Przecież dobił piłkę z metra po tym jak odbiła się od słupka po rzucie rożnym dla WBA. Pozycja nie miała tu nic do rzeczy.
O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
Pierwsze mecze sezonu wybitne, potem zawieszenie na chyba 3 mecze, co mogło go wybić z rytmu. Karne to inna sprawa, raczej za wcześnie na takie stwierdzenia.
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Chciałem podkreślić pozycję, nie to, czy miała ona "udział" przy bramce.
O futbolu na luzie...
Idąc Twoją drogą można powiedzieć, że i środkowi obrońcy to piłkarze środka pola 
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Nie, ale grają na środku, tylko w swojej formacji...
O futbolu na luzie...
ryzykowna teza biorac pod uwage, ze ma 11 bramek w 8 meczach tego sezonu. karne w jego wykonaniu to inna sprawa - jest w tym fatalnySalas11 pisze:Aguero widzę wielka forma, zjebał karnego z Paragwajem i teraz z Evertonem. Tylko mnie się wydaje że Argentyńczyk najlepsze ma już za sobą?
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
O futbolu na luzie...
Ładnie się derby Londynu otworzyły. Rzadko widzi się takie dośrodkowania i bramki po nich padające.

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
O futbolu na luzie...
Co innego strzelać 2-3 bramki w meczach, w których drużyna wygrałaby i bez nich, a co innego strzelać bramki za wagę zwycięstwa. Mnie suche statystyki nie grzeją, ważniejsze są okoliczności w jakich zawodnik je wykręca. Taki Ronaldo może dziś strzelić 5 goli z Betisem, potem kopać się po czole w następnych trzech meczach a i tak indywidualny rekord wciąż będzie miał znakomity.
O futbolu na luzie...
Z Keresem wybraliśmy się chyba na zły mecz Atletico. 
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Nudy to będą jutro. Trzeba będzie czekać do poniedziałku, do 21 na ciekawy mecz.
O futbolu na luzie...
W PL jakoś dziwnie ułożyli ten terminarz. Nie chce mi się dokładnie teraz analizować, ale znowu jutro mamy niedzielę ze słabszymi meczami. Middlesbrough-Watford o 14:30, a o 17:00 Southampton-Burnley. ja bym to widział inaczej. W niedzielę o 14:30 City-Eve, a o 17:00 LFC-MU. Normalnie zawsze lepsze mecze były o 17:00 w niedziele. Dzisiaj Chelsea-Leicester o 18:30, a nie CP-WHU ( to mogłoby być w poniedziałek).
No i Arsenal w C+ o 16:00 

- Melaviock797
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 99
O futbolu na luzie...
A tak swoją drogą, za co Xhaka dostał dziś czerwo ?