Startujące w najbliższy weekend rozgrywki Ekstraklasy będą miały nowego sponsor – firmę Lotto. Najwyższa klasa rozgrywkowa zmieni swoje logo oraz nazwę, a kluby dostaną aż 10 milionów złotych do podziału.
Proszę o przyklejenie tego tematu oraz odklejenie w końcu tych starych o Ekstraklasie..
Pierwsze 20 minut Lechii znakomite. Posypali sie po straconej bramce. Pilkarsko ekipa bardzo fajna, mentalnie I liga, ale w sumie czego sie spodziewac po druzynie najemnikow.
Dr.Football1 pisze: pa bardzo fajna, mentalnie I liga, ale w sumie czego sie spodziewac po druzynie najemnikow.
Dr.Football1 pisze: Pierwsze 20 minut Lechii znakomite. Posypali sie po straconej bramce. Pilkarsko ekipa bardzo fajna, mentalnie I liga, ale w sumie czego sie spodziewac po druzynie najemnikow.
Wieksze premie im obiecac to moze zaczna grac.
Jak zwykle Lechia zawodzi na wyjazdach, w Gdańsku zapewne znowu twierdza
Kilka lat temu prawie poszedłem do Juve. Ludzie mówili mi o Turynie i powiedzieli, że to jest to, ale Mediolan będzie ładniejszy. Powiedziałem im: Nie jadę do cholernych sklepów, jadę, bo to Juventus.
Leczna bedzie grala na Arenie Lublin. Kibicow moze nie ma tam zbyt wielu, ale latwo nie maja. Najpierw zmieniaja im nazwe na Bogdanka, a potem wyprowadzaja klub z miasta.
Mam nadzieje, ze frekwencja nie przekroczy 500 osob i po kilku kolejkach wroca do Lecznej.
Nawet spoko mecz, Lechia miała przewagę do momentu straty bramki, ale nie była to jakaś miazga. Wisła jak na beniaminka ambitnie i z umiejętnościami. Strzał Furmana masakryczny, sporo szczęścia miał bo by go chyba tam roznieśli. W Gdańsku jak zawsze, duże oczekiwania a na koniec taka tam przeciętna kopanina. Ławka jest mocarna, tylko strasznie niezbilansowana, taka pod 3-5-8.
Śląsk Wrocław - Lech Poznań 0:0
Bez komentarza to "widowisko".
Ostatnio zmieniony 16 lip 2016, 13:27 przez Boromir, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciężko powiedzieć, ale Jaga niszczy Legię w drugiej połowie. Mistrz Polski bez formy i znowu nadzieje na LM odejdą na rok niech się poprawią do cholery
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."