, czy może jest to prowokacja, żeby kibolskie grupy wyłapać i wyczyścić z elementu?