HA! ale oni wtedy mają z tego większą kasęKuchar pisze:Nich se leca 30 minut przed filmem, ale nie w trakcie
Ulubiony kanał telewizyjny
Mnie tez wkurza jak jest jakis napiety moment i... wtedy te ciule puszcza reklamy! Albo jest tak ze przerywaja, a potem puszczaja film 5 minut pozniej. Czyli 5 minut filmy nie ogladamy. Albo na odwrot, ogladamy 2 razy ten sam 5 minutowy kawalek, bo reklamy puscili! Zenada...
Największy z Polaków - Jan Paweł II
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
Temat bardzo ogólny, bo przecież każdy może posiadać ulubiony kanał muzyczny, sportowy itp.
Dla mnie bezkonkurencyjny jest C+Sport. Oferty sportowej chyba nie trzeba przypominać - Piłka nożna (Ligi - Angielska, Włoska, Francuska, Hiszpańska i Polska, Puchary - Anglii i Superpuchar Włoch, programy - Liga+, Liga+Extra i Sport+), Żużel (indywidualne i drużynowe GP), Boks, Koszykówka...
A do tego profesjonalna oprawa i wysoki poziom transmisji 'na żywo'.
Dla mnie bezkonkurencyjny jest C+Sport. Oferty sportowej chyba nie trzeba przypominać - Piłka nożna (Ligi - Angielska, Włoska, Francuska, Hiszpańska i Polska, Puchary - Anglii i Superpuchar Włoch, programy - Liga+, Liga+Extra i Sport+), Żużel (indywidualne i drużynowe GP), Boks, Koszykówka...
A do tego profesjonalna oprawa i wysoki poziom transmisji 'na żywo'.
...
-
indianin
Lubie ogladac Eurosport, ale mnie wpienia tam komentarz. Wogole sie na tym nie znaja. Wyjdzie jakis dwuch niedoj.... i pier.... smuty przez cala relacje!!!!!! Ogladac tez lubie TVN, a zwlaszcza filmy w piatek i sobote. Na Polsacie mozna sie posmiac z Kiepskich, ale ostatnio to nie leci. A co do Trwamu to przydalby mi sie, by mnie uspokoil glos Rydzyka bo jestem ostatnio jakis nerwowy 
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Reputacja: 0
- Kontakt:
- RauL
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Polsat Sport i Eurosport, bo tylko takie mam w kablówce, a jeszcze kiedyś był jeden chyba niemiecki sportowy program bodajże dsf, ale już od dawno go nie ma. A muzyczne to viva polska i może być zagraniczna i wszystkie mtv. A jeśli chodzi o filmy to TVN i Polsat.

"Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna" - Eldo