jakich bezbronnych? Oni są jakimiś inwalidami? NIe potrafisz się obronić to dostajesz, proste.
EURO 2016 - HOOLS
EURO 2016 - HOOLS

EURO 2016 - HOOLS
Ale jak wyskoczy kilku typa do ciebie, to jak masz tych kumpli to raczej powinniście się przeciwstawić, czyż nie? No chyba ze już całkiem żyjemy w rurkowej Europie.

EURO 2016 - HOOLS
no jak mają się bronić jak masz kilku znajomych normalnych a napada kilkunastu zakapiorów co jedyne co umieją to się tłuc.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
EURO 2016 - HOOLS
Takich sytuacji w ogóle nie powinno być, dlatego trzeba takich ludzi traktować jak bandytów i wsadzać do więzień. Z jakiej paki ja mam nawet z kumplami bić się z ludźmi, którzy codziennie trenują, byvsię napieprzać? Właśnie potwierdziłeś, że napadają na niejako bezbronnych ludzi, którzy pewnie bić się nie potrafią(i nikt od nich tego nie oczekuje) i mogą jedynie próbować stosować jakąś samoobronę czy coś, lol.
Jak ktoś chce się bić, to do lasu, na pewno z obu stron znaleźliby się chętni.
Jak ktoś chce się bić, to do lasu, na pewno z obu stron znaleźliby się chętni.
EURO 2016 - HOOLS
Jak ktoś się bić nie potrafi to niech sobie rurki założy.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
EURO 2016 - HOOLS
Skąd wiesz, że to byli zakapiorzy? Moze to byli tacy normalni kibice jak np cloner, czy dudek, którego również przywoływałeś.

EURO 2016 - HOOLS
ci którzy nie widzą problemu w tym że jakiś typ w imię klubu piłkarskiego idzie bić ludzi normalni nie są
EURO 2016 - HOOLS
koleś z undercutem nie powinien się udzielać w tym temacie.
Może byli sprowokowani przez np portugalskie bydło i sie zmobilizowali na nich? Opierasz się na jakimś gównianym zagranicznym newsie, gdzie ani Ty, ani ja do końca nie rozumiemy, bo google translate aż tak nie pomogło.

- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
EURO 2016 - HOOLS
Ale zaraz, dlaczego niby? Prawda w oczy kole czy jak?
@EDIT: Tak w sumie to zawsze mnie śmieszyło jak patolę z osiedli strasznie bolało chyba to, że ktoś może mieć dłuższe włosy niż 1cm. Co to ma wspólnego z kibicowaniem/ultraską?
Ostatnio zmieniony 03 lip 2016, 0:34 przez Carbon, łącznie zmieniany 1 raz.
EURO 2016 - HOOLS
Bo na mecze dzieciak nie jeździsz to się nie wypowiadaj.
Widziałeś mnie w temacie o Barcelonie? Czy innym Realu? Nie! Bo nie oglądam ligi hiszpańskiej.
Widziałeś mnie w temacie o Barcelonie? Czy innym Realu? Nie! Bo nie oglądam ligi hiszpańskiej.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
EURO 2016 - HOOLS
to może tak ale mi też chodzi o sam zamysł , nie koniecznie musi być polska portugalia lecz wyobrażę sobie sytuacje gdzie siedzi sobie grupka kibiców jednego kraju i spokojnie czas spędza z rodziną i kumplami a zaraz jakaś pseudokibicowska chuliganka leje ich bo kibicują komus innemu to to normalne nie jest .