FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: hubertd »

bagg pisze:dobra potrzebuje kogoś na Prawą Pomoc ;) kupuje albo Shaun'a-Wright'a Pihillips'a albo Cristiano Ronaldo. Jako iż jeszcze wogóle nimi nie grałem to powiedźcie mi,który jest dla was lepszy?
wg mnie lepszy jest cristiano ronaldo,
gralem manu ostatnio i mialem ich obu w druzynie, c. ronaldo gral jako prawy napastnik natomiast shaun jako ofensywny prawy pomocnik, i obydwaj spisywali sie swietnie na swoch pozycjach, natomiast gdy postawilem shauna na ataku to nie gral juz tak dobrze,
cristiano ronaldo jest poprostu bardziej wszechstronny, to jeszcze zalezy jakie im dasz polecenia i jaka grasz taktyka
pzdr
BYLA BEDZIE JEST! KORONA MKS !!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

wazi pisze:A miał moze ktoś darjo Srne ?? Własnie mam kłopot z obsadą prawej flanki... Prawie koncze sezon lyonem i po sezonie przychodzą DEDE i van Bommel za darmo a sprzeduje Govou, Crisa, Cacape i Wiltorda. Chce kupic Freda, Lahma, Reine... Ciekawe ile mnie to wyjdzie....
Gram drugi sezon PSG i Reine kupiłem za ponad 3 mln euro (jako że jego kontrakt nie był chroniony), to samo z Lahmem - 7 mln, a Fred ma do mnie przyjść za 9mln po skończeniu sezonu. Jednak moi skałci nie widzą w nim wartościowego zawodnika, więc się waham. Do PSG na prawą pomoc sprowadziłem też Bonaventure Kalou (polecam) i Olega Husyeva (już gra nieźle a w przyszłości może być gwiazdą), na prawej i lewej stronie może też grać Jan Kristiansen (b. dobry zmiennik) :lol:
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

JUVE

Post autor: danielos_87 »

bagg pisze:dobra potrzebuje kogoś na Prawą Pomoc Wink kupuje albo Shaun'a-Wright'a Pihillips'a albo Cristiano Ronaldo. Jako iż jeszcze wogóle nimi nie grałem to powiedźcie mi,który jest dla was lepszy?
Cristiano Ronaldo mam u siebie w Juve,tylko że u mnie gra on na lewej pomocy...Na prawej też gra bardzo dobrze,jednak grając na lewej strzela dużo bramek i myślę,że to jest raczej jego strona.Według mnie jednym z najlepszych prawych pomocników jest Bastian Schweinsteiger :D U mnie gra po prostu rewelacyjnie,jako zmiennika mam Wesleya Sneijdera :P On z kolei lepiej gra na środku pomocy,ale tam już mam Diego 8) Ps.Kolejny zakup jaki teraz robię to Stewart Downing(lewa pomoc) i jak dobrze pójdzie to jeszcze Adriano :lol:
__Pozdrawiam__
lucas19
Junior
Junior

Post autor: lucas19 »

Potrzebuje jakis talencikow do cracovi najlepiej z kazdej formacji. Gram na Robi Robson & Geediez Revolution Update 3 wiec naldo ederson odpadaja a na guarina jak narazie mnie nie stac. Mam 200 tys przeznaczone na transfery
Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: BartekTS »

Koledzy u Góry pisali ze potrzebują kogos na prawą flanke :wink:

Polecam: Mauro Esposito, Simao, Plasil, Kapo.

Gram Tottenhamem i jestem na 2 miejscu do Chelsea 9pkt ale 5 nad Srokami. Powiedzcie mi kogo kupic na obrone pasował by jeden w miare juz ograny typu Marquez czy ktos taki a jeden młody typu Kompany

Bardzo prosze o pomoc
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Najlepszymi obrońcami, których udalo mi się prowadzić w Footabll'u, to między innymi Yobo z Newcastle, Bordon Kristajic i Oude Kamphais z Schalke - nimi poczórna korona i superpuchar euro.
Athony vanden borre - dobry, mlody obronca. Duzo juz pochlebnych recenzji o nim slyszalem, wiec mozesz go wyprobowac. Jest tani.
Valerien Ismael z Werderu, co tydzien w jedenastce Bundesligi.
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post autor: gikerek »

ederson kosztuje 200 ejro wiec cie stac a u mnie w legi jest juz wart po jednym sezonie 5.5 mln
giker
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol »

Loczek pisze:Najlepszymi obrońcami, których udalo mi się prowadzić w Footabll'u, to między innymi Yobo z Newcastle.
Muszę cię poprawić bo Yobo jest aktualnie piłkarzem Evertonu... :roll: A najlepszy jest Boumsong 8) Wymiata niczym młoda lecz doświadczona sprzątaczka korytarze szkolne :lol:
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

gdy zaczynalem nowa gre barca to odznaczylem ukrywanie atrybotow. slyszalem ze sa to atrybuty takie jak np. forma, reputacja. gdzie sa te atrybuty pokazane??
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol »

Fubu pisze:gdy zaczynalem nowa gre barca to odznaczylem ukrywanie atrybotow. slyszalem ze sa to atrybuty takie jak np. forma, reputacja. gdzie sa te atrybuty pokazane??
To chyba nie tak :roll: Chodzi z tym o to, że np. jakiegoś piłkarza z Brazylii (który ma niewidoczne statsy) musisz dopiero skautować (poprosic o raport szperacza) żeby odkryć jego statsy
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

mam prosbe doradcie mi kim mam grac wlasnie skonczylem gre legia i nie wiem kim zaczac od poczatku grac polska liga jest kiepska pomuzcie
giker
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

mam prosbe doradcie mi kim mam grac wlasnie skonczylem gre legia i nie wiem kim zaczac od poczatku grac polska liga jest kiepska pomuzcie

polecam ligi: holenderską i francuską. Z tej drugiej w szczególności PSG
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

gralem farncuska nie gralem hiszpanskiej niemieckiej greckiej tureckiej wloskiej a reszta garalem oczywiscie gram ligami tylko europejskimi...ktora mam wybrac na poczatek i kim grac??
giker
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

A ja gram jednocześnie drużynami: FC BARCELONA, PSG, BESIKTAS, SCHEFFIELD WEDN. Pierwsymi trzema zdobyłem mistrzostwa kraju, a anglikami awansowałem do 1 ligi, a obecnie prowadze w tabeli tejże dywizji. Jeśli chodzi o ligę turecką to jedyne co mi trochę przeszkadza to fakt, że drużyny tam grające nie mogą mieć więcej niż 5 zawodników nie mających paszportu tureckiego. To powoduje że powinno się mieć b. dobrych obcokrajowców, a reszty szukać w tamtejszej lidze. Jednak gorąco polecam wszystkie ligi. :!: :P
Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post autor: barti-bartek »

jeśli chcecie do na stronie fcmc.pl jest updates do FM 2005 z nowymi transferami do dnia 1.09.2005 polecam :!:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”