O futbolu na luzie...
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
O futbolu na luzie...
A co zrobił ten koleś co przy Messim stał? To jest jakiś kabaret.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Wyszedł z bramki i wybił piłkę pod nogi Suareza. Był na jakimś 18-20 metrze i Suarez chciał do przelobować, Chilijczyk podskoczył i dostał czerwo za zagranie piłki ręką.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

O futbolu na luzie...
Najlepsze, że Otamendi pukał się w głowę patrząc na sędziego. Niech lepiej postawi przed sobą lustro, pajac

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Professor Chaos
- Gwiazda

- Reputacja: 202
O futbolu na luzie...
Bravo w City zrobił już więcej baboli niż w Barcelonie przez dwa lata. Może jednak Barca dobrze wyjdzie na tym transferze.
Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

O futbolu na luzie...
Napoli dostaje naciąganego karnego i wyrównuje. Ostatnio Włosi kiepsko grają, drugi mecz przed własną publicznością i męczą bułkę. Kto wie czy gdyby nie ten rzut karny to czy Napoli nie przegrałoby kolejnego meczu

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
O futbolu na luzie...
Ciekawe czy angielski dziennikarz tez dzis zapyta Pepa o przebiezke Barcelony.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Wszystkie trzy gole dla Barcelony to komedia. Bledy pilkarzy City sa nieakceptowalne nawet na duzo nizszym poziomie.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
O futbolu na luzie...
Jestem przyznam szczerze mocno rozczarowany City. Spodziewałem się jakiejś walki ze strony obywateli i zażartego pojedynku, a tym czasem czuję się jakbym oglądał city Pellegriniego
Czerwona trochę utrudniła plany Guardiola, ale po jedenastu goście też jakoś pomysłu na grę nie mieli. Spodziewałem się po Manchesterze imponujących zwycięstw biorąc pod uwagę ich imponujący początek, ale na razie wygląda to trochę jak powtórka z rozrywki z poprzedniego sezonu, gdy wtedy jeszcze gracze Pellegriniego zaczęli z wysokiego C, a po kilku wygranych z rzędu przyszedł kryzys i na razie wygląda to łudząco podobnie 
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
O futbolu na luzie...
Ozil klasyczny hattrick
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
O futbolu na luzie...
Rusek w meczu Napoli niezłą padakę odpieprza. Najpierw karny dla Napoli z dupy, a teraz gol ze spalonego Besiktasu
Ostatnio pokazują, że karne to jednak cholernie ciężka sprawa
a już chciałem pisać o ostatnim komentarzu Pepe po meczu z Evertonem kiedy mówił, że jak Barcelona wygrywa 4:0 to znaczy, że tak musiało być. Ciekawe jakby się tłumaczył po meczu 
J
Ed. To jednak się doczekam
Ostatnio pokazują, że karne to jednak cholernie ciężka sprawa
J
Ed. To jednak się doczekam

- Professor Chaos
- Gwiazda

- Reputacja: 202
O futbolu na luzie...
Neymar świetny mecz, świetny gol, ale do karnego podszedł jak ostatnia ciota.
Jak można tak pajacować przy karnych ala Zaza to ja nie wiem.
Jak można tak pajacować przy karnych ala Zaza to ja nie wiem.
Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

O futbolu na luzie...
Nie wiem ile podań było wymienionych przed bramką Robbena, ale podejrzewam, że kilkadziesiąt.
O futbolu na luzie...
To się zgadza, jednak dla sędziego to dwa ewidentne błędy