na 100% to kopernik niezyje... robie co mi piszecie i dalej nic nie mam i nie moge grac ratunkusbQ pisze:gikerek - nie rob tak jak oni ci mowiąuruchom gre i wylacz, i wtedy w Moich Dokumentach powinno juz sie pojawic miejsce na save'y, jak to nie pomoze to stworz nowa gre i juz wtedy na 100% beda te foldery
FMy
- gikerek
- Ja tu tylko nabijam
- Reputacja: 0
- Kontakt:
giker
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
no nie wiem u mnie Real co roku kupuje jakieś gwiazdy. Ferdinand, Jaoqiun - zazwyczaj zasilją Real. A to tylko szczyt góry lodowejLukaz pisze: Dla mnie minusem jest to, że komp prowadząc np real nie ściąga największych gwiazd, lecz opiera swoją grę na wychowankach klubu i starzejących się obecnych gwiazdach. Jest to przecież sprzeczne z rzeczywistością! W ten sposób tak prowadzony real gra z roku na rok coraz gorzej. Jeśli zwolnią swojego managera i zatrudniliby mnie to obejmując klub zastałbym fortunę na transfery i w jeden sezon poprzez odpowiednie zakupy (sprzedając dziadków i kupując gwiazdy) zdobyłbym niejedno trofeum. Taką sytuację miałem z Juve i Valencią, która broniła sie przed spadkiem. Ja uratowałem ją od degradacji i od następnego sezonu 5 razy z rzędu wygrałem ligę!
- metol
- Kapitan

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Everton
- Kontakt:
No to włącz "Wyszukiwanie" i wpisz Sports Interactive i napewno znajdziesz... A jeżeli nie znajdziesz to niczyja wina, że jesteś nieudolnygikerek pisze:na 100% to kopernik niezyje... robie co mi piszecie i dalej nic nie mam i nie moge grac ratunkusbQ pisze:gikerek - nie rob tak jak oni ci mowiąuruchom gre i wylacz, i wtedy w Moich Dokumentach powinno juz sie pojawic miejsce na save'y, jak to nie pomoze to stworz nowa gre i juz wtedy na 100% beda te foldery
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
skoro tak twierdzisz, to jak ktoś jest fanem Realu tu już gra nimi jest bez sensu bo są za dobzi ?ja moze właśnie ich lubię, a mi chodzi o dużynę taką z sesnsem jakaś ale co się trudno gra (czy. nie z 3 ligi andorybagg pisze:viadro pisze:A co do trudności gry Liverpoolem to gra się trudno ale o mistrzostwo... ja grałem Saragossą, bo myslałem, ze będę walczył o utrzymanie, a tutaj prawie mistrzostwo w pierwszym sezonie... to ja nie wiem... ta gra ma jeden minus, że taką Wisłą, można zdobyć ligę mistrzów, albo coś w tym stylu...
Nie powiedziałbym, że ro minus. Dla mnie to plus, że swoim ulubionym, nie kobniecznie dobrym klubem można wygrać Mistrzostwo albo LM. Trzeba być tylko zdolnym taktykiem.
popieram cię bagg, z resztą coś mi się nie chce wierzyć, ze Liverpoolem koleś miał łatwo, chyba, że bawi się u sprowadzanie używanych (tj. wyprubowanych talentów) bo inaczej to wątpię, żebys zdeklasował Chelsea albo Arsenal czy też Man Utd, owszem, nie twierdzę, że musisz z nimi przegrywać, ale to co napisałeś, to dałeś teraz popis, jak jesteś taki hero to prześlij może jakiegoś screna ciekawego może z tabelą ligową albo czymś ? hę ?
z resztą, po co sie wypowiadasz w tym temacie jak ty masz się śmiać z innych bo im nie idzie, tutaj pomagamy innym "chwalimy się" swoimi osągami, ale nie śmiejemy się z kogoś !! może jak jesteś taki dobry to udzielił byś mi paru rad jak ma mi się np. łatwo grać Liverpoolem ? a może jakąś 3 ligową dużyną zdobyć LM odrazu jak się nadarzy okazja ??
z resztą, po co sie wypowiadasz w tym temacie jak ty masz się śmiać z innych bo im nie idzie, tutaj pomagamy innym "chwalimy się" swoimi osągami, ale nie śmiejemy się z kogoś !! może jak jesteś taki dobry to udzielił byś mi paru rad jak ma mi się np. łatwo grać Liverpoolem ? a może jakąś 3 ligową dużyną zdobyć LM odrazu jak się nadarzy okazja ??
no właśnie to jest troche spaprane w tej grze, że takim klubikiem malutkim, moża wygrać lige, podpowiem wam recepta na sukcejsz grajcie 4 OB, PŚ, i OP PŚL i 2 NŚ jak macie dobrych snajperów i skrzydłowych to wygrać z kązdym ,a raczej jesteście w stanie wygrać z każdym ,ja tak Saragossa wygrałem z Barca 4:0 lol, troche nie realne tzn. w footballu wszystko możliwe ale do granic