Co to za piosenka leci?
EURO 2016 - HOOLS
EURO 2016 - HOOLS
Freed from desire
EURO 2016 - HOOLS
czemu kibice nie znają podstawowych zasad kultury i chodzą po mieście bez koszulek?
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
EURO 2016 - HOOLS
Kwiat polskiego narodu, Sebki bez koszulek.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
EURO 2016 - HOOLS
Nasi leją się między sobą. Kabaret.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
EURO 2016 - HOOLS
Nie krytykujmy polskich kiboli, bo nie rozumiemy tego.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
EURO 2016 - HOOLS
Co za pierdolone śmiecie.
wp//piotrek
wp//piotrek
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
EURO 2016 - HOOLS
Mniejsza już o wp...
Ale naprawdę nie wierzę, jak można się sku*wić w kilka dni. Układ z Ruchem, pojawienie się na Widzewie już można było traktować jako niepokojący znak. Zerwanie długich zgód, pisanie oświadczeń, że barwy Lechii są dalej mile widziane na Reymonta i jeszcze tego samego dnia wysłanie jednego z lechistów do szpitala przy pomocy nowych "kolegów". W sumie powinienem się cieszyć, bo to kosa i ich nienawidzę(@E: O Wisłę chodzi oczywiście), ale łamać pakt razem z Ruchem, który na kadrę chyba nigdy nie jeździł... Oj, oby im się oberwało mocno już w kraju.
@E2: TMK pisze, że koalicja wielu ekip poluje po meczu na niemców/żydów/milicjantów, oby im się powiodły łowy.
Ale naprawdę nie wierzę, jak można się sku*wić w kilka dni. Układ z Ruchem, pojawienie się na Widzewie już można było traktować jako niepokojący znak. Zerwanie długich zgód, pisanie oświadczeń, że barwy Lechii są dalej mile widziane na Reymonta i jeszcze tego samego dnia wysłanie jednego z lechistów do szpitala przy pomocy nowych "kolegów". W sumie powinienem się cieszyć, bo to kosa i ich nienawidzę(@E: O Wisłę chodzi oczywiście), ale łamać pakt razem z Ruchem, który na kadrę chyba nigdy nie jeździł... Oj, oby im się oberwało mocno już w kraju.
@E2: TMK pisze, że koalicja wielu ekip poluje po meczu na niemców/żydów/milicjantów, oby im się powiodły łowy.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1294
EURO 2016 - HOOLS
Kocham ten kraj. Przyjechaly ekipy.. kazdy inny kraj sue laczy a te kurwy szukaja sie po calej marsylii. Brak slow na nasze charaktery I ten mityczny polski patriotyzm.
EURO 2016 - HOOLS
Po co karac za stwierdzenie faktu?
Smiecie i w dodatku z prawicy, ktorzy leja sue miedzy soba.
usunąłem ci jeden post dotyczący poglądów politycznych, a piszesz drugi. 2 wp//piotrek
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
EURO 2016 - HOOLS
Ktoś mi wytłumaczy o co tej złotówie chodzi? Nie skończył chłop szkoły i została mu taryfa i musi brudasów obsługiwać (w Turcji to oni wokół mnie latają) i ma problemy z polskim pisanym.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
EURO 2016 - HOOLS
Defender of Europe

ciach//piotrek
Skoro mi kasujesz część postu to w tym momencie wykazałeś się brakiem konsekwencji przy wcześniejszych postach.
ciach//piotrek
Skoro mi kasujesz część postu to w tym momencie wykazałeś się brakiem konsekwencji przy wcześniejszych postach.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2016, 22:32 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.