Klan - ulubione postacie

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna »

Ja nie moge, nie ma czlowieka pol dnia na forum a tu juz o Klanie nawijaja :angry: i to Ty fieldy! elita! :wow:

Ps. :lol: a najlepsza jest pani Stanislawa, bo i ziolek zaparzy i zarymuje cos :lol: a Wladek to wcale nie jest chory, tylko wkreca. podobno wszystko wyjdzie na jaw w 200931 odcinku kiedy dostanie propozycje lotu w kosmos w poszukiwaniu Malego Ksiacia. tylko jakby co to nie wiecie tego ode mnie! :roll:

Ps2. ide spac, bo mi juz zupelnie odbija :?
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post autor: Bonso »

nie było gwałtu :]
Obrazek
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Bonso pisze:nie było gwałtu :]
był :lol:

Monikę Ross Lubicz......zgwałcili przecież jako mała dziewczynkę. A myślałeś, ze czemu była skłucona z rodziną 8)

Tak, tak - kilkaset pierwszych odc. się oglądało [zawsze z kawką po Teleexpresie się czekało :lol: ]
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

no tak 8) nawet alkoholizm był :lol: życie, normalnie życie :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Jesus;p »

Rysiek jest najlepszy!!!!!!! Można poryc czasami.... :lol:
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post autor: Dombroś »

Ja tam najbardziej lubie Czesie i Olke Lubicz :wink: Oby dwie są ładne i pasują do tych ról.. Ale niestety terazOlka zgóbiła się w Tatrach i napewno troszkę dług jej nie będzie na planie :cry: . A Czesia prosta kobita ze wsi która robi kariere modelki/aktorki :wink:
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

mam dla Ciebie złą wiadomość. Olka zgubiła się w tatrach, przysypała ją lawina i odkopali jedynie jej jedno ucho, kawałek nosa i oko. To musiała być przykra śmierć....pewnie ktoś się zemścił za "małą Chinke" :lol:
a Czesi po operacji, niedługo odpadnie nos, więc też sie nie ciesz :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

A Michał to spoko ziom, jak już to zdążył zauważyć użytkownik Blant. Lubie jeszcze panią Stenie-fajna babka.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

RYSIU!!!!!!!!

Post autor: czeher »

RYSIEK IS THE BEST!!!!!!! dobra jest jeszcze ta dziewczyna bodajze Daniela?!
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

No więc musze powiedzieć, że od ostatniego wpisu w tym temacie, moje sympatie zmieniły się diamtralni(niektórzy mówią,że o 360stopni). Michał poszedł w odstawke, a na piedestale stawiam teraz Bożenke, szczególnie od momentu gdy zaczeła jarać.
W sumie można się zastanowić, gdzie bład popełnili Rysio z Graznką. Bo jakby nie patrzeć, Maciuś z Bożenka zeszli na manowce.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Paszti »

Przedwczoraj chyba to było... skacze po kanałach i patrze KLAN, a tam Rysio z Grażynką w łóżku grasuje (może troche przesadzone slowo :lol: ) :shock:

Dobrze że Kasia nie weszła im w trakcie :?
Obrazek
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

'Piotrek' pisze:W sumie można się zastanowić, gdzie bład popełnili Rysio z Graznką. Bo jakby nie patrzeć, Maciuś z Bożenka zeszli na manowce.
Myśle że poruszyłeś bardzo ważną kwestie. Tak świetni rodzice jak Grażynka i Rysiek popełnili błędy wychowawcze. Można powiedziec że wzorowi rodzice, a jednak. Pewnie zapytacie "co się stało?" Otoż na pewno znaczenie miały liczne flirty: Grażynki z kolegą Rysia(poetą, taksówkarzem) i Ryśka z panią przedszkolanką. Także duży wpływ na postawe Maćka i Bożenki było zaniedbanie codziennego mycia rączek. Dzieci pozostawione same sobie wpadły w tzw. "złe towarzystwo". Maciek zaczał pić alkohol. Słynne już na całą Polskę piwo "Bartek" od którego wszystko się zaczęło. Bożenka spadła jeszcze niżej. Zaczęła palić marihuane. Tak, to prawda. Bożenka pali trawke. Cała Polska wstrzymała oddech, rodzina Lubiczów był o krok od rozpadu. Jednak miłość pozwoliła im przetrwać ten trudny okres.
Myśle że przykład rodziny Rysia Lubicza powinien być dla nas przestroga i nauka z której powiniśmy wyciągnać wnioski. A co będzie jeśli wasze dzieci zaczną pić alkohol lub zażywać narkotyki ?

Wracając to tematu moją ulubioną bohaterką jest Agnieszka. Famme fatale "Klanu", używając słów Frytki z Big Brothera "kobieta wyzwolona" która spała już z wszystkimi meżczyznami z serialu(oczywiscie z nikim z rodziny). Dopiero po prawie 1000 odcinkach wpadła i to z bandytą. Na pewno może służyć dla młodzieży jako wzór dobrego zabezpieczania się.

pozdro Klanowi-skrytowidzowie.
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Niestety pani Agnieszki nie kojarze.
Wracając do rodziny Lubiczów. Jak myślicie co będzie kolejną skaza w histori tej rodziny? Jak wiemy ostatnio najwięcej rozrabiali Maciek i Bożenka i myśle ze scenarzyści pójda dalej tym tropem. Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to sugerwałbym inacjacje seksulaną(pozdrawiamy Smita :o ) Bozenki.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA »

'Piotrek' pisze:scenarzyści pójda dalej tym tropem

To jest chyba pytanie które zadaje sobie cała Polska. Co sie stao- chciałoby się zapytać. Jak oni do tego dopuścili :!: :o

Bożenka moim zdaniem będzie jeszcze bardziej hardcorowa i dołączy do jakiegoś gagnu. A być może założy własny :!: To by było coś. Bożenka-diler ze spluwą wpada do banku i kradnie 1,000,000,000 zł. Pieniądze znajduje Rysiek i zadaje pytanie Bożence: "A przed rabunkiem umyłaś rączki? :lol: "
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

'Piotrek' pisze:Niestety pani Agnieszki nie kojarze.
Corka Pawła i Krystyny Lubicz, siostra Paschalskiej. Czyli następna wzorowa rodzina tylko że z wyższych sfer. Paweł - chirurg który ma własną klinikę, Krystyny - jest wykładowcą na uczelni. Są jakby przeciwieństwem niewykształconych Rysia taksówkarza i Grażynki - marnej pielęgniarki która została zatrudniona w klinice Pawła. To pokazuje jak mimo różnicy społecznej zżyta jest ta rodzina. Odbiegam od tematu. Sorry
'Piotrek' pisze:Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to sugerwałbym inacjacje seksulaną(pozdrawiamy Smita Surprised ) Bozenki.
O Bożesz ty mój. Już się obawiam reakcji Ryśka. Chyba zabije zalotnika Bożenki.
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”